hero SQ 02LW4063101 1 3a0f2df256d8419ebb21d9ec7ff98cb3

Zoom H1n kätevä tallennin

Mitä me pidämme?

 • kevyt
 • Edistyneet äänen säätimet
 • USB-virtaominaisuudet
 • Erinomaiset mikrofonit
 • 24-bittinen/96 kHz WAV-muotoinen tallennus

Mistä emme pidä

 • Tuntuu hauraalta
 • Valmistettu muovista
 • Rajoitettu 32 Gt:n tallennustila

Zoom H1n Handy Recorder on hämmästyttävän pienikokoinen laite, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa korkealaatuista ääntä haastatteluja ja videoprojekteja varten sekä tallentaa musiikkia tien päällä.

3.7

Zoom H1n Handy Recorder (2018 malli)

Zoom H1n kätevä tallennin

tässä artikkelissa

Ostimme Zoom H1n Handy Recorderin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Sekä muusikoille, sisällöntuottajille että elokuvantekijöille ääni on erittäin tärkeä tekijä heidän työssään. Zoom on vakiintunut yritys, jolla on erinomainen maine digitaalisten ääninauhureiden toimittajana, ja H1n Handy Recorder on viimeisin päivitys heidän edelliseen malliinsa, H1 Zoomiin. Onnistuimme saamaan sellaisen testaamaan päivitettyjä ominaisuuksia ja uutta käyttäjäasettelua ja katsomaan, vastaako tämä digitaalinen ääninauhuri nykyajan käyttäjien tarpeita.

Zoom H1n kätevä tallennin

Muotoilu: Sopii täydellisesti käteesi

2 x 5,4 x 1,3 tuuman mitat Zoom H1n sopii täydellisesti käteesi. Siinä on sileä musta mattapinta, joka tuntuu sileältä, mutta voi olla herkkä naarmuuntumaan. Painikkeiden asettelu on looginen ja aina käden ulottuvilla, joten voimme helposti aloittaa ja lopettaa tallennuksen ja liikkua valikon läpi asetuksia ja tallennusvaihtoehtoja muutettaessa. 1,25 tuuman yksivärinen LCD-näyttö on kirkas ja helppo nähdä jopa suorassa auringonvalossa. Valikoissa on helppo navigoida, ja jokainen uusi käyttäjä voi perehtyä siihen pienellä harjoittelulla. Juuri LCD-näytön yläpuolella on analogisen tulon äänenvoimakkuuden nuppi tallennustasojen säätämiseen, mikä on erinomainen ominaisuus – sen sijaan, että säädät äänenvoimakkuutta, nuppi on mukava hiljainen tapa aloittaa tallennus. Äänen seurantaa varten Zoom H1n Handy Recorderissa on 1/8-tuumainen lähtöliitäntä, jossa on omat äänenvoimakkuuden säätimet. Tämä antoi meille mahdollisuuden kytkeä kuulokkeet ja seurata ääntä reaaliajassa tallennuksen aikana. Zoom H1n:ssä on myös microSD-korttipaikka, virtapainike, roskakori ja USB-portti. Takaosassa on AAA-paristolokero ja ruuvikiinnike jalustalle, mikrofonitelineelle tai puomin varrelle erilaisiin tallennuskokoonpanoihin.

Zoom H1n kätevä tallennin

Mikrofonit: esityksen tähti

Zoom H1n:n stereo-X/Y-mikrofonit ovat ohjelman todellinen tähti. Ne pystyvät käsittelemään 120 dB ja tallentamaan suoraan microSD- ja microSDHC-korteille 32 Gt asti.

Zoom H1n:n stereo-X/Y-mikrofonit ovat ohjelman todellinen tähti. Mikrofonit on sijoitettu suureen muovikoteloon, joka muistuttaa koria, mikä mahdollistaa mikrofonien esteettömän tallennuksen. Siinä on myös 1/8 tuuman mikrofoni/tuloportti, mikä tarkoittaa, että voit liittää sen käännemikrofoniin haastatteluja varten tai phantom-käyttöiseen haulikkomikrofoniin.

Asennusprosessi: Valmis lähtemään laatikosta

Zoom H1n Handy -tallennin toimitetaan kahdella AAA-paristolla. Laitoimme paristot sisään, laitoimme tallentimen päälle, asetimme päivämäärän ja kellonajan ja sitten olimme valmiita äänittämään. Zoom H1n Handy Recorderin saaminen käyttöön on hyvin yksinkertainen prosessi – paina vain «Audio»-painiketta valitaksesi erilaisia ​​tallennusmuotoja, kuten MP3 tai 24-bittinen WAV. Voit vähentää tallenteiden matalia taajuuksia asettamalla asetukset «Low Cut» -painikkeella. «Limiter»- ja «Auto Level» -painikkeet antavat käyttäjälle enemmän hallintaa tallennetun äänen laadun suhteen. «Limiter»-painike rajoittaa äänisignaalin tiettyyn kynnysarvoon, jotta äänittämäsi ääni pysyy vääristymättömänä. «Auto Level» -painike pitää äänisignaalin yhtenäisenä lisäämällä tai vähentämällä äänen vahvistusta. Kun «Stop»-painiketta painetaan, näkyviin tulee toissijainen valikko, jossa on toimintoja, kuten «Auto Record», «Pre-Record», «Self Timer» ja «Sound Mark». Äänimerkkitoiminto lähettää äänimerkin ulostuloliitännästä kameraan auttaakseen äänen synkronoinnissa elokuvantekijöitä varten.

