streamworldseries2018 5b16f1241d6404003608e052

Voit suoratoistaa World Seriesia ilmaiseksi, jos sinulla on kaapelitilaus tai antenni. Voit suoratoistaa koko syksyn klassikon MLB.tv:ssä, jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitelevisiotilaus ja MLB.tv-tilaus. Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, voit suoratoistaa Fox Sports Go -palvelun kautta. Kaapelileikkurit voivat suoratoistaa sarjan suorana tietokoneestaan, mobiililaitteestaan ​​tai älytelevisiostaan ​​Foxin tarjoaman suoratoistopalvelun avulla.

Päivämäärä, aika ja kanava World Seriesista

Peli 1: TBD:n jälkikauden alku: 3. lokakuuta Aika (kaikki): TBDCchannel: FoxTeams: TBD

Kuinka katsoa World Seriesin suoraa lähetystä

On kaksi tapaa katsella World Seriesin suoraa lähetystä:

 • Postseason.tv: Virallinen lähde Major League Baseball -suoratoistolle, saatavilla vain jälkikauden aikana.
 • Suorat televisiolähetyspalvelut: Kaikki palvelut, kuten fuboTV tai Sling TV, jotka tarjoavat suoran lähetyksen paikalliselta Foxin tytäryhtiöltä, suoratoistavat myös World Seriesia.

Virallinen World Series -suoratoistopalveluntarjoaja

Major League Baseballilla ei ole virallista suoratoistopalvelua kauden jälkeisille peleille, mukaan lukien World Series. MLB World Seriesin viralliset suorat lähetykset ovat saatavilla vain tilauksella sekä MLB.tv:llä että vaatimukset täyttävältä kaapeli- tai satelliittitelevisiopalveluntarjoajalta. Tätä kutsutaan sähkökatkoksi, ja se johtuu sopimuksista Major League Baseballin ja verkkojen välillä, jotka maksavat kauden jälkeisten pelien, kuten World Seriesin, lähettämisestä:

Live Blackout kauden jälkeen

MLB:n jälkikauden aikana Major League Baseball -yksinoikeudesta johtuen kaikki live-pelit, paitsi ne, joille on saatavilla Authenticated Access, estetään Yhdysvalloissa (mukaan lukien Guamin ja Yhdysvaltain Neitsytsaarten alueet) ja Kanadassa. Jos olet MLB.TV:n tilaaja pimennysalueella, jokainen näistä peleistä on saatavilla arkistoituna pelinä noin 90 minuuttia pelin päättymisen jälkeen.

Suoratoista World Seriesia suorana MLB.comissa (vain vaatimukset täyttävät tilaajat)

Ennen kuin katsot World Seriesin virallista suoraa lähetystä, varmista, että täytät kaksi avainvaatimusta:

 • Sinun on tilattava pätevä televisiopalveluntarjoaja.
 • Sinun on tilattava Major League Baseball -suoratoistopalvelu.

Jos täytät molemmat vaatimukset, saatat pystyä katsomaan kauden jälkeisiä pelejä, kuten World Seriesia, virallisen MLB-resurssin kautta.

 1. Navigoida johonkin MLB. com.

 2. Kirjaudu sisään omaan MLB.com-tili.

 3. Siirrä hiiri päälle MLB.tv navigointipalkissa.

 4. Klikkaa Katso MLB.tv.

 5. Etsi TV-kuvake kiinnostavan pelin alla ja napsauta jotakin linkkiä.

Katso MM-sarjaa verkossa Fox Sports Golla

Jos MLB.tv-tilauksen hankkiminen kaapelin lisäksi kuulostaa liikaa, mutta sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, suoratoista World Series Fox Sports Go -palvelussa.

Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Navigoida johonkin FOXSportsGO.com.

 2. Klikkaus Kirjaudu sisään.

 3. Klikkaus Rekisteröi TV-palveluntarjoaja.

 4. Vahvista kaapeli- tai satelliittitilauksesi.

 5. Napsauta pelipäivänä World Series -peliä Live Now -osiossa.

Kuinka suoratoistaa World Seriesia ilman kaapelia

Koska World Series esitetään Foxilla, voit suoratoistaa sen missä tahansa palvelussa, jolla on pääsy paikalliseen Foxin tytäryhtiöön. Joihinkin ongelmiin saatat törmätä, mutta useimmat suorat suoratoistopalvelut tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joka riittää katsomaan koko World Series -sarjan, jos et halua maksaa television suoratoistotilauksesta.

Tässä on joitain palveluita, joiden avulla voit suoratoistaa World Seriesia

 • fuboTV on monien urheilufanien valitsema suoratoistopalvelu, ja se sisältää syötteen paikalliselta Fox-asemaltasi, jos asut osallistuvilla markkinoilla.
 • Sling TV sisältää Foxin, mutta muista valita Sling Blue tai Sling Orange + Blue -paketti. Sling Orange -paketti ei sisällä Foxia.
 • Hulu with Live TV on saatavana lisäosana tavallisiin Hulu-tilauksiin ja sisältää Fox.
 • YouTube TV sisältää myös Foxin, joka on saatavilla 49:llä Yhdysvaltojen 50 suurimmasta markkina-alueesta, joten se kannattaa katsoa.

Verkkotelevisioasemat, kuten Fox, ovat saatavilla vain online-suoratoistopalveluiden kautta, jos kyseiset palvelut ovat päässeet sopimukseen alueesi paikallisen toimipisteen kanssa. Jos paikallinen Fox-asemasi ei ole päässyt sopimukseen suoratoistopalvelun kanssa, et voi katsoa World Seriesia tällä tavalla. Voit tarkistaa Foxin saatavuuden alueellasi käymällä kunkin suoratoistopalvelun sivustolla ja kirjoittamalla postinumerosi.

Kuinka katsoa World Seriesia ilmaiseksi ilman suoratoistoa

World Series Fox -peittokartta

Jos olet käyttänyt kaikki suoratoistovaihtoehtosi, voit ehkä katsoa World Seriesin ilmaiseksi. Koska World Series esitetään Foxilla, voit katsoa kaikkea paikalliselta Fox-asemaltasi, vaikka sinulla ei olisi kaapelia. Paras tapa selvittää, oletko Fox-aseman kantoalueella, on käyttää työkalua, kuten FCC DTV Receive Chart. Syötä postinumerosi tai täydellinen osoitteesi, niin työkalu näyttää sinulle kantaman sisällä olevat televisiokanavat. Monet voimakkaaksi luetellut asemat voidaan vastaanottaa edullisilla sisäantenneilla, kun taas keskinkertaiset ja heikot asemat vaativat kalliimpia ulkoantenneja. On olemassa useita muita työkaluja, kuten Antenna Web, jotka tarjoavat lisätietoja tarvitsemastasi antennityypistä. Jos sinulla ei ole televisiota, liitä USB-TV-viritin valitsemaasi antenniin ja katso paikallista televisiota, mukaan lukien suuria tapahtumia, kuten World Series, tietokoneellasi. Tämä on loistava vaihtoehto urheilun ystäville, jotka eivät omista televisiota, eivätkä he voi käyttää Foxia online-suoratoistopalvelujen kautta maantieteellisten rajoitusten vuoksi.

Por Markus