2016Paralympics GettyImages 607693766 ef8f7be5e3064404aead448683dd28c5

Kesäolympialaiset ja paralympialaiset ovat suurimpia urheilutapahtumia, jotka järjestetään kuin kellonkello joka neljäs vuosi, ja NBC:llä on lähetysoikeudet vuonna 2024. Voit suoratoistaa kaikkea toimintaa NBC:n, NBC Sportsin ja muiden NBC-kaapelikanavien kautta sekä verkossa. NBC:n suoratoistokanavat. Olympia- ja paralympialaisten katsomiseen kaapelilla on monia tapoja.

Kuinka suoratoistaa NBC:n kesäolympialaisia?

Lisätiedot Kesäparalympialaiset 2024

Paikka: Pariisi, Ranska
päivämäärät: 28.8.2024–8.9.2024
Nykyinen: NBC, NBC Sports, Olympics Channel Koko ohjelma on saatavilla osoitteessa paralympic.org.

XXXIII Olympiadin pelaaminen Tiedot

Paikka: Pariisi, Ranskapäivämäärät: 26.7.2024–11.8.2024Nykyinen: NBC, NBC Sports, Olympics Channel Paikallinen NBC-asema lähettää kesäolympialaiset langattomasti, joten voit virittää ohjelmaa ilmaiseksi, jos sinulla on lähellä televisiota, antennia ja NBC:n tytäryhtiötä. Jos et ole katkaissut johtoa, sinulla ei ole voimassa olevaa kaapelitilausta tai lainaa sellaista, voit myös suoratoistaa koko tapahtuman NBC Sportsin verkkosivuston kautta. NBC Sports -sivuston lisäksi voit myös ladata NBC Sports -sovelluksen puhelimeesi, suoratoistolaitteeseesi tai jopa pelikonsoliisi. Lisätietoja virallisista NBC-lähetyksistä ja lisätiedot olympialaisista on osoitteessa NBCOlympics.com. Näin voit suoratoistaa olympialaiset NBC Sportsissa:

Kuinka katsoa NBC Sports -suoratoistoa ilmaiseksi

 1. Siirry NBC Olympics -kanavalle. Pelaaja lataa ja raportoi olympialaisista, jos jokin tapahtuma tai muu ohjelma on parhaillaan käynnissä.

  Oletusarvoisesti NBC Sports sallii vain lyhyen live-esikatselun. Käyttäjät, joilla on voimassa oleva kaapeli- tai satelliittiliittymä, voivat poistaa tämän aikarajan.

 2. Kun rajoitettu esikatselu päättyy ja sinulla on tai voit lainata kaapelin rekisteröitymistä, vieritä alas ja valitse VAHVISTA NYT.

  Kuvakaappaus NBC Sports Limitedin ilmaisesta esikatselusta.

 3. Valitse kaapeli- tai satelliittipalveluntarjoajasi.

  Kuvakaappaus NBC Sportsin TV-palveluntarjoajista.

 4. Kirjaudu sisään kaapeli- tai satelliittitilillesi.

  Kuvakaappaus TV-palveluntarjoajan kirjautumisesta NBC Sportsiin.

 5. Jos annat kelvolliset kirjautumistiedot, NBC Sports poistaa aikarajan ja voit katsoa koko tapahtuman. Koska NBC Sports -sivusto tarjoaa vain lyhyen ilmaisen kokeilujakson, tämä ei ole hyvä menetelmä johtoleikkureille. Pidemmäksi kokeilujaksoksi katso palvelut, kuten Hulu tai fuboTV.

Mihin suoratoistopalveluihin kuuluvat olympialaiset?

Paras tapa johtoleikkureille suoratoistaa olympialaisia ​​on Internetin suoratoistopalvelu. Nämä palvelut tarjoavat televisioyhteyden aivan kuten kaapeli, paitsi että suoratoistat televisiota Internetin kautta. Tarvitset tietokoneen, kannettavan tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai yhteensopivan älytelevision ja nopean internetyhteyden käyttääksesi näitä palveluita.