Zoom H1n kätevä tallennin

Näyttö: puhdas ja selkeä

Zoom H1n Handy Recorderissa on suuri 1,25 tuuman yksivärinen LCD-näyttö, joka näkyy selvästi myös suorassa auringonvalossa. Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen, selkeä ja helppokäyttöinen uusille käyttäjille, ja näytössä on suuri kontrasti optimaalisen näkyvyyden takaamiseksi.

Suorituskyky: loistava äänenlaatu sormiesi ulottuvilla

Zoom H1n Handy Recorder on loistava laite. Kyky tallentaa korkealaatuista ääntä on ilmiömäinen, varsinkin 24-bittisenä. 24-bittinen äänitallennus on parempi kuin CD-laatu, mikä tarkoittaa, että saat selkeämmän äänen ja voit kuulla äänen hienommat yksityiskohdat. Riippuen siitä, miten tätä pientä konetta käytetään, mikrofonit ylittävät useimmat matkapuhelimen mikrofonit, osoita ja ammu -kamerat, tietokoneet tai DSLR. Zoom H1n:n käyttäminen kondensaattorimikrojen, käännemikrojen tai haulikkomikrofonien kanssa muuttaa tallennetun äänitiedoston dynamiikkaa. Tämä avaa Handy Recorderin mahdollisuuksien ja sovellusten maailman. Tämä kätevä tallennin voi olla hyödyllinen ihmisille, jotka tekevät itsenäisiä elokuvia, tuottavat YouTube-ohjelmia, nauhoittavat haastatteluja ja jopa äänittävät äänitehosteita.

Kyky tallentaa korkealaatuista ääntä on ilmiömäinen, varsinkin 24-bittisenä. Testattaessa X/Y-mikrofoneja huomasimme, että ääni vääristyy, jos puhutaan liian lähellä laitetta. Kohtaisellakin tuulella veimme laitteen ulos ja äänityksiämme hallitsi tuulen melu. Zoom H1n Handy Recorderin uusimmat ominaisuudet erottavat sen edeltäjästään. Audio Limiter estää vääristymisen äänitettäessä musiikki-instrumentteja, ääniä ja ulkona. Mukana on myös Pre-Record-ominaisuus, jonka avulla voit kaapata ääntä muutama sekunti ennen tallennuspainikkeen painamista, mikä auttaa äänityksessä uudelleen.

Zoom H1n kätevä tallennin

USB-liitäntä: avaa uusia mahdollisuuksia tallennuksen aikana

Zoom H1n Handy Recorder voidaan liittää suoraan kannettavaan tietokoneeseen tai pöytätietokoneeseen ja käyttää ulkoisena mikrofonina vloggaamiseen ja podcasteihin. Tämä on loistava ominaisuus nykypäivän sisällöntuottajille: Zoom H1n voi muutamassa sekunnissa muuttaa työasemasi tehokkaaksi työkaluksi, jolla voit lähettää lähetyksiä kotoa, toimistosta tai matkoilla.

Se voidaan liittää suoraan kannettavaan tai pöytätietokoneeseen ja käyttää ulkoisena mikrofonina.

Akun kesto: Kuljeta aina ylimääräisiä akkuja

Zoom väittää, että H1n voi toimia noin 10 tuntia uusilla akuilla (mikä on hyvä tekijöille tien päällä) tai se voi saada virtaa omasta ulkoisesta akusta, joka on kytketty USB-porttiin. Mielestämme on viisasta investoida ladattaviin akkuihin tai ulkoiseen akkupakkaukseen, jos aiot käyttää Zoom H1n Handy -tallenninta pidemmän aikaa. Se säästää myös rahaa kertakäyttöisissä paristoissa.

Hinta: Erinomainen työkalu kohtuulliseen hintaan

Zoom H1n Handy Recorderin vähittäismyyntihinta on yleensä noin 120 dollaria, mikä on noin 20 dollaria enemmän kuin edellinen malli. Päivitykset ja uusi käyttöliittymä ovat hinnankorotuksen arvoisia. Vaikka H1n Handy Recorder on hieman kalliimpi, se on silti kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Huippuluokan digitaaliset tallentimet, joissa on edistyneemmät ominaisuudet ja säätimet, kuten Zoom H6 Six Track Recorder, myydään lähes 400 dollarilla.

