watch free videos online 1082340 74d9c5ff0fb54a95b888821044dd15b6

Kun haluat katsoa ilmaisia ​​videoita verkossa, saatat heti ajatella YouTubea, joka tarjoaa valtavan valikoiman videoita, mutta monet muut sivustot tarjoavat ilmaisia ​​videoita. Löydät ne kaikkialta; sinun tarvitsee vain tietää mistä etsiä. Näitä ovat ammattimaisesti tuotetut verkkovideot, jotka on räätälöity tietyille yleisöille, käyttäjien luomat videoleikkeet sekä TV-ohjelmien ja elokuvien verkkolähetykset. Saatat joutua antamaan sähköpostiosoitteen avataksesi tilin verkkosivustolla, mutta varo sivustoja, jotka pyytävät luottokorttitietojasi.

Katso televisiota verkossa ilmaiseksi

Monet uudet ja vanhat TV-ohjelmat ovat saatavilla verkossa verkkosivustojen tai videokokonaisuuksien kautta.

  • Naurattaa tarjoaa ilmaisia ​​suoratoistoelokuvia, TV-sarjoja ja alkuperäisiä ohjelmia kaikille laitteillesi. Hae genren tai nimen mukaan tai valitse yksi päivittäin ilmoitetuista videoista. Laadukas sisältö voidaan keskeyttää ja käynnistää uudelleen muissa laitteissasi tai asettaa jonoon myöhempää katselua varten.
  • ShareTV tarjoaa tuhansia TV-ohjelmia (retro ja ajankohtaisia) ja elokuvia, jotka voidaan suoratoistaa ilmaiseksi tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, ja se sisältää ohjelmia laajasta luettelosta verkoista ympäri maailmaa, mukaan lukien suositut Yhdysvalloissa.
  • Sarjakuva HD. Nimestään huolimatta Cartoon HD ei rajoitu sarjakuviin. Käytä sivustoa katsoaksesi rajattomasti TV-ohjelmia ja täyspitkiä elokuvia verkossa ilmaiseksi. Tämä sivusto ei isännöi esityksiä; se etsii verkosta saatavilla olevia online-videoita, TV-ohjelmia ja elokuvia. Sinun on tiedettävä kuinka ladata ja asentaa APK-tiedostoja voidaksesi käyttää tätä sivustoa.

Katso ilmaisia ​​opetusvideoita verkossa

Voit katsoa ilmaisia ​​videoita verkossa koulutusverkostoista, kuten National Geographicista. Muut sivustot, kuten Annenberg-säätiö, tarjoavat erityisesti verkkoon tehtyjä opetusvideoita.

  • The PBS sivusto sisältää kokoelman opetusvideoita, joita voit katsoa verkossa ilmaiseksi. Nämä ohjelmat ilmestyivät alun perin yleisradioyhtiössä ja kattavat laajan valikoiman koulutusaiheita.
  • TED tarjoaa kiehtovan kokoelman ilmaisia ​​videopuheluita maailman johtavilta ajattelijoilta ja tekijöiltä.

Muut videonjakosivustot

Jotkut videonjakosivustot tarjoavat käyttäjien luomaa sisältöä ammattimaisesti tuotettujen videoiden lisäksi.

  • Vimeo on videoiden jakamissivusto, joka sisältää lyhyitä ja pitkiä videoita eri aloilta, mukaan lukien komedia, dokumentit, musiikki, urheilu, animaatio, ohjevideot ja paljon muuta. Sivusto tarjoaa ilmaisen tilin maksullisten tilin lisäksi.
  • DailyMotion on videonjakosivusto, joka on täynnä satunnaisia ​​videokommentteja hauskasta vakavaan. Vaikka se ei ole yhtä tunnettu kuin YouTube, se on yksi maailman suurimmista videosivustoista.

Katso ilmaisia ​​musiikkivideoita verkossa

  • Katso ilmaisia ​​musiikkivideoita verkossa verkkosivustoilla, jotka sopivat jokaiseen musiikkimakuun. MTV on musiikkivideoiden isoisä ja on edelleen siinä. Tältä sivustolta löydät ilmaisia ​​videoita suosituilta artisteilta.

Por Markus