hero square 2438382 3 2 5c928bb846e0fb0001d0a985

Sony Walkman NW-A35

Mitä me pidämme?

 • Erinomainen äänenlaatu
 • Hyvä tiedostotyyppien yhteensopivuus
 • Kunnollinen UX

Mistä emme pidä

 • Korkea hintalappu
 • Heikko tunne rakennettu
 • Ei Internet- tai videotukea

Jos etsit ensiluokkaista häviötöntä mediasoitinta, mutta et halua kuluttaa kohtuuttomia summia, Sony NW-A-35 on yksi parhaista panoksistasi vankan toiston ja hyvän yhteensopivuuden ansiosta.

3.7

Walkman NW-A35

Sony Walkman NW-A35

tässä artikkelissa

Ostimme Sony Walkman NW-A35:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Spotifyn ja Apple Musicin hallitsemassa maailmassa saatat yllättyä kuullessani, että Sony NW-A35:n kaltaisille mediasoittimille on edelleen markkinoita. Vaikka Sonyn A-sarjan laitteet on merkitty «MP3-soittimilla», ei ole todella reilua luokitella niitä tällä tavalla, koska ne tarjoavat sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja mediatiedostojen toistamiseen. Ja siinä on paljon järkeä, koska soittimen keskeinen käyttötapa tähän hintaan on tarjota parempi digitaalinen äänitiedostojen toisto. Useimmat ihmiset suoratoistavat musiikkia puhelimillaan, ja se toimii tavalliselle kuuntelijalle, mutta Sony A35 tarjoaa ominaisuussarjan, joka on suunniteltu paitsi toistamaan korkealaatuisia musiikkitiedostoja, myös parantamaan MP3-tiedostojen laatua. Sekä ohjelmistojen yhteensopivuuden että valinnaisten laitteistojen ansiosta Sonylla on tässä kiehtova vaihtoehto selkeästi niche-yleisölle.

Sony Walkman NW-A35

Muotoilu: Hieman päivätty, yllättävän kevyt tuntu

Itse laitteen etuosa on 4,75 x 2 tuumaa ja sen paksuus on alle puoli tuumaa. Tämä tekee siitä paljon pienemmän kuin puhelin, mutta huomattavasti suurempi kuin monet muut markkinoilla olevat mediasoittimet. Tämä on yleensä kunnossa, koska jos olet tottunut puhelimeen, se sopii, mutta se ei ole iPod Shuffle tai vastaava. Ulkopinta on harjattua alumiinia, mikä antaa sille ensi silmäyksellä ensiluokkaisen ilmeen. Testaamaamme mallia Sony kutsuu mustaksi, mutta harjattu mattapinta tekee siitä todella enemmän tummanharmaata tai antrasiittia. Voit myös valita sinisestä, punaisesta, keltaisesta ja vaaleanpunaisesta safiirista. Tämä muistuttaa vanhemmista iPod Nanoista löytyvää värivalikoimaa, ja on mukava nähdä vaihtoehtoja.

Terävät, herkät kosketusnäytön ohjaimet tekevät laitteesta varmasti ensiluokkaisen tuntuisen, vaikka sitä ei olisi liioiteltu quad HD- tai 4K-näytöllä. Kaikki fyysiset painikkeet ovat laitteen oikealla puolella, portit ovat pohjassa ja microSD-korttipaikka vasemmalla. Sen resoluutio on 800×480 pikseliä TFT-paneelissa. Tämä näyttää todella hyvältä verrattuna moniin halvempiin MP3-vaihtoehtoihin, ja on yllättävää, kuinka hyvin Sony on saanut näytön näyttämään teknisillä rajoituksilla. Terävät, herkät kosketusnäytön ohjaimet tekevät laitteesta varmasti ensiluokkaisen tuntuisen, vaikka sitä ei olisi liioiteltu quad HD- tai 4K-näytöllä.

