DirecTVdownIsTheServiceDown 8ae14322bf344d6fac8f78f2bfc6418d

DirecTV ei ole täydellinen, ja sen TV-palveluissa voi olla suuria katkoksia, jolloin mietit: onko DirecTV alas? Joskus ongelma ei kuitenkaan ole heissä; se johtuu laitteistasi tai yhteyksistäsi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten:

 • Tarkista, onko DirecTV-verkossa suuria katkoksia.
 • Ratkaise yleisimmät Internet- ja televisio-ongelmat.

Mistä tiedät, jos DirecTV ei toimi?

Etkö ole varma, onko ongelma DirecTV vai ei? Tässä on muutama nopea tapa tarkistaa.

 1. Tarkista tililtäsi tiedot. AT&T on DirecTV:n emoyhtiö, joten se jäljittää myös television tarjoajan ongelmia. Rekisteröidy ja katso, onko olemassa raportteja, joista sinun on oltava tietoinen. Täällä voit myös tilata tekstiviestihälytyksiä, jotka voivat antaa sinulle ajantasaista tietoa tulevista katkoksista.

 2. Etsi Twitteristä #ATTdown. Tweettien aikaleimat kertovat, jos muilla ihmisillä on ongelmia AT&T:n kanssa kuten sinulla. Tarkista Twitterissä AT&T:n apu Twitter-sivulta näet, tarjoaako se tietoja DirecTV:stä.

 3. Käytä kolmannen osapuolen «terveystarkistus»-sivustoa, kuten Downdetectoria, Downhunteria tai IsTheServiceDownia. Nämä sivustot tarjoavat nopeaa tietoa asiakkaiden ilmoittamista katkoksista ja sisältävät kattavuuskarttoja ja muita tietoja, jotka osoittavat tarkalleen, missä ongelmat esiintyvät.

Mitä tehdä, jos et saa yhteyttä DirecTV:hen

Jos kukaan muu ei näytä ilmoittavan häiriöstä, on hyvä veto, että ongelma on sinun puolellasi. Kokeile näitä vianetsintävinkkejä nähdäksesi, saatko kaiken toimimaan uudelleen.

 1. Kirjaudu sisään ja tarkista DirecTV-tilisi tila. Varmista, että tilisi on maksettu eikä palveluita ole estetty.

 2. Tarkista huolellisesti:

  • Virheilmoitukset televisiosta tai muusta laitteesta, jota käytät DirecTV:n käyttämiseen. Voit korjata virheen yksinkertaisella säädöllä.
  • Löysät liitokset. Merkkivalot voivat kertoa, onko kaapelirasia todella kytketty ja kytketty päälle; Jos et näe sitä, ongelma voi johtua johdotus- tai kaapeliongelmasta.
  • Syöttöongelmat. Jos olet äskettäin käyttänyt televisiota pelaamiseen tai DVD-levyn toistamiseen, sinun on ehkä vaihdettava tulo takaisin televisioon.
  • Huono HDMI-liitäntä.
  • Huonot WiFi-yhteydet.
  • Sähköliitännät kotona tai sähkökatkoksia alueellasi.
 3. Tarkista Internet-yhteysongelmat. Voit myös tarkistaa Internet-nopeutesi, jos se näyttää olevan osa ongelmaa.

 4. Tarkista, voiko yleiskaukosäätimesi aiheuttaa ongelman.

 5. Yritä käynnistää kaapelisovitin uudelleen. Jos se on kytketty oikein ja merkkivalot osoittavat sen olevan päällä, tarkista kaapelimodeemi. Ongelma saattaa olla siihen yhdistetyssä puhelimessa. Jos kaikki muut puhelimet toimivat paitsi kaapelimodeemiin liitetty puhelin, yritä irrottaa ongelmapuhelimen virtajohto ja kytkeä se uudelleen. Sen jälkeen:

  • Tarkista, etteivät muut sähkölaitteet häiritse modeemia: Onko se liian lähellä tietokoneita, näyttöjä, laitteita tai muita sähkölaitteita?
  • Yritä käynnistää modeemi uudelleen.
 6. Jos olet kokeillut kaikkia näitä asioita, mutta palvelu ei vieläkään toimi kunnolla, yritä puhua muille DirecTV:n asetuksista, DVR:stä ja vastaanottimesta tai sovellusongelmista AT&T-yhteisön foorumeilla.

 7. Onko sinulla edelleen ongelmia? On aika ottaa yhteyttä DirecTV:n asiakaspalveluun tai keskustella teknisen tuen kanssa.

Por Markus