Logitech MXErgoPlus HeroSquare a01702297acb456eb5e423507c4c6532
Mitä me pidämme?

 • Säädettävä kulma:
 • Vaihda laitteiden välillä helposti
 • Tarkkuusnuppi hienosäätöön
 • Pitkä akunkesto
 • Kuusi ohjelmoitavaa painiketta

Mistä emme pidä

 • Ei vasenkätistä vaihtoehtoa
 • Epämukava pienille käsille

Logitech MX Ergo Plus on langaton hiiri, joka voi vaihtaa välittömästi kahden laitteen välillä, joten se on täydellinen käyttäjille, jotka tarvitsevat paljon toimintoja pienessä tilassa.

4.5

Logitech MX Ergo Plus

Logitech MX Ergo Plus

tässä artikkelissa

Ostimme Logitech MX Ergo Plus -hiiren, jotta arvioijamme voisi testata sen. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearvion.

Jos olet joskus houkutellut ohjauspallohiiriä, iPadin omistajille kannattaa kokeilla Logitech MX Ergo Plus -laitetta. Tämän ohjelmoitavan langattoman hiiren avulla käyttäjät voivat vaihtaa välittömästi laitteiden välillä. Koska ohjauspallohiirten ei tarvitse liikkua, se voi toimia yhtä hyvin sohvatyynyllä kuin hiirimatolla. Testasin tämän hiiren toimintoja 30 tuntia tietokoneeni ja iPadin kanssa.

Suunnittelu: suunniteltu kaikenkokoisille käsille

MX Ergo on valmistettu kestävästä muovista, joka on muotoiltu kaaren muotoon. Hiiri lepää magneettisen alustan päällä, jonka pohjassa on liukumaton materiaali, joka estää hiiren liikkumisen eikä vaadi hiirimattoa. Magneettinen pohja on myös säädettävä sarana, joka kääntää hiiren neutraaliasennosta 20 asteen kulmaan. Ohjelmoitavia painiketta on kuusi, mukaan lukien vierityspyörä. Hiiri ei vaadi paristoja ja sen mukana tulee latauskaapeli. MX Ergolle ei kuitenkaan ole vasenkätistä vaihtoehtoa.

Jokainen hiiri tarvitsee väistämättä puhdistusta, joten olen iloinen, että pallo on helppo irrottaa. Ohjauspalloihin kerääntyy yleensä vähän likaa, mikä voi aiheuttaa niiden kulkemisen epätasaisesti. Tämä ohjauspallo on sijoitettu upotettuun tilaan, mutta se voidaan poistaa painamalla pohjaa. Jokainen hiiri tarvitsee väistämättä puhdistusta, joten olen iloinen, että pallo on helppo irrottaa.

Logitech MX Ergo Plus

Suorituskyky: hiiri, joka voi suorittaa monia tehtäviä

MX Ergon liittäminen iPad Airiin oli helppoa eikä vaatinut enempää kuin napin painalluksen. Logitech Options tarvitaan tämän hiiren käyttämiseen tietokoneen kanssa, joten latasin myös sen. Kun MX Ergo Plus oli yhdistetty molempiin, pystyin vaihtamaan näiden välillä painamalla hiiren päällä olevaa painiketta. Vaihtaminen laitteiden välillä oli nopeaa ja hiiri säilytti hyvän yhteyden molempiin.

Ohjauspallo rullaa pehmeästi peukaloni pienimmälläkin paineella. Painikkeet ovat hiljaisia, mutta eivät äänettömät, ja jokainen sarja antaa hieman erilaista haptista palautetta. Luulin, että painikkeisiin oli helppo päästä käsiksi. Ohjauspallo rullaa pehmeästi peukaloni pienimmälläkin paineella. Tarkkuustilan painike sijaitsee ohjauspallon vieressä, joten se on helppo kytkeä päälle tarvittaessa.

Logitech MX Ergo Plus

Jotkut ihmiset vannovat ohjauspalloja kaikkialla. En testannut MX Ergoa pelaamisen aikana, mutta vain siksi, että vuosien kokemus ohjauspalloista opetti minulle kaiken, mitä minun on tiedettävä siitä. Lopettaisin pelaamisen ennen kuin käytän ohjauspalloa. Kaikessa muussa MX Ergo Plus voi kilpailla minkä tahansa hiiren kanssa.

Mukavuus: säädettävä koko päivän mukavuuden takaamiseksi

Kesti muutaman minuutin kokeilua MX Ergo Plus -laitteen parhaan kulman valitsemiseen. Itse suosin neutraalia kulmaa 20 asteen sijaan. Miehelläni on suurempi käsi ja erilainen asento, ja hän käytti hiirtä mieluummin vinossa.