USA:n kultamitalisti Sunisa Lee naisten taiteellisen allround-finaalin mitalitilaisuudessa Tokio 2020 olympialaisten kuudentena päivänä Ariake Gymnastics Centerissä 29.7.2021 Tokiossa, Japanissa.

Yhdysvaltain kultamitalisti Sunisa Lee naisten voimistelun yleisen taiteellisen finaalin mitalitilaisuudessa.

Jokainen näistä suoratoistopalveluista on tehnyt sopimuksia verkkojen ja televisioasemien kanssa, mikä mahdollistaa suoran televisiolähetyksen. Tästä syystä jotkin palvelut antavat sinulle pääsyn NBC-suoraan lähetykseen, kun taas toiset tarjoavat sinulle vain tilauksesta esitallennettua sisältöä NBC:ltä. Saatavuus perustuu fyysiseen sijaintiisi ja siihen, onko tietyllä palvelulla sopimus paikallisen NBC-tytäryhtiösi kanssa.

 • Hulu Live TV:llä: Tämä palvelu tarjoaa laajimman pääsyn NBC:hen. Jos sitä ei ole saatavilla alueellasi, kokeile toista.
 • YouTube TV: NBC on saatavilla tämän palvelun kautta useimmilla suurilla markkinoilla ja monilla pienemmillä markkinoilla.
 • DirecTV Now: Tällä palvelulla on myös kunnollinen NBC-kattavuus.
 • Sling TV: NBC on saatavilla vain tietyillä suurilla markkinoilla tämän palvelun kautta, mutta se on erittäin edullinen vaihtoehto, jos alueesi on katettu.
 • fuboTV: Tällä urheiluun keskittyvällä suoratoistopalvelulla on rajoitettu NBC-kattavuus, mutta kannattaa silti tarkistaa, onko alueesi mukana.

Katso olympialaisten verkkolähetystä mobiililaitteilla, suoratoistolaitteilla ja konsolilla

Tietokoneen verkkoselaimen kautta suoratoiston lisäksi voit striimata olympialaisia ​​myös puhelimella, tabletilla, suoratoistolaitteella ja jopa pelikonsolilla, jos sinulla on oikea sovellus. NBC Sportsilla on sovelluksia useimmille tärkeimmille laitteille, mutta tarvitset silti voimassa olevan kaapeli- tai satelliittitilauksen kirjautuaksesi sisään. Tässä ovat sovellukset, joita tarvitset olympialaisten suoratoistoon NBC Sportsissa:

 • Android: NBC Sports
 • iOS: NBC Sports
 • Amazon-laitteet: NBC Sports
 • Roku: NBC Sports
 • PS4: NBC Sports
 • Xbox One: NBC Sports

Voitko katsella olympialaisia ​​antennilla?

Koska NBC omistaa oikeudet Yhdysvaltojen olympialaisiin, voit katsoa monia ilmaisia ​​lähetyksiä, jos sinulla on antenni ja paikallinen NBC-tytäryhtiö. Tulet kaipaamaan NBC:n kaapelikanaville ja online-suoralle siirtämää kattavuutta, mutta suosituimmat tapahtumat lähetetään yleensä NBC:ssä. Olympialaisten katsomiseen tällä menetelmällä tarvitset vain television ja antennin. Jos sinulla on vanhempi televisio, tarvitset myös digitaalimuuntimen ja saatat joutua päivittämään vanhan antennisi. Tutustu digi-TV-antennivalikoimaamme, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Jos olet täysin varustettu antennilla, voit liittää sen tietokoneeseesi ja suoratoistaa olympialaiset tietokoneillesi, kannettaville tietokoneille ja mobiililaitteillesi Plex Live TV:n avulla. Tämä menetelmä vaatii myös TV-viritinkortin tietokoneellesi. Se ottaa ilmaisen TV-signaalin antennistasi, käsittelee sen tietokoneellasi ja suoratoistaa sen sitten laitteillesi.

Por Markus