03LW406226 HeroSquare b7e0d530ed9948eda68372d2984bbdc2

Z-Edge Z3 Plus Dash Cam

Mitä me pidämme?

 • Tarttuu helposti tuulilasiin
 • Intuitiiviset ohjaimet ja käyttöliittymä
 • Tallentaa HD-kuvia

Mistä emme pidä

 • Akku kestää vain 20 minuuttia
 • Huono äänitallennus

Tämä Z-Edge Z3 Plus tarjoaa lähes kaiken, mitä kojelautakameralta odotat. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja se tallentaa selkeitä, yksityiskohtaisia ​​kuvia kohtuulliseen hintaan.

4.5

Z-Edge Z3 Plus Dash Cam

Z-Edge Z3 Plus Dash Cam

tässä artikkelissa

Ostimme Z-Edge Z3 Plus Dashcam -kameran, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Testasimme Z-Edgen Z3 Plus -kojekameran, ja se antoi erittäin hyvän esityksen. Pystyimme käyttämään sitä muutamassa minuutissa laatikosta ottamisen jälkeen, mikä osoittaa, kuinka helppoa se on asentaa, ja ottamamme kuvat olivat todentuntuisia ja erittäin yksityiskohtaisia. Siinä on muutamia pieniä haittoja, kuten vain yksi asennusvaihtoehto ja akun käyttöikä on vain 20 minuuttia, kun sitä ei ole kytketty virtalähteeseen. Mutta jos etsit kojelautakameraa, Z3 Plus:n pitäisi olla yksi harkitsemistasi laitteista.

Z-Edge Z3 Plus Dash Cam

Muotoilu: Pieni mutta vankka

Jos et tiennyt tämän laitteen olevan kojelautakamera, saatat saada anteeksi, että luulit sen osoita ja ammu -kameraksi. Siinä on kolmen tuuman näyttö, ja vaikka se on pieni nykypäivän mobiililaitestandardien mukaan, se on loistava koko tuulilasillesi. Kaikki merkkivalot ja kuvakkeet sopivat hienosti näytölle, ja sinun tarvitsee vain katsoa niitä ajon aikana nähdäksesi, että se tallentaa. Z3 Plus:n mukana tulee tuulilasiin kiinnitettävä imukuppikiinnike. Se tarttuu helposti yksinkertaisella vivulla ja pysyy paikallaan. Kun testasimme malliamme, jätimme sen tuulilasiin viikoksi, eikä se koskaan luisunut, kaatunut tai liikkunut. Se on myös helppo irrottaa: imukuppi vapautuu vetämällä vain vivusta. Vaikka imukuppi on korkealaatuinen eikä petä sinua, se on ainoa vaihtoehto tämän kojelautaan kiinnittämiseen. Muissa kojelautakameroissa on usein kiinnike, joka kiinnittyy kojelautaan teippinauhalla, ja tämä olisi loistava vaihtoehto Z3 Plus:lle, koska sinun ei tarvitse sijoittaa sitä tuulilasillesi paikkaan, jossa tielle saattaa jäädä näkymä. .

