hero HPEnvy45203 5c9129be46e0fb000146ae00 scaled

HP Envy 4520

Mitä me pidämme?

 • Tyylikäs, kompakti muotoilu
 • Helppo asennus
 • Sisäänrakennettu hiljainen tila

Mistä emme pidä

 • Huono tulostus- ja skannauslaatu
 • Pitkällä tähtäimellä kallista
 • Ethernet-portin puute
 • Hintaansa nähden keskinkertainen ominaisuussarja
 • Ei sisäänrakennettuja muistikorttipaikkoja

HP Envy 4520:n nopea asennusaika ja tyylikäs muotoilu houkuttelevat, mutta sen tulostus- ja skannaussuorituskyky tekee siitä huonon sijoituksen.

3

HP Envy 4520

HP Envy 4520

tässä artikkelissa

Ostimme HP Envy 4520:n, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

HP Envy 4520 on tyylikäs ja yksinkertainen all-in-one-värimustesuihkutulostin, joka onnistuu pakata joukon ominaisuuksia kompaktiin kokoon. Lähes näkymättömästä skannerista ja kopiokoneesta integroituun kosketusnäyttöön, HP kattaa kaikki kompaktin all-in-one-ratkaisun keskeiset osat ja tekee sen kohtuulliseen hintaan, mutta suorituskyky ja tulostuslaatu eivät vain heikentäneet sitä testauksessamme. pärjätä kilpailussa.

Muotoilu: Ohut ja kompakti

Ensimmäinen asia, jonka huomasimme HP Envy 4520:ssa, on sen tyylikäs, minimalistinen muotoilu. Se perii suunnitteluominaisuudet muista HP:n all-in-one-tulostimista, mutta pienentää kokoa ja säilyttää suurimman osan samoista toiminnoista. Kopiokoneen ja skannerin kansi sulautuvat lähes saumattomasti tulostimen yläosaan, ja päätös poistaa kaikki fyysiset painikkeet yhtä lukuun ottamatta kosketusnäytön ja digitaalisten painikkeiden sijaan luo tyylikkään ilmeen, joka säilyy. tai asuntoloita.

HP Envy 4520

Asennus: pakkauksen purkamisesta tulostamiseen minuuteissa

HP Envy 4520:n asentaminen on niin helppoa kuin mahdollista. Pakkauksen jälkeen kaikki, mitä tarvitsee kytkeä, on tavallinen virtajohto. Kun virtalähde on kytketty, sinun tarvitsee vain poistaa teippiä, jota HP käyttää eri osien kiinnittämiseen, ja ladata kaksi mustekasettia laatikkoon. Kokemuksemme mukaan kaksi mustekasettia menivät sisään ilman ongelmia ja tulostin tunnisti ne välittömästi.

HP Envy 4520:n asentaminen on niin helppoa kuin mahdollista. Tietokoneen puolella se ei osoittautunut paljon vaikeammaksi. Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden avulla sinun tarvitsee vain siirtyä tulostimen verkkovalikkoon, valita sopiva hotspot ja antaa tarvittaessa salasana. Yksi mielenkiintoinen asia, jonka huomasimme, on se, että Wi-Fi-verkon salasana on syötettävä puhelintyyppisellä näppäimistöllä, ja kirjaimet on jaettu kolmeen ryhmään ja kierrettävä. Se on järkevää, kun ottaa huomioon, että täysikokoinen näppäimistö olisi hieman ahdas pienessä kosketusnäytössä, mutta se sai meidät yllättäen. Jos käytät langallista yhteyttä, liitä tulostin tietokoneeseesi ja asenna tarvittava ohjelmisto, joko mukana toimitetulta levyltä tai suoraan HP:n ohjelmistosivulta.

Tulostuslaatu: Kohtuullinen tekstille, kauhea valokuville

HP Envy 4520:n tulostuslaatu leijuu jossain keskiarvon alempana. Kun testasimme sitä eri fonttikooilla tavallisella tulostinpaperilla, tulostin kamppaili pienempien fonttien kanssa. Muste kuivui suoraan tulostimesta, eikä siinä näkynyt tahroja, mutta kaikki alle 12 pisteen fontti oli erittäin epätasaista paperilla. Kirjeiden reunat olivat hyvin tahraisia. Erityisesti pienemmät kirjasimet ja kursivoitu osoittautuivat haasteeksi.

