DBPower JumpStarter 5LW4140286 HeroSquare 4defda07335a4d7bafb41bb20cacee2f

600A Peak 18000mAh kannettava autokäynnistin

Mitä me pidämme?

 • Yksi pienimmistä ja kevyimmistä käynnistinhousuista
 • Upea laukku
 • Pystyy lataamaan kannettavia tietokoneita
 • Tuntuu tukevalta

Mistä emme pidä

 • Hyppykaapeleissa on suuret puristimet ja lyhyet kaapelit
 • Taskulamppu on pettymys

Bottom Line

On vaikea mennä pieleen, kun valitset kannettavan DBPOWER 600A Peak 18000 mAh:n auton käynnistimen, sillä se pakkaa paljon ominaisuuksia siististi mukavaan koteloon, kaikki halvalla.

4.1

DBPOWER 600A Peak 18000mAh kannettava autokäynnistin

600A Peak 18000mAh kannettava autokäynnistin

tässä artikkelissa

Ostimme DBPOWER 600A Peak 18000mAh kannettavan auton Jump Starterin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Parhaat käynnistimet yhdistävät kannettavuuden ja luotettavuuden. Mikä tärkeintä, sen pitäisi herättää autosi henkiin mahdollisimman nopeasti (ja vähäisellä vaivalla) joka kerta. Toisaalta, kaikkina aikoina, kun et ole hätätilanteessa, se tulisi säilyttää siististi autossasi, eikä se saa syödä tonnia arvokasta omaisuutta. Saadaksemme selville, kuinka hyvin kannettava DBPOWER 600A Peak 18000mAh Portable Car Jump Starter saavutti tämän tasapainon, tyhjensimme tarkoituksella auton akun ja aloimme testaamaan.

600A Peak 18000mAh kannettava autokäynnistin

Muotoilu: vankka lujuuskivi omassa kauniissa kotelossaan

Laite ja kaikki sen lisävarusteet on sijoitettu puolikovaan koteloon, jossa on suhteellisen kestävä vetoketju, joka pitää kotelon molemmat puolet yhdessä. Toisella puolella itse yksikkö on vaahtomuovisisäkkeessä ja toinen on joustava verkkotasku kaikille tarvikkeille. Ajatuksena tässä on, että voit säilyttää matkalaukun tavaratilassa tai istuimen alla ja sinulla on kaikki mitä tarvitset. Itse laite on yllättävän pieni punainen ja musta tiili, valmistettu muovista, joka tuntuu sekä kestävältä että jotenkin pehmeältä kosketettaessa. Laitteen toisessa päässä on taskulamppu, joka on upotettu koteloon ja kotelon toisessa kulmassa on kompassi; oletettavasti niitä aikoja varten, jolloin todella eksyy. Laitteen kaikki tulot, lähdöt, näyttö ja on/off-kytkin sijaitsevat yhdellä pidemmistä sivuista. Itse laitteesta ei työnty esiin kaapeleita, sillä sinun on käytettävä jotakin lisävarusteista, jotta laite voi tehdä varsinaisen tehtävänsä.

DBPOWER DJS50

Lisävarustepakkaus sisältää seinälaturin ja 12V-porttisen laturin laitteelle, tasavirtakaapelin ja useita päitä kannettavan tietokoneen lataamiseen. Hyppykaapelit ovat peräisin moduulista, joka liitetään laitteen tiettyyn porttiin ja päättyy vakioliittimiin. Itse moduulissa on tilavalo, joka syttyy osoittamaan, että yksikkö on valmis käynnistämään auton.

Asennusprosessi: kaapelit ovat lyhyitä, mutta helppokäyttöisiä

600A:n käyttäminen auton käynnistämiseen on helppoa. Kytket jumpperikaapelin moduulin yksikköön, jolloin moduulin merkkivalo vilkkuu vihreänä, liitä sitten punainen pidike auton akun positiiviseen napaan ja musta klipsi negatiiviseen napaan, jolloin moduulin merkkivalo palaa jatkuvasti. Testiajoneuvollamme oli hieman vaikea saada kiinnikkeet negatiiviseen napaan, koska ne ovat vähän isoja ja itse kaapelit ovat lyhyellä puolella. Kun puristimet ovat paikoillaan, sinun tarvitsee vain käynnistää auto ja poistaa puristimet päinvastaisessa järjestyksessä.

600A:n käyttäminen auton käynnistämiseen on helppoa. Jos muut laitteet tarvitsevat virtaa, sinun tarvitsee vain käynnistää laite ja kytkeä se oikeaan porttiin. Kannettavalle tietokoneelle tämä tarkoittaa oikean sovittimen valitsemista, laitteen kytkemistä oikeaan virtatilaan virtapainikkeella ja sen kytkemistä tasavirtaporttiin. Puhelimelle tai muulle USB-laitteelle sinun tarvitsee vain valita ja kytkeä toinen kahdesta portista, vaikka älyportti tarjoaa paremman ampeerin ja nopeamman latauksen.

