15523824899 8fb7151747 k 5a99fcfa3037130036ed15f5

Mitä tietää

  • Pakota sovellus sulkeutumaan/käynnistämään uudelleen, päivittämään tai poistamaan/asentamaan uudelleen.
  • Käynnistä puhelin uudelleen tai päivitä uusimpaan iOS-versioon.
  • Ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään saadaksesi apua.

Tämä artikkeli tarjoaa kuusi helppoa tapaa pysäyttää iPhone-sovellusten kaatumiset.

Kuinka pysäyttää iPhone-sovellusten kaatumiset

Kokeile näitä kuutta vinkkiä korjataksesi iPhone-sovellusten kaatumiset. Nämä vinkit koskevat kaikkia iPhone-malleja, joissa on kaikki uusimmat iOS-versiot. Kunkin vinkin tarkat vaiheet voivat vaihdella iOS-versiosi mukaan. Vaiheet käsitellään jokaisessa artikkelissa.

Sulje ja käynnistä iPhone-sovellus uudelleen

Ensimmäinen ja helpoin vaihe on pysäyttää iPhone-sovellusten kaatumiset pakottamalla sovellus sulkeutumaan ja käynnistämään sitten uudelleen. Sovellusten pakkosulkeminen pysäyttää kaikki sovellusprosessit ja käynnistää ne uudelleen (mutta se ei säästä akkua!). Jos sovelluksen kaatumisen aiheutti jokin ominaisuus meni pieleen, tämä ratkaisu saattaa korjata sen.

Pysäytä iPhone-sovelluksen kaatumiset käynnistämällä iPhone uudelleen

Joskus sovellukset kaatuvat iPhonessa itse iPhonessa, ei sovelluksessa, olevan ongelman vuoksi. Jos sovelluksen uudelleenkäynnistys ei auttanut, iPhonen uudelleenkäynnistys on paikallaan. Monet iPhone-ongelmat, ei vain sovellusten kaatumiset, voidaan korjata yksinkertaisella uudelleenkäynnistyksellä.

Korjaa iPhone-sovellusten kaatumiset päivittämällä sovelluksesi

Jos iPhonen uudelleenkäynnistys ei korjaa sovelluksen kaatumista, kaatumisen aiheuttanut ongelma voi olla itse sovelluksessa oleva virhe. Sovelluskehittäjät päivittävät sovelluksiaan säännöllisesti korjatakseen virheitä ja tarjotakseen uusia toimintoja, joten päivitetyn sovelluksen asentaminen voi korjata sinulle ongelmia aiheuttavan bugin.​

Poista sovellus ja asenna se uudelleen iPhone-sovellusten kaatumisten korjaamiseksi

Joskus sovellukset kaatuvat, koska jokin menee pieleen ajan myötä. Tämä voi tapahtua jopa sen jälkeen, kun sovellus on päivitetty uusimpaan versioon. Jos olet kokeillut kaikkia vaiheita tähän mennessä, mutta se ei auttanut, yritä poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen. Sovelluksen uusi asennus saattaa auttaa.

Päivitä iOS:n uusimpaan versioon

Samalla tavalla kuin sovelluskehittäjät julkaisevat päivityksiä virheiden korjaamiseksi, Apple julkaisee säännöllisesti päivityksiä iOS-käyttöjärjestelmälle, joka käyttää iPhonea ja iPod touchia. Nämä päivitykset lisäävät upeita uusia ominaisuuksia ja korjaavat myös virheitä. Jos sovelluksesi kaatuu eikä sitä korjata käynnistämällä puhelin uudelleen tai päivittämällä sovelluksiasi, vika on todennäköisesti itse iOS:ssä. Päivitä siinä tapauksessa uusimpaan käyttöjärjestelmään.​

Ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään kaatumisapua varten

Jos mikään näistä vaiheista ei ratkaise kaatumisongelmaasi, tarvitset asiantuntija-apua. On parasta ottaa yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään. Yhteystietojen tulee olla sovelluksessa, ehkä Yhteystiedot- tai Tietoja-näytössä. Jos ei, App Storen sovellussivu sisältää yleensä yhteystiedot. Kokeile lähettää sähköpostia tai ilmoittaa virheestä kehittäjälle, niin sinun pitäisi saada hyödyllistä palautetta.

Por Markus