samsung smartview sharing aaa 5a7c87c4312834003673e760

Samsung AllShare (alias AllShare Play) oli yksi ensimmäisistä sovellusalustoista, joka tarjosi mahdollisuuden toistaa mediaa mistä tahansa tietokoneesta tai muista laitteista televisiossasi älypuhelimella tai digitaalikameralla. AllShare oli lisätty ominaisuus, joka on saatavilla tietyissä Samsungin älytelevisioissa, Blu-ray-soittimissa, kotiteatterijärjestelmissä, Galaxy S -matkapuhelimissa, Galaxy Tab -tableteissa, kannettavissa tietokoneissa sekä tietyissä digikameroissa ja videokameroissa. Sen avulla muut laitteet, kuten televisiot, tietokoneet ja mobiililaitteet, voivat käyttää ja jakaa keskenään valokuvia, videoita ja jopa musiikkia minkä tahansa Internet-yhteyden kautta. AllShare toimi kaikkien Internet-reitittimeesi kytkettyjen laitteiden kanssa. Kun olit liikkeellä, voit käyttää AllSharea mobiililaitteellasi Internetin kautta.

DLNA

DLNA (Digital Living Network Alliance) on teknologiaorganisaatio, joka on luonut standardit yhdistetyille laitteille ja suoratoistomedialle kaikkialla kotona. AllShare oli DLNA-yhteyden laajennus. Kaikki AllShare-alustaa käyttävät laitteet olivat DLNA-sertifioituja vähintään yhdessä kategoriassa ja jotkut useissa luokissa. Katsotaanpa, mitä etuja kukin tuote saa eri DLNA-sertifikaateista ja kuinka DLNA saa AllShare-tuotteet toimimaan yhdessä.

Samsungin älytelevisiot

Samsung on sisällyttänyt AllSharen älytelevisioihinsa kahdella vaihtoehdolla.

 • Digitaalinen mediasoitin (DMP): Älytelevisiot voivat toistaa mediaa tietokoneista, NAS-asemista ja muista kotiverkon mediapalvelimista. Voit käyttää mediaa menemällä televisioihin Jaa mediaa tai Jaa kaikki -valikosta ja valitse sitten mediapalvelin ja valokuva-, elokuva- tai musiikkitiedosto, jonka haluat toistaa.
 • Digital Media Renderer (DMR): TV ilmestyi valikkoon a digitaalinen mediaohjain laitteena, joka toistaa sille lähettämääsi mediaa. AllShare-ekosysteemissä televisiota voidaan ohjata Galaxy S -puhelimilla tai Galaxy Tabilla tai kameralla tai videokameralla.

Jos haluat toistaa yhteensopivaa mediaa Samsung-televisiossa, valitse video- tai musiikkitiedosto tai soittolista ja valitse sitten älytelevisio renderöijäksi. Musiikki tai elokuva toistetaan automaattisesti televisiossa, kun se on ladattu. Jos haluat katsoa diaesitystä televisiossa, valitse useita valokuvia ja valitse televisio niiden näyttämiseksi.

Galaxy S -puhelimet, Galaxy Tab, Wi-Fi-digitaalikamerat ja digitaaliset videokamerat

Samsung AllShare toimi myös tiettyjen Galaxy S -älypuhelimien ja Galaxy Tab -tablettien sekä joidenkin muiden Android-käyttöjärjestelmää käyttävien älypuhelimien ja tablettien kanssa. AllShare-toiminnallisuus esiladattiin Samsungin mobiilituotteisiin, mikä teki Samsung Galaxy -tuotteista AllSharen sydämen. Heidän useat DLNA-sertifikaatit – erityisesti Mobile Digital Media Controller -sertifikaatti – antoivat heille mahdollisuuden siirtää digitaalista mediaa laitteesta toiseen. He voivat toistaa mediaa tietokoneista ja mediapalvelimista näytöllään tai lähettää valokuvia, elokuvia ja musiikkia Samsung-televisioihin ja muihin digitaalisen median hahmontajiin (verkkomediasoittimiin/streameriin ja muihin verkossasi oleviin DLNA-sertifioituihin tuotteisiin). Käyttäjät voivat myös langattomasti ladata ja tallentaa muita elokuvia, musiikkia ja valokuvia puhelimiinsa. Ja voit ladata videosi ja valokuvasi yhteensopivalle NAS-asemalle. Eri DLNA-sertifikaatit mahdollistivat paljon toimintoja:

