GettyImages 511544430 56cf34695f9b5879cc632ef6

Opetuselokuvat ovat ihanteellisia, jos olet kouluttaja, joka etsii hienoa multimediaa uuden käsitteen selittämiseen, lapsesi koulutusta täydentävä vanhempi tai vain itseopiskelija, joka etsii tietoa.

Tämä parhaiden opetuselokuvien sivustojen luettelo auttaa sinua löytämään etsimäsi. Tieteistä humanistisiin tieteisiin löytyy jokaiselle jotakin.

PBS Nova.

Parhaat opetusvideosivustot

 1. PBS Nova: Katso kokonaisia ​​NOVA-jaksoja verkossa aiheittain eriteltyinä, kuten Body and Brain, Nature, Evolution, Planet Earth ja Ancient Worlds.
 2. National Geographic: Natl-videoshortsit. Maantieteelliset ohjelmat löydät täältä.
 3. Yliopistovideot: Ilmaisia ​​videoluentoja useista yliopistoista.
 4. Opetuselokuvia Internet-arkistosta: vintage-yritysten ja valtion sponsoroimia elokuvia, opetusvideoita, opetusvideoita luokkahuoneessa, sotilaskoulutusta ja paljon muuta.
 5. Prelinger-arkistot: Tuhansia ilmaisia ​​historiallisesti kiinnostavia opetuselokuvia.
 6. PBS Frontline: Useimmat PBS Frontlinen lähetykset voidaan katsoa kokonaan verkossa.
 7. Edutopia: George Lucas Educational Foundation -säätiöltä tämä on loistava kokoelma erittäin monipuolisia oppimisresursseja. Nämä videot ovat saatavilla myös heidän YouTube-kanavallaan.
 8. Ilmaiset tiedevideot: Yleistieteen ja tietojenkäsittelytieteen videoita löydät täältä.
 9. TeacherTube: Kokoelma tuhansia opetusvideotunteja kaikesta tieteestä ja matematiikasta historiaan ja kielitaiteeseen.
 10. Ilmaiset luennot verkossa: Valtava luettelo online-luennoista useista eri aiheista, kuten rikosoikeudesta, kirjanpidosta, koulutuksesta, matematiikasta ja terveydenhoidosta.
 11. Annenberg Learner: Aakkosellinen luettelo resursseista opettajille. Suurin osa täällä olevista videoista on katsottavissa ilmaiseksi verkossa.
 12. BrainPOP Jr.: lapsille suunnattuja ilmaisia ​​elokuvia, jotka kattavat kaiken tieteestä ja terveydestä yhteiskuntaoppiin, taiteeseen ja teknologiaan.
 13. Elämän koulu: Nämä lyhyet, dokumentaariset YouTube-videot ovat psykologeilta, filosofeilta ja kirjoittajilta, jotka jakavat ideoita itsemme ymmärtämiseen, ihmissuhteiden parantamiseen ja paljon muuta.

Muita tapoja saada opetusvideoita

Joillakin ilmaisilla elokuvasivustoilla on opetuselokuvia, joita voit suoratoistaa tai ladata ilmaiseksi. Tämän tyyppiset elokuvat luokitellaan yleensä dokumenteiksi, joten saatat olla onnekas aloittaaksesi sivustoilla, jotka tarjoavat ilmaisia ​​dokumentteja.

Por Markus