Koska tässä kojelautakamerassa ei ole sisäistä tallennustilaa, Z-Edge sisältää 32 Gt:n microSD-kortin pakkauksessa. Z3 Plus:n säätimet, painikkeet ja käyttöliittymä ovat varsin intuitiivisia. Sen muutamat valikkovaihtoehdot ovat yhtä yksinkertaisia ​​kuin ne tulevat, joten sen määrittäminen haluamallasi tavalla vie vain muutaman minuutin. Tämä kojelautakamera, kuten monet muutkin lajinsa, käyttää silmukkatallennusta. Tämä tarkoittaa, että se tallentaa videota jatkuvasti, mutta jakaa sen hallittavissa oleviin osiin yhden pitkän videotiedoston sijaan. Voit asettaa silmukkanauhoituksen yhden, kahden, kolmen tai viiden minuutin välein. Kun muistikortti on täynnä, kamera korvaa automaattisesti vanhemmat tallenteet. Toisin kuin muut testaamamme kojelautakamerat, silmukkatallennusta ei voi poistaa käytöstä. Z3 Plus on varustettu sekä G-sensorilla että liiketunnistimella. Tämän ansiosta se havaitsee törmäyksen ja suojaa automaattisesti tallenteen päällekirjoitukselta, mikä voi olla korvaamatonta, jos joudut todistamaan, mitä liikenneonnettomuudessa tapahtui. Toinen liiketunnistuksen hyödyllinen etu on «Pysäköintitila», joka muuttaa Z3 Plus:n käytännössä valvontakameraksi. Jos jätät sen autoon, se aloittaa automaattisesti tallennuksen havaitessaan liikettä ajoneuvosi välittömässä läheisyydessä ja tallentaa noin 30 sekuntia ennen kuin sammuttaa sen uudelleen. Koska tässä kojelautakamerassa ei ole sisäistä tallennustilaa, Z-Edge sisältää 32 Gt:n microSD-kortin pakkauksessa. Tämä on mukavaa, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kustannuksia sellaisen ostamisesta. Z3 Plus:n laatikossa on kaksi virtajohtoa, yksi pitkä ja toinen lyhyt. Pitkä on pujotettavaksi tuulilasin yläosaan ja alas ikkunan sivuun ja virtalähteeseen. Lyhenne on tarkoitettu kameran liittämiseen tietokoneeseen, kun haluat katsella tai ladata kaapattuja kuvia kiintolevyllesi. Tämä kojelautakamera saa virtansa USB-portista tai 12 V:n pistorasiasta (autosi tupakansytyttimestä). Mukana toimitetussa 12 V adapterissa on kaksi USB-porttia. Tämä on hyödyllistä, koska se voi toimia virtalähteenä mobiililaitteille, kuten älypuhelimille ja tableteille.

Z-Edge Z3 Plus Dash Cam

Asennusprosessi: Super helppo

Jos olet edes vähän perehtynyt digitaalikameroihin, voit määrittää Z3 Plusin käyttövalmiiksi muutamassa minuutissa, kun olet ottanut sen laatikosta. Ja vaikka sinun pitäisi lukea omistajan käsikirja ennen sen käynnistämistä, et todennäköisesti kohtaa suuria ongelmia, jos et tee sitä. Asetuksissa eniten aikaa vievä osa on virtajohdon ohjaaminen tuulilasin ympärille ja ympärille, jotta se ei roikkuu virtalähteestä ajon aikana. Tämä edellyttää, että työnnät johdon auton verhoilun ja paneelien alle, mikä kestää noin 20 minuuttia.

Jos olet edes vähän perehtynyt digitaalikameroihin, voit määrittää Z3 Plusin käyttövalmiiksi muutamassa minuutissa, kun olet ottanut sen laatikosta. Omistajan käsikirja on erinomainen, yksityiskohtainen ja sisältää kattavat ohjeet kaikista tämän kojelautakameran tarjoamista ominaisuuksista – tämä on huomion arvoinen, koska joistakin muista testaamistamme kameroista puuttuu riittävästi ohjeita.

Z-Edge Z3 Plus Dash Cam

Kameran laatu: enemmän kuin teräväpiirto

Z3 Plus -kamerassa on erinomaiset kuvausominaisuudet tämän kokoiselle kameralle ja se voi ottaa kuvia jopa 2560 x 1440 resoluutiolla. Tämä täyttää kamerasi kuitenkin melko nopeasti, joten voit asettaa sen jopa 720p:ksi, jos et tarvitse. super korkearesoluutioisia kuvia. Voit myös säätää kuvanopeudeksi 30 ja 60 kuvaa sekunnissa (yli 1920 x 1080 resoluutioilla vain 30 fps on käytettävissä).

Z3 Plus:ssa on erinomaiset kuvausominaisuudet tämän kokoiselle kameralle, ja se voi ottaa kuvia jopa 2560 x 1440 resoluutiolla. Kun katsoimme kuvia tästä kojelautakamerasta, huomasimme, että ne olivat veitsenteräviä, selkeitä ja erittäin yksityiskohtaisia. Jopa ajoneuvon kulkiessa valtatienopeudella pystyimme havaitsemaan pieniä yksityiskohtia muista ajoneuvoista, mainostauluista ja katukylteistä. Ja maisemat näyttivät upeilta – kun ajoimme maaseudun halki, kamera otti kauniita kuvia vuorista ja järvistä. Tällä kojelautakameralla on kyky tallentaa ääntä, mutta toisin kuin kuvanlaatu, ääni on kauhea. Testauksen aikana tallentamamme ääni ei kuulunut ja se oli vääristynyt – kannattaa tallentaa ilman ääntä, koska siinä ei ole järkeä.

