4139747 1HeroSquare 6fe39da191174f67a427f4e7cf7e3fd7

Ankkurisumu

Mitä me pidämme?

 • Akun kesto 4 tuntia
 • Kestävä ja helppo säilyttää
 • Android 7.1 -käyttöjärjestelmä, ladattavat sovellukset, kuten Netflix
 • Langaton näytön lähetys
 • bluetooth-kaiutintila

Mistä emme pidä

 • Meluisa tuuletin
 • Pettymys puhuja
 • Natiivi 480p resoluutio

Vaikka suhteellisen suuri kaiutin on hieman pettymys, Nebula Capsule on selkeä voittaja ensiluokkaisissa kannettavissa projektoreissa intuitiivisen Android-käyttöliittymänsä ja langattoman yhteyden ansiosta.

4.1

Anchor Spray kapseli

Ankkurisumu

tässä artikkelissa

Ostimme Anker Nebula Capsule -kapselin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Hieman yli vuosi sitten Anker Nebula onnistui joukkorahoituksella all-in-one-miniprojektorin, joka on samankokoinen ja -muotoinen kuin soodapurkki. Yli 1,2 miljoonan dollarin kera syntyi Nebula Capsule. Anker Nebula Capsule -kapselissa on ainutlaatuinen muotoilu, joka on sekä kannettava että tehokas, ja se hyödyntää moderneja sovellusyhteyksiä, Bluetooth-kaiuttimia, langatonta näyttölähetystä ja Android-käyttöjärjestelmää tarjotakseen vaikuttavan valikoiman muotoja ja toimintoja.

Ankkurisumu

Suunnittelu: Elokuva sylinterissä

Voimme taata, että et ole koskaan nähnyt Anker Nebula Capsule -kaltaista projektoria. Yksilöllisesti suunniteltu sylinteri on 4,72 tuumaa pitkä ja 2,67 tuumaa halkaisijaltaan ja on kirjaimellisesti virvoitusjuoman (tai oluttölkin) kokoinen, joten se mahtuu helposti kukkaroon, kukkaroon, reppuun tai melkein mihin tahansa. purkki tai vesipullo. Se painaa vajaan kilon, mutta tuntuu riittävän kestävältä heittääkseen löysästi pussiin, mikäli mikään ei naarmuta lasia upotetun linssin päällä. 360 asteen 5 watin kaiutin ympäröi koko alaosan, jättäen juuri tarpeeksi tilaa takaosan HDMI- ja mikro-USB-porteille. Yläosa sisältää objektiivin, manuaalisen tarkennuksen nupin, suuren tuuletusaukon ja infrapunavastaanottimen mukana tulevalle kaukosäätimelle. «Tölkin» yläpinnassa on yksi iso, pyöreä painike, jota voidaan painaa neljään eri suuntaan eri toimintoihin: päälle/pois, äänenvoimakkuuden lisäys, äänenvoimakkuuden vähennys ja Bluetooth-kaiuttimet päälle/pois. Ympyrän keskellä sana «Nebula» hehkuu sinisenä käytön aikana, punaisena latauksen aikana ja vihreänä, kun se on ladattu täyteen.

Ankkurisumu

Asennusprosessi: Täysi potentiaali edellyttää yksinkertaista asennusta

Nebula-kapselin pakkaus on vaikuttava ja sopii moderniin lähestymistapaan tekniikkataitoiselle kuluttajalle. Laatikko taittuu kauniiksi taideteokseksi kapselin avulla ulkotiloissa ja lepää suojaavassa vaahtomuovipehmusteessa. Mukana tulee antistaattinen liina linssin puhdistamista varten sekä verkkopussi laitteen säilytystä varten. Kaapelit sisältävät tavallisen mikro-USB-latauskaapelin ja USB OTG -kaapelin USB-tallennusasemien liittämiseen mikro-USB-portin kautta. Asennus on nopeaa ja helppoa, sillä kapselin mukana tulee Android 7.1 -käyttöjärjestelmä, joka on järjestetty suuriin, intuitiivisiin ruutuihin. Jos olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, haluat päivittää laiteohjelmiston, mikä voidaan tehdä helposti Asetukset-kohdan Päivitä-valikon kautta. Android-käyttöliittymässä navigointi on helppoa mukana tulevalla infrapunakaukosäätimellä tai valinnaisella Nebula Connect -sovelluksella, joka on saatavilla ilmaiseksi iOS- ja Android-älypuhelimille. Meillä ei ollut ongelmia asentaa ja yhdistää sovellus nopeasti Bluetoothin kautta.

