3LW4059404 Hero 89810c7c6cde4446b57169414740a671

Yamaha YAS-207BL Soundbar

Mitä me pidämme?

 • Kaunis, luonnollinen ääni
 • Monipuoliset digitaaliset ääniominaisuudet
 • Reilu hinta

Mistä emme pidä

 • Yksinkertainen ulkoasu ja tuntuma
 • Huono asennuskokemus
 • Keskitason rakennuslaatu

Tämän soundbarin ominaisuuksilla ei ole paljon kirjoitettavaa, mutta jos etsit hyvää ääntä edulliseen hintaan, löydät sen täältä.

4.3

Yamaha YAS-207BL Soundbar

Yamaha YAS-207BL Soundbar

tässä artikkelissa

Ostimme Yamaha YAS-207BL soundbarin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja arvioida sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Yamaha on vanha kulutuselektroniikkamerkki, mutta YAS207BL soundbarin ja subwooferin yhdistelmässä ei ole mitään vanhaa. Tämä ääniasetus on vahva – paljon enemmän kuin normaalisti näin ohuelta kotelolta odotamme. Mutta pari tuo myös mukavan valikoiman moderneja ominaisuuksia, kuten DTS-surroundin, Bluetooth-yhteyden ja jopa sovelluksen kaiken ohjaamiseen. Kaikkeen tähän ei sisälly premium-merkkien mojova hintalappu. Vankka ääni, kohtuullinen valikoima moderneja ominaisuuksia ja täysin siedettävä hinta tekevät erinomaisesta kotiaudion vertailusta.

Yamaha YAS-207BL Soundbar

Muotoilu: melko pieni, mutta ei mitään erikoista

Jos katsot kaikkia saatavilla olevia soundbareja viime vuosina, huomaat, että valmistajien osien parissa on tehty paljon työtä, jotta nämä soundbarit näyttäisivät futuristisilta. Ajattele metalliset säleiköt, hehkuvat gradienttivalot ja futuristiset LED-näytöt. Paremmassa tai huonossa tapauksessa Yamaha on valinnut paljon perinteisemmän kotiteatterin ulkoasun YAS-207BL:lle. Kun se makaa tasaisesti pöydällä, se on oikeastaan ​​vain pyöreä suorakulmio mustaa verkkoa, jonka alaosassa on ohut kuusikulmio mattamustaa muovia. Alareunasta löydät myös kapasitiiviset kosketuspainikkeet ja joukon vihreitä LED-merkkivaloja. Vaikka olisimme halunneet nähdä jotain mielenkiintoisempaa, kuten Sonos-kaiuttimen puhtaan ulkonäön tai Vizion kaltaisten tuotemerkkien teollisempaa reittiä, tämä on täysin vaaratonta.

Yamahan kaltaisessa vanhassa brändissä on jotain, joka osoittaa, kuinka paljon uudemmat brändit ovat panostaneet käyttökokemukseen ja brändäykseen. Soundbar on pidemmällä sivulla, mitattuna yli 36,5 tuumaa, mutta alle 2,5 tuumaa korkea. Tämä tarkoittaa, että se voi liukua mukavasti useimpien televisioiden alle, jos viihdekeskuksesi on tarpeeksi korkea. Mielestämme oli erityisen virkistävää, että se sopi hyvin kaikkien testaamiemme TV-ruutujen alle, eikä se peittänyt yhtään näyttöä – se ei ole läheskään niin yleistä kuin voisi luulla soundbarilla. Meidän rahoillamme soundbar näyttää parhaalta, kun se on asennettu seinälle takaosassa olevien avaimenreiän muotoisten kiinnitysaukkojen avulla. Soundbarin yksinkertainen muotoilu saa sen näyttämään todella hyvältä, kun se vain kelluu seinällä. Kaiken kaikkiaan muotoilu on yksinkertainen, mutta se tarkoittaa myös sitä, että on pienempi riski, että siitä tulee silmiä arpa.

Rakennuslaatu: Keskellä tietä ja enimmäkseen tyydyttävä

Vaikka soundbarien ei pitäisi teoriassa koskaan poistua viihdekeskuksesi yläosasta, olemme havainneet, että premium-merkit käyttävät metallikoteloita ja paksua muovirunkoa varmistaakseen, että äänivaste ja kestävyys ovat oikeassa suhteessa sijoituksesi kanssa. Ollakseni rehellinen, Yamaha ei rakentanut halpaa koteloa tähän. Tuotteilla on paljon painoa – 6 paunaa keskusyksikölle ja yli 17 paunaa subwooferille. Mutta jos otat huomioon sen tosiasian, että Sonos rakentaa kaiuttimiensa erittäin paksuilla koteloilla, mikä johtaa tyypillisesti 8-12 punnan painoihin, huomaat, että Yamaha leikkasi vähän tai pari sen suhteen, kuinka laaja materiaalivalikoima oli. Tämä ei ole iso asia, kunhan olet varovainen asennuksen aikana etkä siirrä yksikköä jatkuvasti huoneesta toiseen, mutta se on tärkeää pitää mielessä. Mielestämme oli myös erittäin fiksua, että Yamaha sisälsi pahvireiän mallin ruuvit kiinnittämistä varten. Tämä on hyvin yksinkertainen idea varmistaaksesi, että voit helposti ja tarkasti porata reikiä seiniin ennen sen kiinnittämistä. Emme ole aivan varmoja, miksi useat valmistajat eivät tee tätä.

