hero SQ JOBY GripTight Micro Stand 4 dd32421939b244ef9260874652801c36
Mitä me pidämme?

 • Erittäin kompakti ja kannettava
 • Kevyt mutta kestävä
 • Helppo hallita
 • Joustava jousi avautuu helposti älypuhelimeen sopivaksi
 • Kädensijat suojaavat puhelinta naarmuilta!

Mistä emme pidä

 • Jalkoja voi olla vaikea avata
 • Puhelin vaihtaa kulmaa/jalkoja säädettäessä

JOBY GripTight Micro Stand on taskukokoinen älypuhelinteline/jalusta, joka toimii erinomaisena työkaluna muotokuvien tai selfien ottamiseen tai videoiden suoratoistoon tai videokeskusteluun työpöydälläsi.

4.8

Joby GripTight ONE -mikrojalusta

JOBY GripTight -mikrojalusta

tässä artikkelissa

Ostimme JOBY GripTight -mikrotelineen, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

JOBY GripTight Micro Stand todistaa, että hienot asiat eivät aina ole suurissa pakkauksissa. Tämä taskukokoinen älypuhelinteline on petollisen kestävä ja tukee suurempiakin älypuhelinmalleja, kuten iPhone 7 Plus ja Google Pixel. Vietimme aikaa tämän kätevän pienen kolmijalan kanssa kotona ja toimistossa ja huomasimme sen olevan erittäin tukeva, helppokäyttöinen ja monikäyttöinen.

Muotoilu: helppokäyttöinen ja miellyttävä silmille

JOBY GripTight Micro Stand koostuu kahdesta osasta: jousikuormitetusta älypuhelimen pidikkeestä ja taitettavasta jalustasta, jossa on alumiininen kuulapää. Molemmat komponentit on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, silikonista, ABS-muovista ja TPE-kumista. Kuulokkeet on valmistettu koneistetusta metallista, jonka JOBY väittää tarjoavan 36 astetta liikettä oikean kulman saavuttamiseksi mitä tahansa katsot tai kuvaat.

Älypuhelimen pidikkeen pehmeästä jousitoiminnasta ja tukevista ja joustavista TPE-kumikahvatyynyistä jalustan jalkojen silikonikahvoihin on selvää, että tämä ei ole hauras laite. Älypuhelimen pidikkeen pehmeästä jousitoiminnasta ja tukevista ja joustavista TPE-kumikahvatyynyistä jalustan jalkojen silikonikahvoihin on selvää, että tämä ei ole hauras laite. Ja vaikka tämä on pieni tuote (paino vain 0,1 puntaa ja 0,71 x 1,34 x 3,35 tuumaa HWD), joka ei tarjoa paljon vaihtelua sijoittelussaan, se on rakennettu tukevasti.

JOBY GripTight -mikrojalusta

Asennusprosessi: Yhtä helppoa kuin 1-2-3

JOBY GripTight Micro Stand -telineen kokoamiseen menee vain vähän. Tarvitsee vain ruuvata pidike jalustaan ​​käsin. Ainoa toinen työkalu, jota tarvitset, on kolikon, jolla varmistetaan pidikkeen kiinnitys. Pitimen kiinnittäminen alustaan ​​on välitöntä ja kertoo yleisestä kokemuksesta tämän tuotteen käytöstä. Kun osat on koottu ja niitä ei käytetä, ne ovat täysin litteinä, mutta kun olet valmis käyttämään tätä yksikköä, se on niin yksinkertaista kuin taittaa jalustan jalat kokonaan ylös ja nostaa älypuhelimen pidike niin, että se seisoo pystyssä. , ja sitten olet valmis.

JOBY GripTight -mikrojalusta

Suorituskyky: Intuitiivinen ja mutkaton

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka huomasimme laittaessamme älypuhelimemme kahvaan, on se, kuinka kivutonta ja helppoa se oli. Emme kokeneet puristamista, ja kevättoiminnalla oli runsas lahja, joka mahdollisti nesteiden poistamisen ja sijoittamisen useista puhelimista. Pystyimme asentamaan iPhone 6S:n ja iPhone X:n suhteellisen ohuilla koteloilla ilman suurta vaivaa, vaikka huomasimmekin, että kotelon puute teki prosessista hieman sujuvamman. Onnistuimme myös sovittamaan iPhone 7 Plus:n ilman koteloa, mutta se tuntui ehdottomasti älypuhelimen pidikkeen venymiskyvyn laajudelta. Laitteesta riippumatta telineen säätäminen oli helppoa kolmijalan kuulapään ansiosta. Tämä vaivaton kallistustoiminto teki sisällön katselusta ja valokuvien ottamisesta todella helppoa. Oli myös erittäin kätevää poimia ja seurata reseptiä, kun keitimme illallista tai hyväksyimme videokeskustelun.

