unnamed4 3ef148e602fd46e8ba95745b3f2d5270

Kun Dr. Rachel Angel huomasi merkittävän aukon Ohiossa opiskelijoiden urapoluissa, ja hän teki itse uranvaihdoksen auttaakseen heitä löytämään mahdollisuuksia teknologia-alustan avulla. Angel on Peerron perustaja ja toimitusjohtaja, joka kehittää sovelluksen ja urapolun hallintajärjestelmän, joka yhdistää nuoret työelämään ja ammatilliseen koulutukseen. Angel innostui perustamaan yrityksensä vuonna 2018 nähtyään haasteet, joita vähemmistöopiskelijat kohtaavat luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

Rachel Engel.

Vaikka yritys on suunnattu pääasiassa nuorille opiskelijoille, Peerron alusta on avoin kaikille työnhakijoille kaiken ikäisille. Käyttäjät voivat käyttää Peerron alustaa iOS- ja Android-sovellusten kautta, jotka esittelevät uusimmat työpaikat ja koulutusmahdollisuudet alueellaan. «Haluan auttaa olemaan tehokkaampi», Angel kertoi Lifewirelle puhelinhaastattelussa. «Näin haasteita, joihin lapset eivät voineet vaikuttaa. Näin, että voittoa tavoittelematon sektori oli hyvin poliittista ja vaikeasti ohjattavaa, joten minusta tuli yrittäjä luomaan teknologiaa, joka voisi auttaa nuoria tehokkaasti ja tuloksellisesti ja avata heidät uusille ammateille. .»

Nopeita faktoja

Nimi: Rachel AngelIkä: 34Lähettäjä: Cleveland, Ohio Suosikkipeli

Opiskelijoiden innostaminen varhain

Angel kertoi murtautuneensa vahingossa yrittäjyyteen ensimmäistä kertaa suoritettuaan farmasian tohtorin tutkinnon Hamptonin yliopistosta 24-vuotiaana. Sitten hän aloitti vapaaehtoistyön Martin Luther King Jr:ssä. Lukio Clevelandissa, jossa hän auttoi oppilaita selvittämään, mitä urapolkuja he halusivat edetä. «Olen aina halunnut luoda ympäristön, jossa voin ryhtyä yrittäjäksi ja sijoittaa, ja uskon, että kuten monet mustat ihmiset, olen perinyt selviytyjiltä katumuksen ja haluan auttaa muita», Angel sanoi. «Valmistuttuani apteekkikoulusta minusta tuntui, että jos voisin tulla kaltaisteni ihmisten eteen, he ehkä rohkaisisivat tai motivoituisivat tekemään samoin.» Peerron avulla Angel pyrkii inspiroimaan nuoria opiskelijoita aiemmalla koulutustasolla, jotta he eivät joutuisi näihin suuriin urapäätöksiin yliopistoon tullessaan. Peerron tehtävänä on luoda selkeämpiä urapolkuja nuorille aikuisille ja auttaa heitä haastattelemaan alustalla oppimaansa. Yritys auttaa myös työnhakijoita hankkimaan sertifikaatteja, olemaan yhteydessä mentoreihin ja paljon muuta.

Rachel Angel

Rachel Engel.

«Se, mikä tuossa liikeradassa on, yhdistää kaikki työhön valmistautuvien nuorten kehitykseen ja koulutukseen liittyvät asiat», Angel sanoi.

Edistyksen mukana tulee haasteita

Peerron tiimi koostuu kuudesta kokoaikaisesta työntekijästä ja kahdeksasta alustalla työskentelevästä sopimuskehittäjästä. Yhtiö on kerännyt 1,3 miljoonaa dollaria riskipääomaa tähän mennessä, ja Angel sanoi, että yhtiö aikoo kerätä lisää rahoitusta tämän vuoden loppuun mennessä. Varojen keräämisestä huolimatta Angel sanoi, että sen tekeminen vähemmistön perustajana on edelleen vaikeaa. Hän sanoi, että ihonvärinsä vuoksi hänellä oli usein huijarisyndrooma, kun hän käveli tiettyihin huoneisiin. «On erittäin mielenkiintoista tarkastella rahoitusdynamiikkaa. Vähemmistöön kuuluville naisille ja yleensä mustille ihmisille on haastavaa navigoida yhteiskunnassa, joka on jo asettanut meidät ämpäriin», Angel sanoi. «Kaiken kaikkiaan on taloudellisesta näkökulmasta vielä haastavampaa navigoida samoissa asioissa kuin mustat perustajat.» Olipa kyse teknologian luomisesta tai kumppanuuksista, haluamme varmistaa, että kaikki nuorten menestystä vaativat järjestelmät Peerron alustalla ovat yhteydessä toisiinsa. Angel sanoi myös, että ennakkoluulot ja resurssien puute vaikuttavat vähemmistöyrittäjiin kautta linjan. Yksi tällainen harha on, että sijoittajat uskovat, että mustat yrittäjät eivät ole yhtä vastuullisia kuin heidän valkoiset kollegansa rahoituksen suhteen. «Jos etsit muutosta, kyky puhua näistä asioista voi työntää sinut ulos edistyksestä, jota yrität tehdä, ja se ei ole hyvä», hän sanoi. Tulevaisuudessa Angel sanoi haluavansa kyllästää Ohion osavaltion Peerron työllä. «Meidän on varmistettava, että reitit ovat kestäviä», Angel sanoi. «Onpa kyseessä teknologian luominen tai kumppanuuksien luominen, haluamme varmistaa, että kaikki järjestelmät, jotka vaativat menestystä Peerron alustalla nuorille, ovat yhteydessä toisiinsa. Ja se on iso työ, jonka haluamme Ohion osavaltiossa.»

Por Markus