Yamaha YAS-207BL Soundbar

Asennus ja liitettävyys: ei kaikkein intuitiivisin

Vilkkaammat tuotemerkit, kuten Bose tai Sonos, ovat täydentäneet sovelluksia, jotka opastavat sinut läpi asennusprosessin kaikki ominaisuudet ja opastavat sinua löytämään uuden soundbar-ominaisuussarjan kaikki pienet mahdollisuudet ja päät. Yamaha ei tarjoa tätä ollenkaan. Tämän seurauksena käyttöopas on noin 20 sivua pitkä, mikä tarkoittaa, että kaiken selvittämiseen tarvitaan hieman oppimiskäyrää.

HDMI-vaihtoehdon lisäksi soundbarissa on 4K 60 Hz -läpivienti HDR-ominaisuuksilla. Jos käytät optista digitaalikaapelia ja liität sen vain televisioon, pakkauksesta otettu soundbar pitäisi toimia hyvin. Mutta esimerkiksi vaihtaminen digitaalisen signaalinkäsittelyn välillä (puheen selkeystilaan oli vaikea päästä) ja subwooferin manuaalinen yhdistäminen uudelleen, jos se ei ole synkronoitu (sinun on sammutettava soundbar, painettava kaukosäätimen äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta 3 sekuntia ja pidä alhaalla subwoofer-yksikön pariliitospainiketta), mikä sai meidät raapimaan päätämme. Jos pääset yli näistä tosin pienistä omituisuuksista, tulo/lähtö on samassa hinnassa muiden soundbarien kanssa. Siellä on tavallinen analoginen äänitulo sekä mainitsemamme optinen digitaalinen portti. HDMI-vaihtoehdon lisäksi soundbarissa on 4K 60 Hz -läpivienti HDR-ominaisuuksilla. Se on erittäin tärkeää, jos haluat linkittää järjestelmän yhteen ja käyttää sitä eräänlaisena kanavana. Ja koska subwoofer yhdistetään langattomasti heti laatikosta otettuna, sinulla ei ole niin montaa kaapelointia, joiden kanssa sekaisin.

Yamaha YAS-207BL Soundbar

Äänenlaatu: kaunis, täydellinen erilaisiin sovelluksiin

Äänenlaatu on ehkä YAS-207BL:n paras ominaisuus. On yllättävää, kuinka harvat soundbarit näyttävät nostavan äänenlaadun listan kärkeen. On totta, että monet kuluttajat ovat kiinnostuneita räikeästä liitettävyydestä ja älykaiutinominaisuuksista, mutta jos etsit merkkiä, jolla on vakaa äänentoisto, olet tyytyväinen Yamahaan. Soundbar sisältää neljä erillistä 1,75 tuuman bassokaiutinta suurimmalle osalle äänestä sekä 1 tuuman diskanttikaiutin, joka tukee spektrin huippua. Mutta toisin kuin useimmat soundbarit, tässä on langattomasti yhdistetty subwoofer, jossa on valtava 6,25 tuuman kartio. Yamaha kellottelee tätä ryhmää 100 W:n ääniteholla, eli yhteensä 200 W. Tämä riittää isoonkin olohuoneeseen, mutta jos valitsit kaiuttimen maksimiäänenvoimakkuuden, huomasimme, että se ei säröinyt ollenkaan. ei edes silloin, kun hän oli himmennetty.

Mukana on myös Bluetooth 4.1, joka tukee myös SBC:tä ja hieman parempia AAC-koodekkeja. Toinen osa kuvan äänenlaadusta on kaikki sisäänrakennettu DSP ja äänitekniikka. Saatavilla on Dolby Digital, joka on melko yleistä tämän kategorian ja hintaluokan kaiuttimissa, mutta tämä laite sisältää myös DTS virtual:X «3D» -surround-äänen. Tämä tekniikka on varsin vaikuttava, koska se on yksi DTS:n uusimmista tarjouksista – tuotemerkki, joka tunnetaan huippuluokan kaiuttimien teknologian vahvistamisesta. Paras käyttötapa tälle tilateknologialle testauksessamme oli pelaaminen. Toki se toimii loistavasti elokuvissa, mutta pelaamisesta tulee todella mukaansatempaavaa, kun subwooferista ja emuloidusta surroundista kuuluu mukavan hienovarainen jyrä virtual:X:n ansiosta. Saimme kaiken tämän heijastuksen ilman todellista surround-kaiutinasetusta.