Android-ekosysteemi ja valinnainen Bluetooth-yhteydellä varustettu älypuhelinsovellus kauko-ohjaukseen saavat Nebulan tuntumaan todella modernilta laitteelta. Asennuksen jälkeen voit käyttää Nebula Connect -sovellusta projektorin kaukosäätimenä, säätää äänenvoimakkuutta helposti ja vaihtaa hiiren ja ohjaimen tilojen välillä kosketusnäytön avulla. Jotkut ladattavat sovellukset, kuten Netflix, edellyttävät Nebula Connect -sovelluksen hiiritoiminnon käyttöä navigointiin. Mukana toimitettu kaukosäädin tuntuu siihen verrattuna halvalta ja yksinkertaiselta.

Ankkurisumu

Kuvanlaatu: kannettava voimanpesä

Kannettavan projektorin osalta Anker Nebula -kapseli on yksi tehokkaimmista, mitä olemme nähneet, 100 ANSI lumenilla. Haluat silti tummimman mahdollisen alueen kirkkaimman kuvan ja suurimman värikontrastin saavuttamiseksi, mutta hämärässä valaistuissa huoneissa kapseli toimii erinomaisesti 400:1-kontrastisuhteen ja DLP-kuvaustekniikan ansiosta. Vain natiiviresoluutio on 480p, joten videoiden katselu Netflix-sovelluksen kautta ei koskaan näytä yhtä hyvältä kuin HDMI-liitetyllä Blu-ray-soittimella. Tarjolla on kaksi kirkkausasetusta: vakio- ja akkutila, joista jälkimmäinen himmenti kirkkautta hieman akun käyttöiän pidentämiseksi, mikä oli täysin käyttökelpoinen pimeillä tai hämärillä alueilla. Värivaihtoehdot on rajoitettu Normaaliin, Lämpimään, Kylmään, vaikka molemmat kontrastit tarjoavat rikkaan värikylläisyyden. Testasimme kuvanlaatua useilla heittoetäisyyksillä. Kapselin suositeltu heittoväli on 23-121 tuumaa. Ihanteellisissa pimeissä olosuhteissa 100 tuuman etäisyys tuotti selkeän 80 tuuman kuvan, vaikka HDMI-lähteellä varustetut videot ovat huomattavasti parempia, kun taas hallittavampi 64 tuuman näyttö saadaan noin 60 tuuman tai viiden jalan etäisyydeltä. .

Anker Nebula Capsule on ainutlaatuinen muotoilu, joka on sekä kannettava että tehokas. Lue lisää arvosteluja parhaista verkosta ostettavista miniprojektoreista.

Ankkurisumu

Äänenlaatu: parempi kuin projektori, huonompi kuin kaiutin

Tämä monisuuntainen kaiutin vie suuren osan kiinteistöistä Nebula-kapselista ja sitä käytetään merkittävänä myyntivalttina, mukaan lukien se toimii langattomana Bluetooth-kaiuttimena. Valitettavasti emme voineet selvittää sitä. 5 watin kaiuttimen äänenlaatu ei todellakaan ole huono; se on selvästi parempi kuin useimmat projektorit, joiden pienet sisäänrakennetut kaiuttimet ovat melkein jälkikäteen ja täyttävät varmasti suuren huoneen äänenvoimakkuuden ollessa korkeammalla. Mutta se ei silti kestä erityistä ulkoista kaiutinta. Äänenlaatu on verrattavissa Google Home Minin laatuun.

Kaiuttimessa on suuria ongelmia äänen katkeamisen kanssa, kun se kytketään suurimmalle äänenvoimakkuudelle, erityisesti suurten toimintaäänien, kuten räjähdyksen ja kovaäänisen musiikin, kanssa. Kaiuttimessa on suuria ongelmia äänen katkeamisen kanssa, kun se kytketään suurimmalle äänenvoimakkuudelle, erityisesti suurten toimintaäänien, kuten räjähdyksen ja kovaäänisen musiikin, kanssa. Äänenvoimakkuus piti pitää noin 80 prosentissa vääristymien tai muiden ääniongelmien välttämiseksi. Toinen meluongelma on tuuletin – se on melko meluisa. Ääni on verrattavissa pöytätietokoneeseen, jossa on näyttökortti, jossa on erityinen tuuletin. Noin 50-60 % äänenvoimakkuudella melu yleensä peittää sen, mutta se voi olla ongelma, jos olet kapselin lähellä.

