hero CanoniP87209 5c91308c46e0fb000172f0fa scaled

Canon iP8720

Mitä me pidämme?

 • Suuri enimmäistulostuskoko (jopa 13×19 tuumaa)
 • Se voi tulostaa optisille levyille
 • Helppo asennus ja käyttö
 • Kuuden musteen järjestelmä tuottaa vaikuttavia tulosteita
 • Wi-Fi mahdollistaa helpon langattoman ohjauksen

Mistä emme pidä

 • Yksi paperilokero
 • Ei SD-korttia tai USB-paikkoja
 • Navigointivalikon näyttöä ei ole

Canon PIXMA iP8720 rakennettiin alusta alkaen valokuvien tulostamiseen – ja se tekee sen hyvin. Helppo asennus, sujuva toiminta ja upea tulostuslaatu tekevät tästä tulostimesta yhden parhaan vastineen rahalle.

4.1

Canon PIXMA iP8720

Canon iP8720

tässä artikkelissa

Ostimme Canon PIXMA iP8720:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Canon PIXMA iP8720 on mielenkiintoinen tulostin Canonilta. Vaikka se onkin Canonin kuluttajatason valokuvamustesuihkutulostimien kärjessä, sen ominaisuudet ja tulostuslaatu ovat verrattavissa Canonin paljon kalliimpaan PIXMA Pro -sarjaan. Tietysti PIXMA iP8720 voi tulostaa asiakirjoja, mutta kuuden musteen järjestelmän ja 13 x 19 tuuman reunattomien tulosteiden tulostamisen ansiosta näyttää siltä, ​​että se on selvästi suunniteltu korkealaatuista valokuvatulostusta ajatellen. Nähdäksemme, kuinka hyvin Canon PIXMA iP8720 toimii, kävimme sen läpi ja määritimme, missä se kestää ja missä sitä voisi parantaa.

Muotoilu: Ohut ja kompakti

Canon PIXMA iP8720 on rakenteeltaan samanlainen kuin edeltäjänsä iX6820, mutta siihen on lisätty joitain suunnitteluelementtejä Canonin ammattimaisista valokuvatulostimista. Merkittävintä on, että iX6820:ssa käytetyt litteät painikkeet on vaihdettu Canonin PIXMA Pro-100 -tulostimen pyöreisiin harjattu metallipainikkeisiin, ja korkeakiiltoinen viimeistely on korvattu hillitymmällä mattapintaisella pinnalla. iP8720:n yleismuoto on myös tehty hieman neliömäiseksi verrattuna iX6820:n kaareviin reunoihin.

Canon iP8720

Laitteen koko on melko suuri, 23,2 x 13,1 x 6,3 tuumaa ja 18,6 puntaa, mutta ei valtava, sillä se pystyy tulostamaan reunattomia 13 x 19 tuuman tulosteita. Haluat kuitenkin luultavasti sille erillisen jalustan tai hyllyn, koska se vie melko vähän pöytätilaa. Olisimme jopa toivoneet pientä kosketusnäyttöä, jolla se voisi navigoida valikon perusasetuksissa, tarkastella mustemäärää ja saada varoituksen erilaisista virheistä, kun niitä tapahtuu tulostuksen aikana, mutta se ei ole välttämättömyys eikä varmasti odotettavissa tällä yhdellä hinnalla. Toinen vähäinen mutta havaittavissa oleva puute on SD-korttipaikka, mutta ilman näyttöä on järkevää käyttää sisäänrakennettua muistikortinlukijaa.

Asennus: kaksi kaapelia, pieni ohjelmisto ja olet valmis

Canon PIXMA iP8720:n asentaminen on kivuton kokemus. Pakkauksessa Canon toimittaa kaiken tarvittavan tulostamisen aloittamiseen: virtajohdon, USB-kaapelin langallista yhteyttä varten, kuuden mustekasetin sarjan, levyn ajureineen ja ohjelmistoineen sekä mukana tulevat oppaat.

Canon iP8720

Asenna mustekasetit käynnistämällä tulostin ja nostamalla yläkansi. Tulostuspään teline keskittää itsensä, jolloin kaikki kuusi mustekasettia on helppo asentaa paikoilleen. Kun tulostin tunnistaa, että kasetit on asennettu oikein, se suorittaa ensimmäisen kalibroinnin, joka kokemuksemme mukaan kestää noin minuutin.