Mielenkiintoisia ominaisuuksia: Ei ilmeinen, mutta purettavaa riittää

Yamahan kaltaisessa vanhassa brändissä on jotain, joka osoittaa, kuinka paljon uudemmat brändit ovat panostaneet käyttökokemukseen ja brändäykseen. Yamaha-soundbarissa on paljon moderneja ominaisuuksia, mutta sinun on hypättävä joidenkin vanteiden läpi löytääksesi ne. Suosittelemme sukeltamaan omistajan käsikirjaan varmistaaksesi, ettet jätä mitään ominaisuuksia pöydälle. Esimerkiksi soundbarissa on äänen korostusominaisuudet, ja huomasimme jopa, että tekniikka on paras testaamistamme versioista. Tämän asetuksen käyttöönotto teki elokuvien katsomisesta paljon nautinnollisempaa, jotta kuulimme dialogin jokaisen sanan. Mukana on myös Bluetooth 4.1, joka tukee SBC:tä ja hieman parempia AAC-koodekkeja. Tämä on yleensä vakio, mutta kun sitä verrataan budjettisoundbarien Bluetooth 2.0:aan, se on tarpeeksi hyvä toimimaan melko huollettavana Bluetooth-kaiuttimena. Lopuksi meillä on kumppanisovellus, josta pidimme. On mukavaa, että voit vaatia soundbarin mukana tulleen pienen kaukosäätimen katoamista, mutta siinä on vanhentunut UX-muotoilu ja rajoitettu toiminnallisuus. Se ei ole Sonos-sovellus, mutta on mukava nähdä, että mobiilisovellukseen on panostettu.

Hinta: Oikeus rahaan

Yamahan suuri ammattilainen on hinta. Kaiutinparista, joka tarjoaa niin täydellisen äänen (joita parantaa erillisen subin lisäarvo), odotamme maksavan 400–500 dollaria. Tämä sarja maksaa alle 300 dollaria useimmissa tapauksissa, ja tämä hinta on enemmän kuin kohtuullinen kirjassamme. Joillakin räikeämmillä markiisimerkeillä saat eksklusiivisempia Wi-Fi-ominaisuuksia, mutta näillä ominaisuuksilla on korkeampi hintalappu. Yamaha on hallinnut kyvyn laittaa hyvää, vankkaa äänitekniikkaa laitteeseensa, vaikka niillä olisi vielä opittavaa käytön helppouden ja «premium» -tunteen suhteen.

Kilpailu: Monipuolinen, jossa on paljon hyviä ja huonoja puolia punnittavana

Klipsch-viite RSB-6: Noin 20 dollarilla tai 30 dollarilla enemmän saat Klipschiltä subwooferin ja soundbarin, jotka tekevät melkein kaiken Yamahan, mutta hieman näyttävämmällä ulkonäöllä.

Sonos Beam: Samassa hintaluokassa on Sonosin uusin soundbar-julkaisu: Beam. Huomasimme ääniprofiilien olevan samanlaisia ​​(vaikka Yamahalla on parempi bassovaste subilta), mutta Beam tarjoaa mukavamman kokemuksen.

Yamaha YAS-108: Yamahalla on toinen vaihtoehto, jolla on monet samat tekniset tiedot, mutta subwooferit on rakennettu suoraan soundbariin. Emme voi kuvitella, että bassovaste olisi yhtä merkittävä kuin erillisessä subwooferissa, mutta jos haluat yhden yksikön ratkaisun, tämä voi olla hyvä veto.


Lopullinen tuomio

Hyvä soundbar, mutta ei liitäntävaihtoehtojaÄäniprofiilin näkökulmasta Yamaha YAS-207BL on oppikirjapäätös kotiteatteriasi varten. Sonosin ja Bosen kaltaisten merkkien kätevämmät liitännät ja Wi-Fi-yhteensopivien älykkäiden ominaisuuksien ansiosta ei kuitenkaan voida kiistää, että tämä soundbar-sarja on jumissa menneisyydessä. Jos älytekniikan ja älypuhelimen integrointi on korkeammalla listalla kuin äänenlaatutiedot, tämä soundbar ei ehkä ole sinulle sopiva.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Sonos Beam
 • Klipsch R-14M referenssikaiutin

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  YAS-207BL Soundbar

 • Tuotteen merkki:

  Yamaha

 • Artikkelinumero

  B072J7PTFB

 • Hinta

  299,95 dollaria

 • Paino

  6 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  36,6 x 2,4 x 4,25 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Subwooferin paino

  17,4 kiloa

 • Subwooferin mitat

  7,2 x 17,25 x 15,75″

 • sovellus

  Joo

 • Takuu

  1 vuosi

 • Bluetooth-spesifikaatio

  Bluetooth 4.1

 • Äänikoodekit

  SBC, AAC

Por Markus