Kodak Mini Portable Photo Printer HeroSquare fb516212adbd4eec912cbd263ba3f157

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

Mitä me pidämme?

 • Erittäin kompakti
 • Nopea tulostus
 • Kirkkaat värit
 • Yksinkertainen liitettävyys
 • All-in-one muste- ja paperikasetti
 • Toimiva mobiilisovellus

Mistä emme pidä

 • Mukana vain kahdeksan valokuvasivua
 • Bluetooth sammuu nopeasti

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer on hyvin suunniteltu tulostin, joka sopii ihanteellisesti kuvien ottamiseen tien päällä.

4.4

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

tässä artikkelissa

Ostimme Kodak Mini 2 Instant Photo Printer -tulostimen, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Tulostimet saavat usein huonon maineen monimutkaisten toimintojensa ja toimintahäiriöiden vuoksi. Se on varmasti ärsyttävää, kun he tekevät, ja tästä syystä uskallan käyttää sitä itse valokuvien tulostamiseen. Mutta kun testasin Kodak Mini 2 Instant Photo Printer -tulostinta, tajusin nopeasti, että valokuvien tulostamisen kotona ei tarvitse olla työlästä. Yhdistämällä puhelimeesi Bluetoothin kautta valokuvien hakemista ja tulostamista varten Mini 2 on helppo tapa tulostaa lompakon kokoisia valokuvia kotona tai tien päällä.

Suunnittelu: Ei ole paljon yksinkertaisempi

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer pakkaa upeita ominaisuuksia pieneen ja yksinkertaiseen malliin. Se on pienempi kuin edeltäjänsä Kodak Photo Printer Mini, ja tulostetut valokuvat tulevat ulos Mini 2:sta etupuolella kulkevan aukon kautta. Se sopii kaikille älypuhelinten käyttäjille ja on yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Siinä on myös NFC-yhteensopivuus.

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

Asennusprosessi: muutama minuutti

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer -tulostimen saattaminen käyttöön oli paljon odotettua helpompaa. Laitteiden yhdistäminen Bluetoothin avulla, varsinkin kun kyse on sovelluksen käytöstä, voi olla hankalaa. Näin ei kuitenkaan ollut tämän tuotteen kohdalla. Bluetooth-yhteyden muodostamisen jälkeen avasin sovelluksen ja valitsin tulostettavan valokuvan. On mahdollista tulostaa useita valokuvia, mikä tekee käyttäjien helppoa tulostaa useita valokuvia peräkkäin ja virtaviivaistaa useiden valokuvien valintaa ja tulostusprosessia. Jos sinulla on vaikeuksia valita tulostettavaa valokuvaa, varo, että tulostin yleensä sammuu muutaman minuutin kuluessa, kun sitä ei käytetä. Jos näin tapahtuu, sinun on poistuttava sovelluksesta, yhdistettävä uudelleen Bluetoothiin ja aloitettava valinta- ja muokkausprosessit uudelleen.

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

Langaton: lähes ei tarvita kaapeleita

Ainoa tähän laitteeseen tarvittava kaapeli on latausjohto, joka oli mielestäni erittäin kätevä. Käyttäjät hallitsevat minitulostinta Kodak-sovelluksella ja voivat lisätä suodattimia, korttimalleja, tulostaa henkilökuvia, rajata ja paljon muuta. Minusta sovellus oli melko helppokäyttöinen, vaikka valokuvien rajaus voi olla toisinaan vaikeaa. Kun olet valinnut valokuvan, sovellus rajaa sen, mutta käyttäjät voivat rajata valokuvan uudelleen tai siirtää sitä jo määritettyjen mittojen mukaan. Valokuvan sijoittaminen uudelleen rajaustyökalulla on kuitenkin vaikeaa, koska se tarttuu kiinni.

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

Kuvanlaatu: Vaikuttava ja muokattavissa, vaikka se ei olisikaan HD

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer tuottaa luottokorttikokoisia kuvia erinomaisella kuvanlaadulla laajalla väriskaalalla: asteikko 256 ja 16,7 miljoonaa väriä.