Canon iP8720

Kun se on kytketty, kytketty päälle ja mustekasetit asennettu, sinun tarvitsee vain liittää tulostin tietokoneeseen ja asentaa tarvittavat ohjaimet ja ohjelmistot, jotka ovat myös saatavilla Canonin PIXMA iP8720 -lataussivulla. Jos et ole perehtynyt edistyneempien tulostimien ohjainten asentamiseen, tämä voi olla hieman hämmentävää, mutta Canonin ohjelmistossa on hienoja valintaikkunoita, joiden pitäisi ohjata sinut oikeaan suuntaan, kunhan noudatat näytön ohjeita. Mitä tulee ensimmäisen tulosteen asettamiseen, se voidaan tehdä useilla tavoilla. Testausta varten asensimme Canonin tulostinlaajennuksen Lightroomiin ja tulostimme kuvamme suoraan Lightroomissa. Käytettävien esiasetusten lisäksi Canon tarjoaa myös manuaalisen hallinnan lähes jokaiselle pienelle yksityiskohdalle kohdistamisesta väriprofiileihin, joten halusitpa sitten käytännönläheisemmän tai käytännönläheisemmän lähestymistavan, sinun pitäisi löytää juuri tarvitsemasi.

Canon iP8720

Tulostuslaatu: loistava vaihtoehto

Kuten mainittiin, PIXMA iP8720 pystyy enemmän kuin tulostamaan minkä tahansa tyyppisiä tekstidokumentteja, lähes millä tahansa fonttikoolla, ilman havaittavia puutteita. Jos haluat vain laadukkaita tekstidokumentteja, joissa on tarpeeksi graafista tehoa monimutkaisille kaavioille tai kuville, tämä asia hoitaa työn. Mutta tämä asia ei ole tarkoitettu tekstiasiakirjoille – se on valokuvatulostin.

Testasimme kuutta kuvaa Canonin 8,5 x 11″ Pro Luster -paperilla ja olipa kyseessä suurikontrastinen moottoriurheilukuva vai pehmeä muotokuva herkän ihon sävyillä, PIXMA iP8720 kesti. Jos etsit valokuvatulostinta, joka ei riko pankkia, sinun on vaikea löytää parempaa vaihtoehtoa kuin Canon PIXMA iP8720. PIXMA iP8720:ssa on lähes identtinen musteryhmä edeltäjänsä PIXMA iX6820:n kanssa, mutta siihen on lisätty ylimääräinen harmaa mustepatruuna ja ylimääräiset suuttimet paremman musteen virtauksen takaamiseksi. Yksittäiseen lokeroon, joka sijaitsee tulostimen takana, mahtuu enintään 150 arkkia tavallista tulostinpaperia tai noin 20 arkkia valokuvapaperia käytetyn paperin tyylistä ja paksuudesta riippuen. Testasimme kuutta kuvaa Canonin 8,5 x 11″ Pro Luster -paperilla ja olipa kyseessä suurikontrastinen moottoriurheilukuva vai pehmeä muotokuva herkän ihon sävyillä, PIXMA iP8720 kesti. Suurin tulostustarkkuus 9600 x 2400 dpi riitti 8,5 x 11 tuuman reunattomille tulosteille. Useita pienempiä tulosteita yhdelle sivulle näytti myös hyvältä. Erittäin harmaa mustekasetti on tervetullut muutos, joka tarjosi erittäin tarkan mustavalkotulostuksen.

Canon iP8720

Canon sanoo, että PIXMA iP8720:ssa käytetyt ChromaLife100+ mustepatruunat pystyvät tuottamaan tulosteita, jotka kestävät yli 100 vuotta, mutta meillä ei ole aikaa testata sitä. Riittää, kun sanotaan, että se kestää pitkään.