HP Envy 4520

Peruskuvat ja kaaviot näyttivät hyviltä, ​​mutta kaikki muu kuin yksinkertainen kuva korosti kahden kasetin suunnittelun heikkoutta (yksi musta, yksi kolmivärinen (syaani, magenta, keltainen)). Valokuvat, jopa hyvin yksinkertaiset koostumukset ja värit, eivät pysty antamaan hyväksyttäviä tuloksia, vaikka ne tulostetaan hyvälle valokuvapaperille. Kyllä, tulostin voi tulostaa 4 x 6 tuuman reunattomia tulosteita, mutta ihon sävyt näyttävät epätarkalta ja perusvärien siirtymissä on näkyviä raitoja. Huomasimme myös, että ensimmäisissä valokuvatulosteissamme oli erittäin selkeitä raitoja puolelta toiselle. Tämä kesti, kunnes tulostin ehti lämmetä. Silloinkin raidat oli vielä mahdollista nähdä, jos niitä katsoi tarpeeksi tarkasti.

Valokuvat, jopa hyvin yksinkertaiset koostumukset ja värit, eivät pysty saavuttamaan hyväksyttäviä tuloksia. Tulostimen nopeuksien osalta testauksemme osoittivat, että HP:n 6,8 sivua minuutissa korkealaatuisessa väritulostuksessa ja 20 sivua minuutissa mustavalkotulostuksessa olivat melko tarkkoja, annoivat tai ottavat sivun riippuen siitä, mitä tulostettiin. Sisäänrakennettuun paperilokeroon mahtuu jopa 100 arkkia tavallista tulostinpaperia, ja ulostulotasolle, joka liukuu tarvittaessa ulos taitavasti, mahtuu noin 25 sivua, ennen kuin se alkaa roiskua kaikkialle. Yksi arvostamamme ominaisuus oli sisäänrakennettu hiljainen tila. Sen sijaan, että lapsi herättäisi viereisessä huoneessa tai keskeytäisi kokouksen, HP Envy 4520 käyttää integroitua hiljaista tilaa tulostaakseen huomaamattomasti sivu toisensa jälkeen, vaikkakin hitaammin ja hitaammin ja huonommalla laadulla.

Kopiointi/skannerin laatu: Kaikin puolin huono

Kuten HP Envy 4520:n tulostusominaisuudet, tekstin ja asiakirjojen perusskannaus eivät olleet ihanteellisia. Pienemmät kirjasimet, jotka tehtiin pehmeäksi ja jopa yksinkertaiseksi grafiikaksi sivulla, tuottivat huonompia tuloksia käytetystä tiedostomuodosta riippumatta (HP Envy 4520 tukee TIFF-, JPEG-, PNG-, BMP- ja PDF-muotoja skannattaessa).

HP Envy 4520

Skanneri osoittautui myös valokuvien alalla keskinkertaiseksi. Värit olivat vinossa, mustat näyttivät haalistuneilta ja yksityiskohdat katosivat kaikista kohokohdista. HP:n mukana toimitettu skannausohjelmisto mahdollisti joidenkin ongelmien korjaamisen, kuten mustien uudelleenvalinnan, mutta se ei korjannut sitä. Yksinkertaisesti sanottuna tämä all-in-one on enemmän kuin tarpeeksi hyvä asiakirjojen arkistointiin ja peruskuittien ja muistiinpanojen digitointiin, mutta älä osta sitä laadukkaiden perhekuvien digitoimiseksi.

Ohjelmisto/liitettävyys: Yksinkertainen ja nopea

HP on ollut tulostinpelissä jo jonkin aikaa ja se näkyy vaikuttavassa ohjelmistossaan. Ladattupa se verkosta tai asennettuna suoraan mukana toimitetulta levyltä, ohjelmisto on helppo asentaa ja melko yksinkertainen käyttää. HP:lla on myös älypuhelinsovellus, jonka avulla on helppo tarkistaa mustetasot, muuttaa asetuksia, ohjata kopiointia/skannausta ja tulostaa sekä valokuvia että asiakirjoja mobiililaitteista. Sisäänrakennettu Wi-Fi 802.11b/g/n teki langattomasta tulostamisesta nopeaa ja luotettavaa, olipa kyseessä sitten suora langaton tulostus, HP ePrint tai Apple AirPrint. Suuremmatkin kuvat lähetettiin tulostimelle sekunneissa ja asiakirjat olivat saatavilla lähes välittömästi. Sisäänrakennettu USB 2.0 -portti osoittautui myös nopeaksi ilman havaittavaa viivettä, mutta olisimme halunneet nähdä sisäänrakennetun Ethernet-portin ja mahdollisuuden tulostaa mediaa suoraan USB-asemilta ja muistikorteilta.