Mobile Digital Media Server (MDMS): Galaxy S -puhelimella voit ottaa valokuvia ja videoita, tehdä äänitallenteita, ladata musiikkia ja tallentaa kaiken puhelimeesi tai digitaaliseen videokameraan. Digital Media Server -sertifikaatti varmisti, että puhelin esiintyi lähteenä (mediapalvelimena) AllShare-television, Blu-ray-levysoittimen tai kannettavan tietokoneen valikossa. Valitse tässä valikossa haluamasi valokuva, video tai tallenne puhelimeen tallennetun median luettelosta.

Mobile Digital Media Controller (MDMC): Puhelimen AllShare oli helppokäyttöinen ohjain. AllShare-puhelinsovelluksessa voit valita: Toista tiedosto toiselta palvelimelta toiselle soittimelle puhelimeni kautta. Sitten voit valita medialähteen, kohteen (DMR) ja toistaa sen. Puhelin soitti kapellimestaria, näytti medialuetteloita ja lähetti sen minne halusit.

Mobile Digital Media Player (MDMP): AllShare-sovelluksella voit valita tietokoneellesi tai mediapalvelimillesi tallennetun median ja toistaa sitä puhelimellasi.

Mobile Digital Media Renderer (MDMR): Puhelin on tunnistettu renderöijäksi muissa digitaalisissa mediaohjainlaitteissa, minkä ansiosta AllShare-yhteensopiva ohjain voi lähettää tiedostoja, joita voit katsella tai kuunnella puhelimessa.

Lataaja ja latausohjelma mobiilille digitaaliselle medialle: Kun toistat mediaa verkossasi olevalta mediapalvelimelta, voit ladata tiedoston ja tallentaa sen Galaxy S -puhelimeen. Tämän vaihtoehdon avulla voit käyttää tiedostoa, vaikka olisit lähtenyt kotoa. Tällä tavalla voit ottaa tallennettua musiikkia ja valokuvia mukaasi ja tallentaa elokuvan, jos haluat katsoa sen poistuttuasi kotoa.

Samsungin kannettavat tietokoneet

Samsung AllShare toimi myös Samsungin ja joidenkin muiden kannettavien tietokoneiden kanssa. Windows 7 ja Windows Media Player 12 ovat DLNA-yhteensopivia ohjelmistojen kanssa, jotka voivat toimia palvelimena, soittimena, ohjaimena tai renderöijana. Lisäksi Samsung on lisännyt AllShare-ohjelmistonsa «Easy Content Share», jotta muiden AllShare-laitteiden on helppo löytää media kannettavaltasi. Windows 7:llä ja Windows Media Playerilla voitiin jakaa mediaa, mutta ensin piti asettaa jaetut kansiot julkisiksi tai jaetuiksi kansioiksi, jotta muut tietokoneet ja laitteet löytävät ne.

Digital Media Server (DMS) -yhteensopivuus: Jaettuihin tai julkisiin kansioihin tallennettu media oli kotiverkkosi soittimien, ohjaimien ja renderöijien nähtävissä ja käytettävissä. Voit helposti toistaa kaiken tallennetun median televisiossa, Blu-ray Disc -soittimessa, Galaxy Tabissa tai Galaxy S -puhelimessa.

Digitaalisen mediasoittimen (DMP) yhteensopivuus: Windows Media Player 11:n ja 12:n avulla AllShare tunnistaa ja näyttää automaattisesti mediatiedostot muista kotiverkon digitaalisista mediapalvelimista, jotta voit toistaa ne, mikäli tiedostot ovat toistokelpoisia.

Digital Media Controller (DMC) -yhteensopivuus: Windows 7:ssä oli a Pelaa kohteeseen ominaisuus. Voit napsauttaa mediatiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valita: Pelaa kohteeseen. Näkyviin tulee luettelo käytettävissä olevista mediasoittimista. Sitten valitsit digitaalisen median renderöijän – television, kannettavan tietokoneen, Galaxy Tabin tai Galaxy S -puhelimen – jolla haluat toistaa tiedoston.

