JacoTireInflator HeroSquare 3363a32b2cad4c91b4662ed6f6a93ce1

Jaco SmartPro digitaalinen rengaspumppu

Mistä pidämme

 • Intuitiivinen ohjauspaneeli
 • Kompakti ja helppo säilyttää
 • Signaalit SOS. hätätilanteessa
 • Aloita 90 sekunnissa
 • Automaattinen sammutus esiasetetulla rengaspaineella

Mistä emme pidä

 • Pieni digitaalinen näyttö
 • Lyhyt ilmaletku

Jos haluat kompaktin, luotettavan kannettavan rengastäyttölaitteen, jossa on erinomaiset turvallisuusominaisuudet, SmartPro digitaalinen rengastäyttö on paras mitä voit ostaa.

4.9

Jaco SmartPro digitaalinen rengaspumppu

Jaco SmartPro digitaalinen rengaspumppu

tässä artikkelissa

Ostimme Jaco SmartPro Digital Tire Inflatorin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Jaco SmartPro digitaalinen rengastäyttö on yksi kannettavimmista ja kätevimmistä matkailmakompressoreista, joita voit ostaa. Intuitiivinen muotoilu helpottaa kenen tahansa täyttämistä alhaisella renkaalla. Siinä on myös lisäturvaominaisuuksia, joiden avulla sinut voidaan nähdä yöllä ja tarvittaessa ilmoittaa, että olet hädässä. Ja kun olet valmis, se on helppo pakata ja säilyttää. Näiden etujen kompromisseja ovat pieni LCD-näyttö ja lyhyt ilmaputki, mutta aiotun toiminnon vuoksi ne ovat vähäpätöisiä huolenaiheita.

Jaco SmartPro digitaalinen rengaspumppu

Suunnittelu ja ominaisuudet: yksinkertainen, kompakti, intuitiivinen

Se on vain 7,5 tuumaa leveä, 2,5 tuumaa pitkä ja 6 tuumaa pitkä, joten se on pienin, kompaktein kannettava renkaan täyttölaite, jonka olemme testaaneet. Kantolaukussaan se painaa vain 2 puntaa, 31 unssia. Pientenkin lasten pitäisi voida käyttää sitä. Jos tarvitset kannettavan renkaan täyttölaitteen, mutta sinulla ei ole paljon tilaa, tämä pumppu on juuri sinulle sopiva. Ohjauspaneeli on niin yksinkertainen ja yksinkertainen kuin se voi olla. Suurten painikkeiden toiminnot on merkitty selkeästi, mikä tekee siitä uskomattoman intuitiivisen. Jopa ne, jotka eivät lue käyttöohjetta, oppivat käyttämään sitä tehokkaasti muutamassa sekunnissa.