Ankkurisumu

Ohjelmisto: Android on helppokäyttöinen

Nebula Capsule sisältää Android 7.1 -käyttöjärjestelmän, vaikka ainoa esiasennettu sovellus on Aptoide TV. Valikossa on uskomattoman helppo navigoida pikapainikkeilla, joilla voit siirtyä edestakaisin HDMI-lähteen välillä, katsella ladattuja sovelluksia, kuten Netflix ja Amazon Video, tutkia kaikkia kytkettyjä USB-tallennuslaitteita ja säätää näytön asetuksia, kuten liikkua taaksepäin tai eteenpäin. kohti kattoa. Valikkonäytössä näkyy myös selkeästi akun lataus oikeassa yläkulmassa sekä palkkina että prosentteina, kuten älypuhelimessa. Kapselissa on 8 Gt tallennustilaa, ja käyttöjärjestelmä vie aluksi noin 3 Gt. Android-ekosysteemi ja valinnainen Bluetooth-yhteydellä varustettu älypuhelinsovellus kauko-ohjaukseen saavat Nebulan tuntumaan todella modernilta laitteelta. Ainoa haittapuoli on Aptoide TV:n luonnollinen tarjonta Google Play Kaupan sijaan, mikä rajoittaa suuresti projektoriin ladattavia pelisovelluksia. Google-tuen puute tarkoittaa myös sitä, että YouTube-sovellukseen ei voi kirjautua sisään, jos haluat seurata tilauksiasi.

Ankkurisumu

Hinta: Kallis, mutta ominaisuuksiensa mukainen

Suurin osa kannettavista kannettavista projektoreista on myynnissä 200–250 dollarilla, joten Anker Nebula Capsule on yksi kalliimmista kannettavista miniprojektoreista, joita voit ostaa 350 dollarilla. Projektoreiden hinta on yleensä sidottu kuvan kirkkauteen, ja voit löytää paremman kuvanlaadun 499 dollarin AAXA P300 Pico -projektorista, jossa on 500 lumenia ja 1280 x 800 resoluutio. Nebula Capsule sisältää kuitenkin monia tervetulleita moderneja ominaisuuksia, kuten Android-käyttöjärjestelmän, nopean langattoman yhteyden ja helppokäyttöisen mobiilisovellusohjaimen sekä erittäin vaikuttavan 4 tunnin akunkeston. Kapselin 100 ANSI Lumen tuottaa myös kirkkaamman kuvan kuin halvemmat kilpailijat, ja Bluetooth-kaiutinvaihtoehto on mukava bonus – jos sinulla ei vielä ole parempaa.

Kilpailu: Android OS erottaa sen muista

Anker Nebula Capsulen mojova hintalappu nostaa sen budjetin ja kannettavien projektorien yläpuolelle, vaikka kuvan ja äänen laatu ei ole aivan se hyppy, jota voit odottaa verrattuna Apeman Projector M4:ään (199 dollaria). Samoin siitä puuttuu suurempien ja isompien laitteiden, kuten Elephas LED Movie Projector (99 dollaria), kirkkaus. Mutta Nebula Capsule sisältää täydellisen Android-käyttöliittymän, joka integroituu helposti suosittuihin sovelluksiin, kuten Netflix ja Amazon Video, ja sisältää langattoman yhteyden, joten se on erinomainen valinta kannettavalle projektorille. Haluatko tutustua muihin vaihtoehtoihin? Katso oppaamme parhaista ulkoprojektoreista.


Lopullinen tuomio

Tämä on ensiluokkainen kannettava projektori, joka on täynnä ominaisuuksia.Anker Nebula Capsule ei ole vain yksi tehokkaimmista kannettavista projektoreista, vaan se tarjoaa myös yhden markkinoiden täydellisimmistä paketeista. Ominaisuuksien luettelo sisältää kaiken, mitä nykyaikaisen projektorin tarvitsee ja paljon muuta, intuitiivisesta valikkoliittymästä automaattiseen trapetsikorjaukseen, kivuttomiin langattomiin yhteyksiin ja etäsovellukseen sekä Bluetooth-kaiutintilaan neljän tunnin ajan. tarjoaa terävän ja selkeän kuvan. projektio .

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • BenQ HT2050A
 • Apeman projektori M4
 • Ankkurisumukapseli II

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  sumukapseli

 • Tuotteen merkki:

  ankkuri

 • Hinta

  349,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  joulukuuta 2017

 • Paino

  1,04 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  2,7 x 2,7 x 4,7 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Yhteensopivuus

  Android, iOS

 • Näytön koko

  20″-100″

 • Akun kesto

  4 tuntia projektoritilaa, 30 tuntia kaiutintilaa

 • kaiuttimet

  360° 5 watin kaiutin

 • Näytön resoluutio

  854×480 (jopa 1920×1080 HDMI:llä)

 • Yhteysasetukset

  HDMI, USB (mukana kaapeli), iOS Airplay, Android Screencast

Por Markus