poweradd pilot pro HERO SQ 718573c9c308452cb805af70e3e4908b

POWERADD Pilot Pro2

Mitä me pidämme?

 • Mukana useita liittimiä kannettavan tietokoneen sylintereille
 • Kaksi USB-porttia
 • Kirkas LCD-näyttö
 • Suuri kapasiteetti 23 000 mAh

Mistä emme pidä

 • Kannettavan tietokoneen kannessa muutamia reikiä
 • Ei varsinainen kytkin
 • Ei mukana USB-C-kaapelia (vain mikro-USB)

Pilot Pro2 on loistava vaihtoehto kannettavan tietokoneen laturille, joka tarjoaa läpilatauksen samalla, kun se voi myös antaa virtaa USB-laitteillesi.

4

POWERADD Pilot Pro2

POWERADD Pilot Pro2

tässä artikkelissa

Ostimme POWERADD Pilot Pro2:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

POWERADD Pilot Pro2 on hieman erilainen kuin useimmat virtapankit, koska se on suunniteltu korvaamaan sekä kannettavan tietokoneen että puhelimen laturin. Siinä on kaksi USB-porttia, piippuliitin ja valikoima kannettavan tietokoneen virtasovittimia, jotka tarjoavat melko kunnollisen kattavuuden. Koska virtaa ei voi koskaan saada tarpeeksi tien päällä, piilotin äskettäin kannettavan tietokoneeni virtalähteen laatikkoon, laitoin POWERADD Pilot Pro2:n olkalaukkuuni ja menin maailmalle. Olen viimeisen viikon aikana testannut kuinka hyvin tämä pieni virtapankki toimii kannettavan tietokoneen laturina, kuinka se kestää puhelimia ja muita laitteita ladattaessa ja kannattaako sitä lisätä arsenaaliin.

POWERADD Pilot Pro2

Muotoilu: tyylikäs ja kompakti kyseenalaisilla värivalinnoilla

POWERADD Pilot Pro2 ei ole kaunein koskaan käyttämäni virtapankki, mutta sillä on varmasti oma tyylinsä. Suurin ongelma on, että yläosa on kaksisävyistä pianomustaa ja mattahopeaa, ja yksikön pohja on valkoista muovia. Kolmivärinen lähestymistapa ei näytä niin hyvältä sivulta katsottuna, ja valkoinen muovi antaa sille yleensä hieman halvan ilmeen. Koon suhteen se on noin pokkarin kokoinen, hieman ohuempi ja huomattavasti raskaampi. Se on tarpeeksi pieni mahtumaan salkkuun, kukkaroon tai kukkaroon, mutta tämä ei ole virtapankki, jonka haluat taskuusi. Yleinen estetiikka on hieman vanhentunut Pixel 3:n ja HP ​​Spectre x360:n vieressä, mutta se on tarpeeksi pieni, jotta se ei häiritse tai kiinnitä liikaa huomiota.

Alkuasetukset: hyvä käyttää ensimmäisen latauksen jälkeen

Ensimmäinen asennus on kivuton. Ota Pilot Pro2 laatikosta, kytke se pistorasiaan ja olet valmis lähtemään. On hyvä idea ladata se täyteen ennen käyttöä, mikä kesti vain kolme tuntia, mutta voit teknisesti käyttää sitä latauksen aikana, jos laitteesi ei kuluta liikaa virtaa. Jos haluat käyttää sitä kannettavan tietokoneen virtalähteenä, asennus on vain hieman monimutkaisempi. Ensin sinun on kytkettävä mukana toimitettu sylinteriliitin oikeaan pistorasiaan, sitten löydettävä kannettavalle tietokoneelle suunniteltu sovittimen kärki ja kytkettävä se. Valitse sitten oikea lähtöjännite napauttamalla virtapainiketta ja kytke kannettava tietokone. Ainoa tapa prosessi voisi olla helpompaa, jos Pilot Pro2 pystyisi valitsemaan automaattisesti oikean lähtöjännitteen. Puhelimessa ja muissa USB-laitteissa tämä prosessi on itse asiassa automaattinen.

Mikä tärkeintä, voit käyttää Pilot Pro2:ta laturina, kun sen oma sisäinen akku latautuu.