Digital Media Renderer (DMR) -yhteensopivuus: Windows 7 -tietokoneet, jotka on määritetty jakamaan tiedostoja, näkyvät digitaalisen median hahmontajina digitaalisessa mediaohjaimessa tai muussa tietokoneessa, jossa on Windows Media Playerin versio 11 tai 12. Voit valita ja toistaa mediatiedoston älypuhelimesta, digitaalikamerasta tai videokamerasta. kannettavaasi.

Mitä Samsung AllSharelle tapahtui?

DLNA:sta alkaen Samsungin AllShare laajensi digitaalisen mediasisällön jakamista useiden kotiteatterien, tietokoneiden ja mobiililaitteiden välillä. Samsung kuitenkin lopetti AllSharen ja yhdisti sen ominaisuudet «älykkäämmiksi» alustoiksi; ensimmäinen oli Samsung linkki, jonka jälkeen SmartView. Samsungin SmartView perustuu DLNA:han, AllShareen ja Linkiin, ja se on sovelluskeskeinen alusta, joka kattaa kaiken, mitä Samsung AllShare ja Link tekivät. Erona on, että se tekee niin nopeammalla, käyttäjäystävällisemmällä käyttöliittymällä ja muilla parannuksilla. SmartView antaa käyttäjille myös mahdollisuuden hallita ja hallita kaikkia Samsung Smart TV:n asennus- ja sisällönkäyttötoimintoja yhteensopivalla älypuhelimella. Samsung SmartView on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa, mukaan lukien monet, jotka olivat myös AllShare- ja Samsung Link -yhteensopivia. Lataa ja asenna uusi SmartView-sovellus ja seuraa laitteidesi asennusohjeita.

Samsung Smart TV -mallisarja

 • 2011: LED/LCD, D7000 ja uudemmat; plasma, D8000 ja enemmän
 • 2012: LED/LCD, ES7500 ja uudemmat; plasma, E8000 ja enemmän
 • 2013: LED/LCD, F4500 ja uudemmat (paitsi F9000 ja uudemmat); plasma, F5500 ja uudemmat
 • 2014: LED/LCD, H4500/5500 ja uudemmat (paitsi H6003/103/153/201/203)
 • 2015: LED/LCD, J4500, J5500 ja uudemmat (paitsi J6203)
 • 2016: K4300, K5300 ja uudemmat
 • SmartView on myös yhteensopiva useimpien Samsung Blu-ray- ja Ultra HD Blu-ray -levysoittimien kanssa SmartView-yhteensopivien televisioiden kautta.
 • Vuodesta 2017 tähän päivään: Kaikki Samsungin älytelevisiot

Mobiili (mukaan lukien Samsung Galaxy ja muut merkkilaitteet)

 • Android OS 4.1 ja uudemmat
 • iOS 7.0 ja uudemmat

Pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8, 8.1, 10 (32- ja 64-bittinen käyttöjärjestelmätuki)
 • CPU: Intel Pentium 1,8 GHz tai uudempi prosessori (Intel Core 2 Duo 2,0 GHz uudempi on suositeltava)
 • RAM: vähintään 2 Gt
 • VGA: 1024 x 768, 32-bittinen tai suurempi

Se tulee alas

Jos sinulla on vanhempi Samsung Smart TV, Blu-ray Disc -soitin, matkapuhelin tai tietokone, jossa on AllShare tai Samsung Link, se saattaa silti toimia. Jos näin ei kuitenkaan ole monissa tapauksissa, voit asentaa Samsung SmartView’n ja palauttaa sen, mistä pidit AllSharesta tai Linkistä, vaan laajentaa vaihtoehtojasi kaukosäätimellä ja muilla parannuksilla. SmartView-sovellus on saatavana Samsung Appsin televisioille, Google Play- ja iTunes-sovelluskaupoista mobiililaitteille (Galaxy-sovellukset Samsung-älypuhelimille) ja Microsoftilta PC-tietokoneille.

Por Markus