HP Envy 4520

Hinta: edullinen, alussa

HP Envy 4520 on liikkunut 100 dollarin tuntumassa jo jonkin aikaa, ja tätä kirjoitettaessa voit saada sen hintaan 99,98 dollaria. Ensi silmäyksellä hintalappu näyttää vastaavan HP Envy 4520:n riittäviä ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua, mutta kuten kaikkien tulostimien kohdalla, itse tulostimen hinta ei ole niin tärkeä – se on muste. Joka kerta kun HP Envy 4520:n mustepatruunat loppuvat, mikä tarkoittaa noin 190 sivua mustalla ja 165 sivua värimusteella, uusi sarja maksaa jossain 45 dollaria, anna tai ota vähän. Se on keskimäärin 8–12 senttiä sivulta riippuen käytetystä paperista ja yksittäisissä tulosteissa käytetystä mustesekoituksesta. HP tarjoaa riittoisia mustepatruunoita, mutta nekään eivät vaikuta paljoakaan sivukohtaiseen hintaan pitkällä aikavälillä. Joten vaikka itse tulostin saattaa vaikuttaa edulliselta, varsinkin jos se on myynnissä tai käytettynä, se maksaa silti melko vähän pitkällä aikavälillä. 2:19


Katso parhaat valokuvatulostimemme toiminnassa

Kilpailu: Vähemmän ominaisuuksia korkeampaan hintaan

HP Envy 4520 kilpailee melko ahtaalla edullisien all-in-one-tulostimien markkinoilla. Hänen aikalaisiaan ovat Canon Pixma MG6820 (130 dollaria), Epson Workforce Pro WF-3720 (85 dollaria) ja Brother MFC-J460DW (75 dollaria). Brother MFC-J460DW on verrattavissa, ellei hieman alhaisempi kuin HP Envy 4520 joillakin avainalueilla, mutta sekä Canon Pixma MG6820 että Epson Workforce Pro WF-3720 ovat houkuttelevia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat paremman tulostuslaadun ja enemmän ominaisuuksia. eivät ole niin sileitä ja minimaalisia kuin HP Envy 4520, mutta dollari dollariin, niitä on vaikea lyödä, varsinkin kun huomioidaan musteen hinta tulostimen käyttöiän aikana. Haluatko nähdä toisen vaihtoehdon? Lue nyt luettelo markkinoiden parhaista valokuvatulostimista.


Lopullinen tuomio

Kauneus ei muutu ominaisuuksiksi. Kaiken kaikkiaan HP Envy 4520 jättää paljon toivomisen varaa. Vaikka se näyttää hyvältä ulkopuolelta, se on matta konepellin alla, eikä se ole helppo lompakossa, kun tulostat paljon asiakirjoja tai valokuvia. Jos etsit edullista valokuvatulostinta, sinun kannattaa käyttää noin sata dollaria ylimääräistä erikoisvalokuvatulostimeen, kuten Canonin PIXMA iP8720 tai Epson Expression Photo XP-8500, joiden vähittäismyyntihinta on 180 ja 200 dollaria.

Samankaltaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Canon Selphy CP1300
 • Canon Pixma TS9120
 • Polaroid Zip Instant Photo Printer

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Envy 4520

 • Tuotteen merkki:

  HP

 • Hinta

  99,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  lokakuuta 2005

 • Paino

  11,93 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  14,45 x 17,52 x 5,04 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Tulostimen tyyppi

  mustesuihku

 • Laatikoiden lukumäärä

  A

 • Langallinen/Langaton

  Molemmat

 • Irrotettava kaapeli

  Kyllä, mukana

 • Palvelu

  Fyysiset painikkeet ja kosketusnäyttö

 • Linkki

  Wi-Fi 802.11 b/g/n

 • Takuu

  Yhden vuoden rajoitettu laitteistotakuu

 • Yhteensopivuus

  Windows, macOS, Linus, Android, iOS

Por Markus