Näyttö: Kirkas pieni LCD-näyttö on erittäin kirkas

Pilot Pro2:n näyttö on pieni, mutta se tekee työnsä. Se näyttää visuaalisen esityksen akun jäljellä olevasta latauksesta, jäljellä olevan varauksen prosenttiosuudesta ja näyttää lähtöjännitteen, kun napautat virtapainiketta. Se pysyy päällä koko ajan, kun virtapankki on kytkettynä, ja sammuu automaattisesti noin kolmen sekunnin kuluttua, jos akku loppuu.

Pistorasiat ja portit: kaksi USB- ja yksi piippuliitin

Mitä tulee pistorasiaan ja portteihin, Pilot Pro2 jää hieman vajaaksi. Siinä on kaksi täysikokoista USB-porttia, yksi piippuliittimen sisääntulo ja yksi piippuliittimen lähtö. Molemmat USB-portit voivat tuottaa 1 tai 2,5 A laitteidesi tarpeiden mukaan, ja piippuliitin voi tuottaa 5, 9, 12, 16, 19 ja 20 V. Koska piippuliitin on suunniteltu antamaan virtaa kannettavalle tietokoneellesi todellisen kannettavan tietokoneen virtasovittimen sijaan, Pilot Pro2:n mukana tulee myös mukava valikoima sovitinkärkiä. Mukana on vakiona kymmenen vihjettä, jotka takaavat Sonyn, Toshiban, Lenovon, Acerin, Asusin, HP:n, Samsungin ja Dellin kannettavien tietokoneiden melko hyvän kattavuuden. Vaikka kattavuus on melko hyvä, sinun tulee tarkistaa, että paketti todella sisältää vihjeen, joka toimii kannettavan tietokoneen kanssa. HP:lle on suunniteltu kaksi kärkeä, mutta kumpikaan ei toiminut HP Spectre x360:ni kanssa. Koska tämä on päivittäinen ajomatkani, kun olen poissa toimistosta, minun piti tarttua yhteensopivaan kärkeen testatakseni Pilot Pro2:ta.

POWERADD Pilot Pro2

Akku: Tehokas 23 000 mAh:n kapasiteetti riittää kannettavaan virtaan

Pilot Pro2:ssa on 23 000 mAh akku, mikä ei ole huono tämän kokoiselle ja hintaiselle virtapankille. Ei riitä, että pidät HP Spectre x360:n kaltaisen virtaa vaativan kannettavan poissa toimistosta koko päivän, mutta se riittää, jos tarvitset ajoittain virtaa autossasi, kahvilassa tai missä tahansa muualla nopeaa liitäntää varten. . Kun liitin täysin kuolleen HP Spectre x360 15 -laitteeni ja jätin sen rauhaan kannettavan tietokoneen ollessa pois päältä, huomasin, että Pilot Pro2 ei saanut sitä aivan valmiiksi. Pixel 3:n yksinkäytössä sain viisi täyteen latausta pienellä mehua jäljellä. POWERADD sanoo, että Pilot Pro2:n 23 000 mAh:n akun lataaminen täyteen kestää 12 tuntia, mutta se oli mielestäni valtava. Koska mitään ei ollut kytkettynä pistorasiaan, huomasin, että Pilot Pro2 latautuu täyteen alle neljässä tunnissa täysin tyhjentyneestä. Mikä tärkeintä, voit käyttää Pilot Pro2:ta laturina, kun sen oma sisäinen akku latautuu. Tämä tarkoittaa, että voin turvallisesti jättää HP Spectre x360:n virtalähteen kotiin ja käyttää täysin Pilot Pro2:ta. Se lataa omaa sisäistä akkuaan hitaammin, jos pyydät sitä syöttämään virtaa muille laitteille samanaikaisesti, mutta se säästää painoa ja tilaa sekä virtapankin että kannettavan tietokoneen virtalähteen pakkaamisesta.