Äänenlaatu: Täysin tuettu hienoilla ohjelmistokelloilla ja pillillä

NW A-35 tukee tavallisia häviöllisiä, pakattuja tiedostoja, kuten MP3, WMA ja jopa FLAC. Jälkimmäinen on tärkeä, koska se sisältää yli kaksinkertaisen MP3:n näytteenottotaajuuden, mikä tarkoittaa, että vaikka se ei ole raaka, pakkaamaton tiedosto, se on paljon lähempänä kaikkea pakkaamattoman tiedoston ääniinformaatiota. Saat myös tuen lineaarisille PCM WAV -tiedostoille, Applen oletettavasti häviöttömälle m4as:lle ja tietysti AIFF:ille. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, missä muodossa musiikkikokoelmasi on, tämä soitin todennäköisesti kattaa sinut, ja mikä tärkeintä, sinulla on paljon rikkaampi kuuntelukokemus kuin suoratoisto. Sonyn esityksen ytimessä on korkearesoluutioinen digitaalinen S-Master HX -vahvistin, jonka tarkoituksena on vähentää vääristymiä ja kohinaa koko spektrissä. Tämä on tärkein ero tällaisen omistetun soittimen välillä, koska se tarjoaa paljon kokonaisvaltaisemman DAC-ratkaisun kuin monet älypuhelimet, lippulaivat tai muut. Mutta mikä on mahdollisesti vielä tärkeämpää, on mukana olevat ohjelmistointegraatiot, mukaan lukien SEE HX -äänenparannusmoottori, joka yrittää parantaa jopa häviölliset tiedostosi ja DSD-pulssikoodimodulaatiorenderöinti. Testauksessamme tämä oli todella tehokas häviöttömän AIFF- ja WAV-tiedostojen renderöinti. Nämä kellot ja pillit olivat vähemmän korostettuja MP3-soittimissa, mikä on odotettavissa, mutta kaikilla spektreillä tällä laitteella on kyky tarjota sinulle vakaa, täyden alueen toisto.

Sony Walkman NW-A35

Varastointi ja akun kesto: Luotettavasti vankka jokapäiväiseen käyttöön

Sony mainostaa akun kestoa jopa 25 tuntia käytettäessä DSD-toimintoa, jopa 30 tuntia, kun pyydät soitinta käsittelemään FLAC-tiedostoja ja jopa 45 tuntia toistettaessa MP3-tiedostoja. Testauksessamme meillä oli noin 35 tunnin toistotrendi, jossa sekoitettiin tiedostotyyppejä ja toistoalgoritmeja. Jossain vaiheessa akun käyttöikä riippuu odotuksistasi. Mielestämme yli päivän keskeytyksettä toisto tarkoittaa, että voit käyttää mediasoitinta useiden päivien ajan yhdellä latauksella – ellet tietysti kuuntele sitä taukoamatta, 24 tuntia vuorokaudessa.

Testauksessamme meillä oli noin 35 tunnin toistotrendi, jossa sekoitettiin tiedostotyyppejä ja toistoalgoritmeja. Mukana tuleva USB 2.0 -liitin lataa laitteen noin 3-4 tunnissa, eli niin kauan kuin liität sen joka ilta, et luultavasti koskaan löydä aikaa, jolloin se kuolee yhdessä päivässä. NW-A35:ssä on 16 Gt sisäistä tallennustilaa, ja huomasimme, että se oli vain paljon tilaa, jos valitsit FLAC- tai MP3-tiedostot, ja tila täyttyi ymmärrettävästi nopeasti, kun aloimme käyttää häviöttömiä, pakkaamattomia tiedostoja. Mutta meillä on microSD-kortti, jota pidimme erittäin hyödyllisenä, varsinkin kun kyse oli musiikkikirjastojen vaihtamisesta lennossa ilman tiedostojen siirtoa.

Kestävyys ja rakennuslaatu: kevyt ja kannettava, hieman hauras

Pääosin harjattua alumiinia sisältävän rakenteen ansiosta laite tuntuu ensiluokkaiselta, ja se on hyvä syy oikeuttaa hinta. Ja vain 3,46 unssin alumiinirakenne tekee tästä tyylikkään ja kevyen varusteen, joka ei paina kuntosaliasi tai matkalaukkuasi. Sony on toimittanut myös joitain vankkatuntuisia painikkeita ja keinukkeita, joiden napsautus on melko miellyttävä. Kokemuksemme mukaan laite kuitenkin tuntui hieman heikolta, ja olimme jatkuvasti huolissamme siitä, että rikkoisimme näytön, vahingoittaisimme kehyksiä tai muuten vaurioittaisimme laitetta kosmeettisesti. Onneksi emme pudonneet sitä, mikä saattaa johtua takaosan tekstuurista, mutta suosittelemme, että yrität löytää kotelon, näytönsuojan tai jopa kannen sen asettamiseen.