Kuten suuressa osassa kilpailijoita, tässä ilmakompressorissa on automaattinen sammutusominaisuus (Jaco kutsuu sitä SmartPressureksi), jonka avulla voit esiasettaa halutun rengaspaineen ennen kuin pumppu alkaa toimia. Ohjauspaneelin 1,5 tuuman LCD-näyttö on pienin näyttö, jonka olemme nähneet testaamistamme laitteista, mutta se on täysin luettavissa auringossa ja yöllä. Se näyttää rengaspaineet yksiköissä PSI (naulaa neliötuumaa kohti), BAR (ilmanpaine) ja Kpa (kilopascals). Jos asut Yhdysvalloissa, käytät todennäköisesti vain PSI:tä. Mutta jos sinun on joskus mitattava painetta metrijärjestelmässä tai SI:ssä (kansainvälinen yksikköjärjestelmä), olet iloinen, että sinulla on mahdollisuus. Kuten suuressa osassa kilpailijoita, tässä ilmakompressorissa on automaattinen sammutusominaisuus (Jaco kutsuu sitä SmartPressureksi), jonka avulla voit esiasettaa halutun rengaspaineen ennen kuin pumppu alkaa toimia. Kun kytket sen päälle, se pumppaa ilmaa, kunnes haluttu paine on saavutettu, ja sammuu sitten itsestään. Tämä on hienoa, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tarkistaa sitä jatkuvasti varmistaaksesi, ettet täytä renkaasi liikaa. Useimmat kannettavat renkaiden täyttölaitteet saavat virtansa 12 V:n sovittimesta, joka on kiinnitetty virtajohtoon. SmartPro digitaalinen rengastäyttö ei eroa toisistaan. Liitä vain adapteri autosi 12 V:n pistorasiaan (tupakansytytin), käynnistä auto ja pumppu käynnistyy heti. Tämä on suuri käyttömukavuus verrattuna pumppuihin, kuten kannettavaan Viair 88P -kompressoriin, jotka edellyttävät sen kytkemistä auton akkuun hyppykaapelilla. SmartPro Digital Tire Inflatorin sisäänrakennettu LED-valo on hyödyllisempi kuin mikään testaamistamme kannettavasta renkaan täyttölaitteella. Se ei ainoastaan ​​valaise täytettyä rengasta, vaan myös suuren osan ympäröivästä alueesta. Lisäksi voit asettaa valot vilkkuviin varoitusvaloihin, jotta vastaantuleva liikenne näkee sinut paremmin yöllä. Siinä on jopa kyky vilkkua SOS-muistiin morsekoodilla ilmoittamaan vakavasta hätätilanteesta, jossa tarvitset välitöntä apua. Toisin kuin jotkin sen kilpailijat, SmartPro Digital Tire Inflatorissa on erinomainen johdon ja letkun hallinta. Ilmaletkussa ja virtajohdossa on erilliset lokerot, jotka on rakennettu pumppupesään, ja ne molemmat sopivat tiiviisti varastoinnin helpottamiseksi. Toisessa testaamassamme kannettavassa ilmakompressorissa, Kensun Portable Tire Inflatorissa, on erittäin kömpelö johdonhallinta, joka johtaa turhautumiseen ja kaapelien työntymiseen ulos laitteen sivusta, kun sitä ei käytetä.

Suurten painikkeiden toiminnot on merkitty selkeästi, mikä tekee siitä uskomattoman intuitiivisen. Jopa ne, jotka eivät lue käyttöohjetta, voivat oppia käyttämään sitä tehokkaasti muutamassa sekunnissa. Tämän kannettavan kompressorin ilmaletku on vain 24 tuumaa, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava kahden jalan päässä renkaasta tai esineestä, jota täytät. Tämä on hyvä, jos aiot käyttää sitä vain säännölliseen rengaspaineen ylläpitoon ja «varmuuden vuoksi». Onneksi 10 jalan virtajohto tarjoaa riittävän ulottuvuuden ajoneuvosi jokaisen renkaan saavuttamiseen.

Jaco SmartPro digitaalinen rengaspumppu

Asennusprosessi: Käyttöönotto alle kolmessa minuutissa

Jaco tarjoaa lyhyen mutta informatiivisen käyttöoppaan, joka sisältyy kantolaukkuun. Huolimatta siitä, kuinka intuitiivista tätä pumppua on käyttää, käytä viisi minuuttia sen lukemiseen. Testauksen aikana ajoitimme, kuinka kauan kestää nousta kuljettajan istuimelta, ottaa pumppu ulos tavaratilasta, kytkeä se pistorasiaan, kiinnittää alipaineiseen renkaaseen, säätää kireyttä ja käynnistää pumpun . Keskimäärin koko prosessi kesti noin minuutin ja 30 sekuntia.

Liitä vain adapteri autosi 12 V:n pistorasiaan (tupakansytytin), käynnistä auto ja pumppu käynnistyy heti.

Jaco SmartPro digitaalinen rengaspumppu

Suorituskyky: Luotettava Amerikan moottoriteillä

Luodaksemme uudelleen tilanteet, joissa todennäköisesti käytät kannettavaa rengastäyttöä, veimme testatut mallit pitkälle tiematkalle Nevadan, Utahin ja Wyomingin osavaltioiden läpi. Pysähdyimme maaseudun levähdyspaikoilla ja huoltoasemilla matkan varrella ja tyhjensimme automme renkaista 20 PSI:iin – pisteeseen, jossa ne ovat vaarallisen alhaisia ​​ajettavaksi. Ajastimme, kuinka kauan Jaco SmartPro Digital Tire Inflatorilla kesti täyttää renkaat uudelleen suositeltuun 32 PSI:iin. Keskimäärin kesti noin 2 minuuttia ja 13 sekuntia saada renkaat täyteen. Tämä edustaa testaamiemme kannettavien ilmakompressoreiden hitain täyttöaikaa, kun taas nopein rekisteröimämme keskiarvo oli 55 sekuntia.

