DeanH1 74b7b6d4129b4eac9e22e9cc72ce6215

On kiinnitetty paljon huomiota siihen, miten yritykset lähestyvät monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta (DEI), joten Dean Haynesworth auttaa ratkaisemaan DEI:n parantamalla edustusta hallitustasolla. Haynesworth on toimitusjohtaja Black Progress Mattersissa (BPM), organisaatiossa, jonka tehtävänä on auttaa Amerikkaa monipuolistamaan johtoryhmiään. Henkilöstön ja koulutuksen lisäksi BPM lanseerasi UnBiasIT-nimisen teknologiayrityksen, joka loi työkalun, joka voi auttaa vähentämään riskejä seuraamalla viestintäkanavia kielen, ilmaisujen ja käyttäytymisen varalta, jotka osoittavat rotujen ennakkoluuloja, syrjintää ja vihamielisiä ympäristöjä värikkäille ihmisille.

Dean Haynesworth.

Sekä BPM että UnBiasIT aloittivat toimintansa vuosi sitten Haynesworthin johdolla. BPM:n tärkein prioriteetti on henkilöstöosasto, joka auttaa organisaatioita rekrytoimaan ja sijoittamaan suoraan vähemmistöehdokkaita johtotehtäviin. UnBiasIT, jota myös BPM tukee taloudellisesti, on luonut hälytystyökalun, joka integroituu mihin tahansa digitaaliseen viestintä- ja yhteistyöalustaan, mukaan lukien Microsoft 365, sähköposti, sosiaalisen median verkkosivustot ja pikaviestisovellukset. Hälytysjärjestelmä havaitsee ja raportoi viestinnästä, jossa esiintyy rotua tai työntekijöiden syrjintää, jotta johtajat voivat tehdä tietoisempia päätöksiä monimuotoisuudesta, tasapuolisuudesta ja osallisuudesta. «Kun ensimmäisen kerran puhuimme vähemmistöomisteisista yrityksistä, joita halusimme hautoa BPM:ssä, prioriteettini oli mustan omistama teknologiayritys, jolla oli keskeisiä teknologioita, jotka voisivat vastata BPM-tehtävään», Haynesworth kertoi Lifewirelle puhelinhaastattelussa.

«Kun puhumme muutoksesta Black Progress Mattersissa, puhumme suoraan rakenteellisesta ja kulttuurisesta muutoksesta – ja UnBiasIt mahdollistaa organisaatioiden tehdä molemmat.»

Nopeita faktoja

  • Nimi: Dean Haynesworth
  • Ikä: 47
  • Lähettäjä: Baton Rouge, Louisiana
  • Satunnainen ilo: Hänen suosikki kirjansa on: Monte Criston kreivi. «Jokainen yrittäjä tarvitsee intohimoa elämäänsä. Usein kyse ei ole «mitä teet», vaan «miksi teet sen».
  • Avainlainaus tai motto: «Paine – muuttaa hiilen timanteiksi.»

Edistystä mustalle työvoimalle

Haynesworth varttui Baton Rougessa, Louisianassa, ja syntyi mustalle isälle ja italialais-amerikkalaiselle äidille. Hänen kaksirotuinen taustansa ja kohtaamat vaikeudet ovat syyt, miksi hän on tehnyt työnsä taistellakseen rodullisia ennakkoluuloja ja mustien ammattilaisten etenemistä vastaan. «Olen lapsuudesta lähtien nähnyt parhaan yhteisen kokemuksemme», Haynesworth sanoi. «Kasvoimme kaksirotuisessa perheessä, kohtasimme samoja luontaisia ​​konflikteja, jotka uhkaavat ja heikentävät yritys-Amerikkaa nykyään enemmän kuin koskaan. Lapsuudestani saamani väistämättömät rasistiset vastakkainasettelut ja korvaamattomat opetukset muodostavat edelleen sen, mitä käytän perheelleni ja lapsilleni. ja minun asiani.» Haynesworth aloitti yrittäjyyden lääkemyynnissä. Terveydenhuoltoalalla työskentelevä Haynesworth osoitti edistyneen teknologian merkityksen. Hän halusi yhdistää intohimonsa edistynyttä teknologiaa kohtaan mustan etenemiseen, ja tuloksena syntyivät BPM ja UnBiasIT. Haynesworth jätti yritysmaailman ja lääkemyynnin vuonna 2019 jatkaakseen yrityksiään. Hän kieltäytyi antamasta tietoja työntekijöiden lukumäärästä, mutta sanoi, että hänen yrityksensä on täysin omarahoittunut «hyvien kumppaneiden» tiimillä.

Dean Haynesworth

Dean Haynesworth.

Auttaa muita kukoistamaan

Yksi Haynesworthin palkitsevimmista hetkistä yrittäjäuransa aikana oli oman yrityksen perustaminen, joka auttaa muita menestymään. Hän sanoi olevansa onnekas saadessaan tukea ihmisiltä, ​​jotka ovat tervetulleita hänen yritystensä tehtäviin; joka pitää hänet motivoituneena. «Olen hyvällä matkalla ylittämään villeimmät unelmani menestyksestä Black Progress Mattersin ja UnBiasItin kautta», hän sanoi. Viime kädessä Haynesworth haluaa auttaa lisäämään mustien edustusta yritysten johtotehtävissä. Hän sanoi, että hänen suurin este tässä työssä on auttaa organisaatioita ymmärtämään, että rodulliset ennakkoluulot ovat asia, johon niiden on puututtava suoraan, alkaen monipuolisesta johtotason edustuksesta. Sekä BPM että UnBiasIT keskittyvät tänä vuonna johtavien organisaatioiden käyttöönottoon. «Black Progress Matters uskoo todella, että missä tahansa organisaatiossa, jos katsot johtotason huippua ja näet värillisen henkilön, se inspiroi kaikkia värillisiä kyseisessä organisaatiossa», Haynesworth sanoi. «Se kertoo paljon organisaation luonteesta ja todellisista mahdollisuuksista – ja tätä Black Progress Matters pyrkii tarjoamaan.»

Por Markus