Ohjelmisto/liitettävyys: Yksinkertainen ja nopea

Canon toimittaa pakkauksessa USB-aseman tietokoneisiin yhdistämistä varten, mutta päätimme käyttää Wi-Fi-toimintoa, joka oli nopea ja helppo asentaa, varsinkin jos reitittimessäsi on Wi-Fi Protected Setup (WPS) tulostimena. Edessä on erillinen WPS-painike, joka tekee asennuksesta kirjaimellisesti napsautuksen päässä. Integroitu Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -integraatio teki langattomasta tulostamisesta helppoa kannettavista tietokoneistamme ja mobiililaitteistamme. Canon tarjoaa myös oman Android- ja iOS-sovelluksen langattomaan mobiilitulostukseen. 2:19


Katso parhaat valokuvatulostimemme toiminnassa

Hinta: ammattimainen valokuvatulostin kuluttajahintaan

Canon PIXMA iP8720 on vähittäismyyntihinta 180 dollaria, noin 100 dollaria halvempi kuin sen ammattimaisempi sisarus, Canon PIXMA Pro-100. Vaikka 180 dollaria ei ole aivan halpa, iP8720:n suorituskyky ja tulostuslaatu ovat verrattavissa tulostimiin yli kaksinkertaisella hinnalla. Täydellinen mustesarja PIXMA iP8720:lle maksaa noin 65 dollaria, joten itse muste ei myöskään ole liian kallista, mikä tarkoittaa, että tulostimen pitkän aikavälin hinta on myös arvo sen tarjoaman laadun vuoksi.

Jos etsit valokuvatulostinta, joka ei riko pankkia, sinun on vaikea löytää parempaa vaihtoehtoa kuin Canon PIXMA iP8720.

Kilpailu: se on yksin, hyvässä tai huonossa

Canon PIXMA iP8720 on hieman saari kilpailun kannalta. Epson Expression Photo XP-8500 on noin 80 dollaria enemmän kuin iP8720, mikä vastaa paremmin Canonin oman Pro-100 valokuvatulostimen hintaa. Expression Photo XP-8500 sisältää kuitenkin integroidun näytön, kopiokoneen ja skannerin, joten se saattaa olla päivityksen arvoinen, jos haluat tulostimesi tekevän muutakin kuin vain tulostavan valokuvia. HP:lla on myös Envy Photo 6255 all-in-one -tulostin, joka maksaa 40 dollaria vähemmän kuin PIXMA iP8720, mutta tulostuslaatu ei ole läheskään yhtä hyvä alhaisemman resoluution ja harvemman mustekasettien käytön vuoksi. Tarkkuus on vain 4800 x 1200 verrattuna PIXMA iP8720:n 9600 x 2400:aan, ja se pystyy käsittelemään vain 8,5 x 11 tuuman reunattomia tulosteita verrattuna PIXMA iP8720:n 13 x 19 tuuman reunattomiin tulosteisiin. Oletko kiinnostunut muista mahdollisuuksista? Tutustu parhaiden verkossa ostettavien valokuvatulostimien luetteloomme


Lopullinen tuomio

Ammattimainen valokuvatulostin kuluttajahintaan.Jos etsit valokuvatulostinta, joka ei riko pankkia, sinun on vaikea löytää parempaa vaihtoehtoa kuin Canon PIXMA iP8720. Se varastaa Canonin kalliimman Pro-sarjan parhaat osat ja onnistuu pakata sen paljon pienempään ja kevyeen kehykseen, joka tekee hyvää sekä silmällesi että lompakolle.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Canon PIXMA Pro-100
 • Canon Pixma TS9120
 • HP OfficeJet Pro 7740

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  PIXMA iP8720

 • Tuotteen merkki:

  Canon

 • Hinta

  299,99 dollaria

 • Paino

  43,2 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  15,2 x 27,2 x 8,5 tuumaa.

 • Tulostimen tyyppi

  mustesuihku

 • Tulostusresoluutio

  9600 x 2400

 • Mustejärjestelmä

  Kuuden värinen

 • suukappaleet

  6.656

 • Tulostusnopeus

  36 sekuntia per 4×6 tuuman reunaton valokuva

 • Paperin koot

  4×6, 5×7, 8×10, kirje, laillinen, 11×17, 13×19

 • LCD

  Ei

 • Paperikasetin kapasiteetti

  150 vakioarkkia; 20 valokuvaarkkia

 • Liitännät

  Langaton LAN, USB, PictBridge (kaapeli ei sisälly)

 • Muistikorttipaikat

  Ei

Por Markus