Kun tajusin, että voin vain rentoutua, MX Ergo oli erittäin mukava. Tottuminen MX Ergon käyttöön oli lähinnä siihen sopeutumista. Kaaren muoto tarjoaa hyvän kämmenen tuen, joten pidin sitä aluksi kuten mitä tahansa muuta hiirtä. Ranteeni kipeytyi pian. Olin tottunut pitämään ja liikuttamaan hiirtä, joten minulla oli tappava ote MX Ergosta. Tämä hiiri ei kulje minnekään, joten sinun ei tarvinnut pitää sitä. Kun tajusin, että voin vain rentoutua, MX Ergo oli erittäin mukava.

Logitech MX Ergo Plus

Käytän sormenpäällä tai kämmenellä olevaa kahvaa riippuen siitä, kurkoilenko hiirtä kirjoittamisen välillä vai lepäänkö käteni hiirellä selatessasi verkkoa. Riippumatta siitä, kuinka pidän hiirtä, kaikki painikkeet ovat helposti ulottuvilla. Kevyemmän otteen käyttö vaati hieman säätöä, mutta se tekee MX Ergosta niin mukavan.

Ohjelmisto: Logitech Options ei ole valinnainen

Käyttääkseni MX Ergo Plus -laitetta tietokoneellani minun piti ladata Logitech Options. Logitechin lisälaitteet, kuten näppäimistöt ja hiiret, voidaan ohjelmoida uudelleen tällä ohjelmistolla. MX Ergo Plusin ohjelmointi oli helppoa. Logitech Options mahdollistaa myös Logitech Flow:n. Logitech Flow antaa käyttäjille mahdollisuuden siirtää tietoja laitteesta toiseen ilman, että niitä tarvitsee lähettää sähköpostin liitetiedostona tai käyttää pilvipalveluita. Hiirillä se on kopioi ja liitä tai napsauta ja vedä. En voinut testata sitä, koska Logitech Options ei ole saatavilla iOS:ssä, mutta se on mukava ominaisuus lisälaitteille, jotka voivat vaihtaa laitteiden välillä.

Hinta: kannattaa kuluttaa

MX Ergo Plus on tyyris tietokonelisävarusteeksi, mutta se on tarpeeksi hyvä oikeuttamaan 100 dollarin hintalapun. Se sopii täydellisesti usean laitteen asetuksiin, joissa perinteinen hiiri aiheuttaisi ongelmia, kuten sohvalla istuminen.

Logitech MX Ergo Plus

Hiiren käyttäminen sohvalla on parhaimmillaan epämukavaa, mutta MX Ergo Plusilla ei ole minnekään mennä. Se vaihtaa välittömästi laitteiden välillä ja on erittäin mukava käyttää. Jos ohjauspallo on valittu hiiri, se on jokaisen pennin arvoinen.

MX Ergo Trackball Plus vs Magic Trackpad 2

MX Ergo Plus sopii hyvin yhteen viimeisen kymmenen vuoden aikana valmistettujen iPadien kanssa. Sitä on mukava käyttää tuntikausia ja akku kestää yli kuukauden latausten välillä. Tämä hiiri voidaan yhdistää kahden laitteen kanssa ja vaihtaa välittömästi niiden välillä. Koska sen ei tarvitse liikkua paljon, se sopii erinomaisesti työtilan yksinkertaistamiseen. Ohjauspallot eivät kuitenkaan sovi kaikille. Applen Magic Trackpad 2 on loistava vaihtoehto. Ohjauslevy on suuri ja koko pintaa voidaan käyttää napsautukseen tai eleiden tekemiseen. Ohjauslevyt ovat mukavia tuntikausia, koska ne asettavat koko käden luonnolliseen asentoon. Magic Trackpad 2:ssa on eleitä erityisesti iOS- ja macOS-ohjelmille, kuten Final Cut Prolle. Jos omistat useita Apple-laitteita, Magic Trackpad 2 on parempi valinta.


Lopullinen tuomio

Ihanteellinen hiiri useiden laitteiden käyttäjille.Logitech MX Ergo Plus on ihanteellinen käyttäjille, joiden on navigoitava kahden laitteen välillä ilman, että heidän tarvitsee ohjata useita hiiriä. Tämä langaton ohjelmoitava hiiri on riittävän mukava käytettäväksi koko päivän missä tahansa työtilassa.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • FD V8 ultraohut hiljainen matkahiiri
 • Logitechin erittäin ohut kosketushiiri T630
 • Apple Magic Mouse 2

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  MX Ergo Plus

 • Tuotteen merkki:

  Logitech

 • MPN

  910-005178

 • Hinta

  100,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  lokakuuta 2017

 • Paino

  1,15 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  3,9 x 2 x 5,8 tuumaa.

 • Väri

  Grafiitti

 • Takuu

  1 vuoden rajoitettu laitteistotakuu

 • Yhteensopivuus

  macOS 10.12 tai uudempi, iPadOS 13.1 tai uudempi, Windows 10 tai uudempi

 • Yhteysasetukset

  Bluetooth

Por Markus