Toisin kuin jotkin sen kilpailijat, SmartPro Digital Tire Inflatorissa on erinomainen johdon ja letkun hallinta. Tarkastimme painemittarin tarkkuuden vertaamalla lukemia yksinkertaisen kynätyyppisen mittarin lukemiin. Joka kerta kun teimme mittauksen, ne vastasivat 0,5 PSI:n alueella. Se on suunnilleen niin täydellinen kuin voit odottaa. Jokainen ilmakompressori pitää paljon ääntä, joten käytimme melumittaria mittaamaan kuinka äänekäs tämä renkaan täyttö saa ajon aikana. Äänitimme jopa 97 desibeliä, mutta enimmäkseen se oli tasaista 95 desibeliä. Kun melu hiilee, sinun ei tarvitse käyttää suojaa, ellet aio käyttää sitä jatkuvasti tuntikausia. Tämänkään ei pitäisi olla ongelma, sillä pumppu sammuu automaattisesti 30 minuutin jatkuvan käytön jälkeen ja sinun on odotettava sen jäähtymistä voidaksesi käyttää sitä uudelleen. Tämän ei pitäisi olla ongelma, sillä saatat pystyä täyttämään autosi kaikki neljä rengasta alle 10 minuutissa. Sinun on täytettävä jotain poikkeuksellisen suurta, jotta tämä pumppu pysyisi käynnissä niin pitkään.

Hinta: Kalliin puolella, mutta sen arvoinen mielenrauhan vuoksi

Sen listahinta on 90 dollaria ja se on kallein testaamamme kannettava renkaan täyttölaite, mutta se myydään yleensä puoleen hintaan. Tämä tekee siitä järkevämmän, varsinkin jos tarvitset kannettavan kompressorin, mutta tilaa on hyvin vähän. Tai jos haluat varmistaa maksimaalisen turvallisuuden ja näkyvyyden yöllä. Mutta se ei todellakaan ole budjettimalli, kuten Audew’n kannettava ilmakompressoripumppu. On mahdotonta ennustaa, kuinka kauan tuote kestää muutaman päivän käytön jälkeen, mutta takuuaika on hyvä indikaattori pitkäaikaisesta kestävyydestä. Jaco tarjoaa tälle kompressorille elinikäisen takuun, joten sen pitäisi kestää hyvin pitkään, tai ainakin kunnes unohdat sen olevan vielä takuun alainen.

Jaco SmartPro digitaalinen rengastäyttö vs. Kannettava Kensun renkaiden täyttölaite

Testasimme SmartPro Digital Tire Inflatorin rinnakkain Kensun Portable Tire Inflatorin kanssa. Vaikka Kensun on noin kaksi kertaa Jacoa suurempi, ne on suunniteltu tekemään sama asia. Molemmat esimerkiksi ottavat virtaa autosi 12 V pistorasiasta, mutta jos haluat päästä hetkeksi pois autostasi, Kensunin mukana tulee virtajohto, joka kytketään pistorasiaan. Tämä tekee Kensunista paljon monipuolisemman pumpun. Ja vaikka Kensunin sisäänrakennettu valo tarjoaa erinomaisen valaistuksen yöllä, siitä puuttuu Jacon tarjoama vaara- ja hätävalo.


Lopullinen tuomio

Paras rengastäyttö, jonka rahalla voi ostaa, sisältää paljon ominaisuuksia ja arvoa. Jaco SmartPro Digital Tire Inflator on loistava lisä tavaratilan jumpperikaapeleihin ja kolmiomaisiin heijastimiin. Sen keskittyminen turvallisuuteen, siirrettävyyteen ja tarkkuuteen tekee siitä erittäin houkuttelevan niille, jotka haluavat olla valmiita, ja voit yleensä löytää sen myynnistä kohtuulliseen hintaan.

Tekniset tiedot

 • tuotteen nimi

  SmartPro digitaalinen renkaan täyttöpumppu

 • Tuotteen merkki

  Jako

 • UPC

  X000UZJE09

 • Hinta

  89,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Syyskuu 2015

 • Paino

  2,05 lbs.

 • Tuotteen mitat

  7,5 x 2,5 x 6 tuumaa.

 • Takuu

  Elinikä

Por Markus