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer tuottaa luottokorttikokoisia kuvia erinomaisella kuvanlaadulla laajalla väriskaalalla: asteikko 256 ja 16,7 miljoonaa väriä. Tulostin valokuvia, joissa oli paljon värejä ja seepiasuodatin sekä lisätty kylläisyyttä ja terävyyttä, ja tulostin pystyi toimittamaan kaiken. Valokuvieni terävyyden lisäämisen ansiosta sain korkeamman tarkkuuden, koska itse tulostin ei tulosta paljon tarkkuudella. Kodak lupaa vedenkestäviä, sormenjälkiä hylkiviä valokuvatulosteita, joissa on ylimääräinen suojakerros kuvanlaadun ja värien eheyden säilyttämiseksi. Kun ripotin vettä yhdelle testikuvalleni, vaikutusta ei ollut havaittavissa, joten juoksin kuvaa juoksevan hanan alla sekunnin tai kaksi, eikä muste vieläkään mennyt pois.

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer

Suorituskyky: Nopea, jos valokuvan valinta ei kestä liian kauan

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer tuottaa haluamasi valokuvat alle minuutissa. Kuten mainittiin, sovelluksen muokkausprosessissa ja liitettävyydessä on pieniä ongelmia, mutta niitä on helppo hallita, eivätkä ne vie liikaa aikaa tulostusprosessiin.

Tuottaa haluamasi valokuvat alle minuutissa.

Hinta: Ei liian kallis

Noin 90 dollarilla saat minitulostimen, joka tulostaa hyväksyttävän lompakon kokoisia valokuvia. Ne eivät ole korkealaatuisia, mutta sitten taas, kun otetaan huomioon niiden tarkoitus, onko niiden todella oltava?

Kodak Mini 2 Instant Photo Printer vs Polaroid Mint taskutulostin

Polaroid Mint Pocket Printer on Kodak Mini 2 Instant Photo Printerin lähin kilpailija. Vaikka edellisellä on hieman korkeampi hintalappu (se vaihtelee noin 115 dollarista 140 dollariin), tulostimen laatu ei todellakaan heijastu korkeammassa hintaluokassa. Molemmat minitulostimet ovat taskukokoisia, niitä ohjataan sovelluksella ja niissä on sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys. Polaroid Mint Pocket Printer (katso Amazonista) tuottaa 2 x 3 tuuman, vedenkestäviä valokuvia, joissa on tahmea tausta. Mini 2:n valokuvakoko ja paperin laatu ovat samanlaiset, ja molemmissa tulosteissa on tahmea tausta.


Lopullinen tuomio

Erinomainen vaihtoehto lompakon kokoiseen valokuvatulostukseen Kodak Mini 2 Instant Photo Printer on tarkoitettu kuluttajille, joilla on hyvin erityinen tarve: lompakkokokoisten valokuvien tulostaminen. Se on hyvä vaihtoehto sitä tarvitseville, kuten teini-ikäisille tai nuorille, jotka asettavat kaappeja tai asuntoloita, tai niille, jotka haluavat juhlissa vieraille pienen ja helppokäyttöisen tulostimen Polaroid-kameran sijaan.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Mini 2 Instant Photo Printer

 • Tuotteen merkki:

  Kodak

 • Hinta

  90,00 dollaria

 • Paino

  11,2 unssia

 • Tuotteen mitat

  3x52x1 tuumaa.

 • Väri

  Musta, valkoinen, pinkki, violetti tai sininen

 • Tyyppi

  Miniatyyri

 • Langallinen/Langaton

  Langaton

 • Linkki

  NFC/Bluetooth

 • Tuettu kenttä

  JPEG ja PNG

 • Tulostusmenetelmä:

  Väriaineen sublimaatiolämpösiirto

 • valokuvan koko

  2,1 x 3,4 tuumaa

 • Nykyinen

  DC 5V/1.0A (620mAh)

 • Yhteensopivuus

  Android, iOS

Por Markus