Jos haluat yksinkertaisen mutta monikäyttöisen älypuhelintelineen, JOBY voi tehdä tempun. Ainoa hieman epämiellyttävä suoritushäiriö, jonka havaitsimme, oli kun siirsimme puhelinta pystysuunnassa. Tämä vaati hieman enemmän yritystä ja erehdystä kuin puhelimen saumaton kallistaminen vaakatasossa telineessä.

JOBY GripTight -mikrojalusta

Hinta: Aluksi jyrkkä poskipuna, mutta käytön yhteydessä

Koko ja mittakaava eivät välttämättä vastaa arvoa, mutta 35 dollarin listahinta on hieman jyrkkä tälle tuotteelle, kun se puretaan ensimmäisen kerran. Kuitenkin, kun se oli koottu ja käytetty alle minuutissa pakkauksen purkamisesta, tunnistimme heti korkealaatuiset ja kestävät materiaalit ja viimeistelyt. Lisäksi sen käytettävyys ja siirrettävyys ovat valtava resurssi tehtäviin, kuten videon kuvaamiseen tai selfien ottamiseen ilman ylimääräistä tai suurempaa laukkua ja ylimääräisiä varusteita.

JOBY GripTight -mikrojalusta

Saatavilla on myös muita minijalustajalustoita hintaan 20 dollaria ja alle ominaisuuksilla, kuten joustavat jalat, Bluetooth-suljinkaukosäätimet ja mahdollisuus toimia selfie-tikkuna, mutta näitä tuotteita ei aina ole valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Niistä puuttuu myös se äärimmäisen kätevä, että JOBY GripTight Micro Stand -teline voidaan asettaa avainrenkaaseen tai taskuun tai kukkaroon.

JOBY GripTight Micro Stand vs Fotopro UFO2

JOBY GripTight Micro Stand -telineellä ei todellakaan ole suoraa kilpailijaa, mutta Fotopro UFO2 on esimerkki muista raskaammista, pienempien älypuhelintelineistä, jotka ovat selvästi alle JOBY-standardin kustannukset. Fotopro UFO2 on verkossa vain 20 dollarilla (katso B&H Photo), mutta sen joustavat jalat, jotka voivat kietoutua puun oksien ympärille tai taipua epätasaisille pinnoille, on huomattavasti suurempi profiili. Se on paljon suurempi ja raskaampi kuin JOBY GripTight Micro Stand, 11 tuumaa korkea ja noin 10 unssia. Sen mukana tulee muita bonuksia, kuten 360 astetta kääntyvä pää, vedenpitävät jalat, joista voi olla hyötyä villieläinkuvissa, ja Bluetooth-kaukosäädin, joka ei vaadi sovellusta. Kaiken kaikkiaan Fotopro on edelleen kevyt ja kannettava, mutta päätös voi riippua siitä, mitä haluat pienessä jalustassa. Jos haluat lisäominaisuuksia etkä välitä Fotoprosta, se saattaa olla sinulle parempi. Jos haluat yksinkertaisen mutta monikäyttöisen älypuhelintelineen, JOBY voi tehdä tempun. Katso, mitä muuta siellä on, katsomalla täydellinen luettelo älypuhelinjalustoista.


Lopullinen tuomio

Paras ostajalle, joka arvostaa laatua määrän sijaan.
JOBY GripTight Micro Stand on kompakti ja tehokas älypuhelimen jalusta ja teline, joka palvelee monia tarkoituksia tavalliselle ihmiselle. Olettaen, että et etsi tuotetta, joka on riittävän suuri, vankka ja vahva tukemaan myös lähtötason kompaktikameraasi tai DSLR-kameraasi, tämän standardin pitäisi täyttää – ja ehkä jopa ylittää – tarpeesi ja odotuksesi.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  GripTight ONE -mikrojalusta

 • Tuotteen merkki:

  Joby

 • Hinta

  42,98 dollaria

 • Paino

  0,1 lb

 • Tuotteen mitat

  0,71 x 1,34 x 3,35 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Yhteensopivuus

  Pienemmät puhelimet jopa 2,8 tuumaa

Por Markus