Latausnopeus: Asettaa automaattisesti 1A tai 2,5A matkapuhelimille

Pilot Pro2:ssa on kaksi USB-porttia. Siinä sanotaan, että toinen tuottaa 1A ja toinen 2,5A, mutta en huomannut mitään eroa latausnopeudessa, kun liitin toiseen verrattuna toiseen. Molemmat portit toimittivat 1,46 A Pixel 3:lleni. Vaikka 2,5 A:n tehoa tuottavia USB-laturia kutsutaan joskus nopeaksi tai nopeaksi, latauksen tyyppi, jota voit odottaa Pilot Pro2:n kaltaiselta laitteelta, on täysin erilainen kuin saamasi pikalataus. . hanki puhelimista, kuten iPhone X tai Pixel 4, ja tehdaslaturista. Latausnopeus on täsmälleen yhtä nopea kuin mikä tahansa muu 2,5 A USB-laturi.

Vaikka kattavuus on melko hyvä, sinun tulee tarkistaa, että paketti todella sisältää vihjeen, joka toimii kannettavan tietokoneen kanssa.

Hinta: Kallis saamaasi tehoon nähden

POWERADD Pilot Pro2:n suositushinta on 90 dollaria ja akun kapasiteetti 23 000 mAh, joten se on mittakaavan kalliimmalla puolella. Voit löytää suuremman kapasiteetin tehopankkeja halvemmalla, ja voit löytää samanhintaisia ​​laitteita, jotka tarjoavat enemmän USB-portteja samalla hinnalla. Pilot Pro2 kompastuu yleisiin tehopalikoihin, mutta loistaa verrattuna tehopalikoihin, jotka on suunniteltu toimimaan kannettavien tietokoneiden virtalähteinä. Sen sijaan, että kytket oman sovittimen pistorasiaan, tämä laite voi korvata nykyisen sovittimesi matkaa varten tai vaihtaa sovittimen kokonaan, jos vanha katoaa tai rikkoutuu. Koska saat todella kaksi laitetta yhdessä, Pilot Pro2 -hinta ei ole niin paha.

Pilot Pro2 vs Omni Mobile

Pilot Pro2 vertautuu melko hyvin Omni Mobileen, joka on toiminnaltaan ja hinnaltaan yksi sen lähimmistä kilpailijoista. Omni Mobilen hinta on hieman korkeampi, tavallisesti 130 dollaria (katso Amazon), ja 25 600 mAh:n akku on vain hieman suurempi kuin Pilot Pro 2:ssa. Toisin kuin Pilot Pro2:ssa, Omni Mobilessa on USB-C-portti ja 60 W teho, mutta sinun on ostettava ylimääräinen pikalatauskomponentti, jos haluat hyödyntää puhelimesi pikalataustoimintoja. Siinä on myös kaksi tavallista USB-porttia ja sisäänrakennettu langaton laturi, joka puuttuu Pilot Pro2:sta. Jos kannettavaasi peittää jokin Pilot Pro2:n mukana toimitetuista sovitinkärjeistä, Pilot Pro2 on huomattavasti parempi arvo kuin Omni Mobile. Tämä arvo laskee hieman, jos sinun on etsittävä oma sovitinkärjesi, ja Omni Mobile on myös loistava valinta, jos etsit kannettavaa langatonta laturia etkä välitä siitä, että maksat siitä ylimääräistä. .


Lopullinen tuomio

Korvaa kannettavan tietokoneen ja puhelimen laturit.Pilot Pro2 on fantastinen yhdistelmä kannettavan tietokoneen laturia, puhelimen laturia ja virtapankkia. Se on hinnoiteltu liian korkealle tavalliselle virtapankille, mutta se tosiasia, että se voisi täysin korvata sekä kannettavan tietokoneeni että matkapuhelimeni laturit tiesarjassani, tekee siitä helpon suosituksen. Harkitse Omni20:n tai Omni Mobilen tutustumista, jos tarvitset todella langatonta latausta, mutta Pilot Pro2 säästää valtavasti painoa ja kokoa verrattuna laitteisiin, jotka se korvaa.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Pilot Pro2

 • Tuotteen merkki:

  POWERADD

 • Hinta

  90,00 dollaria

 • Tuotteen mitat

  7,3 x 4,9 x 0,8 tuumaa.

 • Väri

  Hopea

 • Kapasiteetti

  23000mAh

 • Poistu:

  685VA / 390 wattia

 • Takuu

  Kaksi vuotta

Por Markus