Z-Edge Z3 Plus Dash Cam

Saavutukset: Ei koskaan epäonnistunut

Testasimme Z-Edge Z3 Plusia kuuden tunnin matkalla, eikä Z3 Plus eikä imukuppi epäonnistuneet ajon aikana. Niin kauan kuin pistoke oli pistorasiassa, se toimi moitteettomasti. Ainoa valitus kojelautakameran suorituskyvystä on akun kesto. Kun irrotimme sen pistorasiasta, sammutus kesti vain noin 20 minuuttia. Sinun on pidettävä se jatkuvasti yhteydessä, ja voit luottaa vain akkuun tallentaaksesi kuvamateriaalia pysäköintitilassa. Kohtasimme oudon häiriön testauksen loppupuolella: muutama minuutti sen jälkeen, kun olimme pakkaaneet ja laittaneet Z3 Plusin pois, huomasimme laatikosta tulevan kovaäänisen, nopean piippauksen. Otimme Z3 Plusin jälleen ulos ja se oli juuttunut käynnistysnäyttöön. Emme saaneet sitä sammumaan (tai lopettamaan piippausta), ennen kuin akku loppui muutaman minuutin kuluttua. Kamera näytti toimivan sen jälkeen hyvin, emmekä pystyneet toistamaan ongelmaa, mutta se oli tällaisen uuden laitteen hälyttävä vika.

Hinta: Kohtuullinen hinta reilulle tuotteelle

Tätä kirjoitettaessa voit noutaa tämän kojelautakameran Z-Edgestä hintaan 120–140 dollaria, mikä on mielestämme hyvä hinta. Ottaen huomioon sen ominaisuudet, työkalut ja kuvanlaatu, se on kohtuullinen hinta kätevälle ja luotettavalle laitteelle.

Kilpailu: Z-Edge Z3 Plus vs. Apeman C450 Dash kamera

Testasimme Z3 Plusia Apeman C450 Series A -kojekameran kanssa. Molemmat ovat kooltaan ja toiminnaltaan samanlaisia, mutta Apeman on budjettiystävällisempi malli, joka maksaa noin 50 dollaria. Huomasimme varmasti eron rakennuslaadun, kuvan resoluution, käyttöoppaan selkeyden ja yleisen kokemuksen suhteen – Z3 Plus oli ylivoimainen melkein kaikin tavoin. Ainoa alue, jolla Apeman C450 ylitti Z3 Plus:n, oli akun kesto. Kesti noin kymmenen minuuttia kauemmin kuolla, kun virtajohto irrotettiin. Lisäksi Apeman C450:ssä on hieman leveämpi linssikulma, 170 astetta, kun taas Z3 Plus:n näkökenttä on 155 astetta. Apeman on huomattavasti halvempi, joten jos sinulla on budjetti, Apeman voi olla mitä etsit, mutta saat mitä maksat.


Lopullinen tuomio

Kestävä, luotettava kojelautakamera, joka tallentaa korkealaatuisia kuvia. Z-Edge Z3 Plus on helppo asentaa, intuitiivinen käyttää ja tallentaa selkeää videota kohtuulliseen hintaan. Olisimme toivoneet imukuppiin toista kiinnitysvaihtoehtoa ja pidemmän akun käyttöiän, mutta nämä ovat pieniä vikoja tämän laitteen luotettavan suorituskyvyn valossa.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Z3 Plus Dash Cam

 • Tuotteen merkki:

  Z-reuna

 • MPN

  X001TJQ2FT

 • Hinta

  124,99 dollaria

 • Paino

  12.8oz.

 • Tuotteen mitat

  6,1 x 3,8 x 3,2 tuumaa.

 • Kamera

  Yksi CMOS-kenno, 145 astetta FOV

 • Tallennuksen laatu

  Jopa 2560 x 1440 nopeudella 30 fps

 • yönäkö

  Joo

 • Törmäyksen tunnistus

  Joo

 • Pysäköintitila

  Joo

 • Yhteysasetukset

  USB

 • Varastointi

  Ei sisällä, jopa 128 Gt ulkoinen SD-kortti

 • Takuu

  18 kuukautta

Por Markus