Suorituskyky: välitön teho palauttaa sinut tielle

DBPOWER Portable Jump Starter ei petä sen kykyä tuottaa tehoa. Se käynnisti luotettavasti vuoden 2011 Hyundai Elantran, jonka akku tyhjeni useita kertoja 10 V:iin ilman ongelmia. Niin pienellä kuin se on, meillä oli joitakin (onneksi perusteettomia) huolia siitä, että yksikkö voisi luiskahtaa moottoritilaan, kun moottori käynnistyi.

600A Peak 18000mAh kannettava autokäynnistin

USB-laitteiden lataaminen ei ole vain helppoa, vaan myös nopeaa 1 200 mAh:n jatkuvalla teholla. Tämä lataustaso täyttää laitteesi nopeasti, ja 18 000 mAh:n kapasiteetilla laitteen pitäisi pystyä lataamaan Samsung Galaxy S10:n kaltainen puhelin viisi kertaa. Huomaa, että jos puhelimessasi on USB-C- tai Thunderbolt-yhteys, sinun on toimitettava oma kaapelisi.

Tärkeimmät ominaisuudet: Kunnollinen taskulamppu ja kummallista kyllä, kompassi

Niin pieni kuin se onkin, DBPOWER Portable Jump Starter sisältää muutamia ylimääräisiä merkittäviä ominaisuuksia. Koteloon rakennettu taskulamppu on kunnollinen, mutta ei anna paljon valoa ja tekee sen suhteellisen pienessä kulmassa. Koska laite on kuitenkin niin pieni, voit helposti pitää koko esinettä kädessäsi kuin taskulamppua valaisemaan tarvitsemasi.

Se pakkaa paljon arvoa pieneen kokoonsa. Kuten mainittiin, kotelossa on kompassi, joka on utelias lisä tällaiseen työkaluun. Se on melko pieni eikä syty eikä se hohda pimeässä. Oletamme, että voisi olla hyödyllistä saada laakerit tuntemattomalle alueelle, mutta on mahdollista, että saat auton liikkeelle ja palaat takaisin tielle. Yksi tapa ladata laite on autosi 12 V virtaportin kautta. Tämä tarkoittaa, että voit pudottaa auton konepellin, jonka akku on tyhjä, käynnistää sen ja ladata sitten käynnistysmoottorin liikkuvalla autolla, kun ajat seuraavaan määränpäähän.

600A Peak 18000mAh kannettava autokäynnistin

Hinta: Alhainen hinta tällaiselle monipuoliselle käynnistimelle

Löydät tämän mallin verkosta 70–75 dollarin välillä, ja sillä hinnalla se on pienessä koossa täynnä arvoa. On muitakin yksiköitä, jotka ovat hieman halvempia, mutta yleensä ne tulevat joidenkin ominaisuuksien tai mukana tulevien lisävarusteiden kustannuksella.

Kilpailu: karvojen halkaisu siitä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä

Beatit BT-D11: Nämä kaksi laitetta ovat suunnittelultaan ja valmistuksensa niin samankaltaisia, että kysymys on todellakin: kuinka tärkeää kannettavan tietokoneen lataaminen on sinulle? Jos se on ylimääräisen 10 dollarin arvoinen, valitse DBPOWER 600A. Jos ei, voit noutaa Beatit BT-D11:n pienemmällä rahalla ja muuten saada huomattavan samanlaisen laitteen.

Aickar Car Jump Starter: Näiden kahden välillä on melkein liian lähellä soittaa. Vaikka Aickar maksaa vain muutaman taalan vähemmän, sillä on myös parempi lähtövirta luotettavampia käynnistysvaiheita varten. Pelkästään tästä syystä DBPOWER 600A jää vain vähän vajaaksi. Kiinnostaako lisää vaihtoehtoja? Katso oppaamme parhaista kannettavista käynnistimistä.


Lopullinen tuomio

Paljon ominaisuuksia luotettavassa paketissa. Kannattaa katsoa muita käynnistimiä nähdäksesi, mitä ne tarjoavat, mutta kannettava DBPOWER 600A Peak 18000mAh kannettava autojump Starter tekee kaiken, mitä se on suunniteltu, melko hyvin, on luotettava ja kestävä ja tulee puolikovassa matkalaukussa, jota voit helposti säilyttää. melkein missä tahansa ajoneuvossa.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  600A Peak 18000mAh kannettava autokäynnistin

 • Tuotteen merkki:

  DBPOWER

 • MPN

  DJS50

 • Hinta

  70,00 dollaria

 • Paino

  21,8 unssia

 • Tuotteen mitat

  7,3 x 3,4 x 1,5 tuumaa.

 • Kapasiteetti

  18 000 mAh

 • Virtaliitäntä

  15V/1A portti (toimitetaan seinälaturilla tai 12V autopistorasialla)

 • Hyppäävä huippulähtövirta

  600A

 • Hyppykäynnistyslähtövirta

  300A

 • Ylimääräistä tehoa

  USB: 2 porttia; 5V/2.1A ja «älykäs» 5V/2.4A; DC: 12V/2A (16V/3A; 19V/3A)

 • Käyttölämpötila:

  -20 C – 60 C / -4 F – 140 F

 • Takuu

  3 vuotta rajoitettu

Por Markus