Sony Walkman NW-A35

Käyttökokemus: Erittäin intuitiivinen ja helppo siirtää tiedostoja

Kosketusnäytöllisen laitteen kanssa, joka ei ole älypuhelin, odotuksemme olivat melko alhaiset, sillä odotimme viiveitä ohjausasetuksia ja vaikeasti navigoitavia valikkoja. Se ei ollut – Sony teki paljon vaivaa varmistaakseen, että se tuntui nykyaikaiselta. Kun käynnistät laitteen, siinä on käytännössä yksi näyttö, jonka avulla voit tarkastella ja jäsentää musiikkikirjastoasi useiden muuttujien mukaan, mukaan lukien esittäjä, albumi, kappale, soittolista ja jopa tiedostotyyppi. Mielenkiintoista on, että riippumatta siitä, minkä luettelon avaat, näet jokaisen raidan vieressä näytön oikealla puolella huomautuksen, joka kertoo, mikä tiedostotyyppi on (ilmaistu värikoodatulla tekstillä). Sen avulla on erittäin helppo selvittää, minkä tyyppistä tiedostoa kuuntelet. Siellä on myös algoritminen kokoelma soittolistoista, joita Sony kutsuu SenseMe-kanaviksi, mutta huomasimme, että se ei toiminut yhtä hyvin ilman suurta musiikkikirjastoa. UX-mitalin kääntöpuoli on tapa, jolla siirrät tiedostoja laitteeseen. Kun katsot iPodia ja iPhonea, sinun on ladattava ja käytettävä iTunesia musiikkitiedostojen siirtämiseen, mikä johtaa usein vaikeasti navigoitaviin luetteloihin, etenkin kun on kyse DRM-tiedostoista. Sony NW-A35 kiertää tämän ongelman yksinkertaisesti antamalla tietokoneiden lukea sitä massamuistilaitteena. Ajattele sitä flash-asemana tai ulkoisena kiintolevynä, joten sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa tiedostoluettelosi laitteeseen. Sinun on varmistettava, että tiedostot ovat yhteensopivia laitteen kanssa (joka sisältää videotiedostoja), ja meillä oli myös pieniä ongelmia tiedostojen jäsentämisessä niiden metatietojen perusteella. Suosittelemme nimeämään tiedostot kappaleiden nimen mukaan ja varmistamaan, että tiedostojen metatiedot ovat oikein jokaisessa. Jos sinulla on paljon erilaisia ​​tiedostojen nimeämismalleja, soitin ei tiedä minne ne asetetaan.

Hinta: Premium, tarkoitettu vain tietyille kuuntelijoille

Sony NW-A35 on premium-laite, jonka suositushinta on noin 219,99 dollaria ja tyypillinen vähittäismyyntihinta vielä korkeampi. Vaikka on tärkeää pitää se perspektiivissä, Sony tarjoaa myös huippuluokan soittimen kaikilla kelloilla ja pilleillä, jotka tuovat sinulle tuhansia dollareita. Mutta alemmasta päästä löydät edullisia MP3-soittimia alkaen 20 dollarista. Tällä hinnalla saat ensiluokkaisen valikkorakenteen ja joukon ääniominaisuuksia, mukaan lukien tuki useimmille häviöttömälle äänityypille. Hinta tuntuu meistä hieman korkealta, mutta se voisi olla hyvä vaihtoehto audiofiileille.

Kilpailu

Sony Walkman NW-A35 vs. Pioneer XDP-O2U

Pioneerin tulo alalle on suunnilleen sama hinta (ehkä hieman korkeampi), ja se tarjoaa kaksi suurta parannusta: kaksois-DAC-vahvistin laadukkaampaa äänentoistoa varten ja Wi-Fi-yhteys suoratoistovaihtoehtoihin.

Sony Walkman NW-A35 vs FiiO m3K

m3K tarjoaa vakaan suorituskyvyn sisäänrakennetusta DAC:sta, ja vain noin 70 dollarilla säästät rahaa. UX ja rakennuslaatu näyttävät hieman heikommalta kuin A35.

Sony Walkman NW-A35 vs AGPTEK M20S

20 dollarilla tai 30 dollarilla AGPTEK-vaihtoehdot ovat paljon budjettisuuntautuneita, ja havaitsimme näiden halvempien mallien rakennuslaadun hieman Sonya parempia. Mutta ne eivät tue niin monia tiedostotyyppejä eivätkä tarjoa niin monia algoritmisia toistoratkaisuja kuin Sony.


Lopullinen tuomio

Tehokas, ensiluokkainen MP3-soitinTällä hinnalla ostat luultavasti vain A35:n, jos etsit monipuolista äänisoitinta suuren häviöttömien tiedostojen kirjaston kuunteluun. Jos etsit jotain, joka on tarkoitettu vain kuunteluvälineeksi kuntosalilla, voit säästää paljon rahaa muualta. Mutta toiston laadun ja tiedostotyyppien tuen kannalta se on melko hyvä tarjous, vaikka se olisikin investointi.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Sony NWE395 Walkman
 • AGPTEK A01T
 • MYMAHDI M350 MP3-soitin

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Walkman NW-A35

 • Hinta

  219,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  lokakuuta 2016

 • Paino

  3,52 unssia

 • Tuotteen mitat

  2,2 x 2,83 x 0,43 tuumaa.

 • Väri

  Musta, sininen, punainen, keltainen, pinkki

 • Akun kesto

  45 tuntia MP3, 27 tuntia FLAC, 22 tuntia toisto DSD:llä mahdollista

 • Langallinen/Langaton

  Langaton

 • Langaton kantama

  33 jalkaa

 • Yhteydet

  Bluetooth ja NFC

 • Takuu

  Vuosi

Por Markus