Kilpailu: Sonyn kiinteitä vaihtoehtoja

Sony PCM-A10: Sony PCM-A10 on pienempi kädessä pidettävä tallennuslaite, jonka vähittäismyyntihinta on noin 230 dollaria. Ja vaikka tämä on suuri hinnankorotus, lisäominaisuudet vahvistavat kustannukset. Sekä Zoom H1n Handy Recorder että Sony PCM-A10 pystyvät tallentamaan ääntä microSD-kortille, mutta Sony PCM-A10:n etuna on 16 Gt sisäistä tallennustilaa ja ladattava akku, jonka akun käyttöikä on arvioitu 15 tuntia. Pitkällä aikavälillä PCM-A10:n sisäinen akku ja tallennustila säästävät vaivalla ansaittua rahaa. Molemmissa laitteissa on X/Y-tyyliset mikrofonit, jotka tallentavat jopa 24-bittisiä äänitiedostoja. PCM-A10:n mikrofonit ovat säädettävissä äänitallenteen hienosäätöä varten, kun taas Zoom H1n:n mikrofoneja ei voi säätää. Sony PCM-A10:ssä on myös Bluetooth-ominaisuudet ja tallennussovellus, mikä jo itsessään oikeuttaa hinnan. Bluetoothin avulla voit seurata äänitallennustasi langattomien kuulokkeiden kautta, jolloin voit sijoittaa tallentimen mahdollisimman lähelle kohdetta ilman fyysistä yhteyttä laitteeseen. Sony REC Remote -sovelluksella voit ohjata ja valvoa tallenninta jopa 20 metrin etäisyydeltä.

Sony ICD-UX560: Sony ICD-UX560, jonka vähittäismyyntihinta on yleensä alle 100 dollaria, on edullinen ääninauhuri ja loistava vaihtoehto niille, joiden ei tarvitse tallentaa erittäin korkealaatuista ääntä. Jos haluat vain nauhoittaa luentoja, haastatteluja tai äänimuistiinpanoja – periaatteessa mitä tahansa, mikä on litteroitu tai käytetty vain viitteeksi – niin ICD-UX560 on yksinkertaisempi laite, joka tekee mitä tarvitset paljon pienemmällä rahalla kuin Zoom H1n. ICD-UX560 voi tallentaa vain 16-bittisiä äänitiedostoja ja siinä on 4 Gt sisäistä tallennustilaa. Siinä on sekä tulo- että lähtöliittimet pienten mikrofonien lisäksi, joita ei voi virittää tai säätää. Zoom H1n Handy Recorderiin verrattuna Sony ICD-UX560:n käyttöliittymä on yksinkertainen (vaikkakin vaikeampi lukea pienemmällä OLED-näytöllä). ICD-UX560:ssa on myös litiumparisto, jonka kapasiteetti on 27 tuntia tallennus- ja toistotyylistä riippuen, mikä on huomattavasti pidempi kuin Zoom H1n.


Lopullinen tuomio

Hyväksi todistettu ääninauhuri, joka sopii erinomaisesti luoville käyttäjille. Tällä hinnalla Zoom H1n Handy Recorder on yksi sisällöntuottajien suosituimmista tallennuslaitteista. Vaikka akun kesto ei ole paras ja siitä puuttuu hyödyllisiä etuja, kuten Bluetooth-ominaisuudet, H1n:n monipuolisuus, korkealaatuiset tallennusominaisuudet ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekevät siitä hyvän ostoksen vloggaajille, podcastereille, videokuvaajille ja muille.

Samankaltaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Sony ICD-UX560
 • Sony PCM-A10
 • Sony NWE395 Walkman

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  H1n Handy Recorder (2018 malli)

 • Tuotteen merkki:

  Zoomaus

 • Hinta

  119,99 dollaria

 • Tuotteen mitat

  2 x 5,4 x 1,3 tuumaa

 • Mikrofonit

  Sisäänrakennettu stereopari, keski/sivu, ORTF, X/Y kokoonpanot

 • Näyttö

  1,25 tuuman yksivärinen LCD-näyttö

 • Syöte

  1 x stereo 1/8 tuuman mikrofoni/linja minipuhelinliittimessä

 • Poistu:

  Stereo-⅛-tuumainen puhelin-/linjalähtö erillisellä äänenvoimakkuuden säätimellä

 • Kuvausvaihtoehdot

  Automaattinen tallennus, esitallennus, itselaukaisin

 • Tiedostotyyppi

  24-bittinen/96 kHz ääni BWF-yhteensopivissa WAV-, MP3-muodoissa

 • Lisäominaisuuksia

  Toistonopeuden säätö, äänen korostuksen suodatin, stereopomppiminen, äänen generaattori

 • Varastointi

  MicroSD/MicroSDHC-kortit (jopa 32 Gt)

 • Portit

  Micro USB

 • Akku

  2 x AAA-paristoa tai verkkolaite (AD-17)

 • Akun kesto

  Klo 10 asti

Por Markus