hero SQ 04LW1999388 1 e83579449d3d4eef9725e952c010b9c4

Sumind BT70 Bluetooth FM-lähetin

Mistä pidämme

 • Quick Charge 3.0 ja 5V/2.4A USB-latausportit
 • Suuri näyttö ja painikkeet
 • Selkeä ääni hiljaisella äänellä

Mistä emme pidä

 • Lisäportin tulo ei toiminut
 • Katselukulma vaikeuttaa näkemistä
 • Hanhenkaula-käärme ei ole kovin joustava
 • Ei sovi hyvin joihinkin autoihin

Sumind Bluetooth FM -lähetin (Enhanced Version) on suosittu laite, joka erottuu kilpailijoistaan. Huomasimme, että se toimii hyvin Bluetooth-äänessä ja handsfree-puheluissa, mutta jos tarvitset lisäportin, voit jatkaa ostosten tekemistä.

3.9

Sumind BT70B Bluetooth FM-lähetin

Sumind BT70 Bluetooth FM-lähetin

tässä artikkelissa

Ostimme Sumind BT70B Bluetooth FM -lähettimen, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Päivitetty Sumind Bluetooth FM -lähetin on suurempi Bluetooth-laite, joka toimii autosi olemassa olevan stereojärjestelmän kautta. Voit yhdistää melkein minkä tahansa Bluetooth-laitteen ja nauttia musiikista tai handsfree-puheluista. Tutkimme Sumindin mielenkiintoista muotoilua, käytettävyyttä, äänenlaatua ja erityisominaisuuksia, jotka erottavat sen kilpailijoista.

Sumind BT70 Bluetooth FM-lähetin

Suunnittelu: Käyttäjäystävällinen muotoilu

Sumind Bluetooth Car FM -lähettimessä on kaksi pääosaa, jotka on yhdistetty joustavalla hanhenkaulalla. Auton 12 V:n pistorasiaan kytkettävässä osassa on sekä älykäs 5V/2.4 USB-latausportti että QC3.0-latausportti. Autoon kytkettävän sivun päässä on pidennetty irrotettava pala, jossa on vaihdettava sulake. Ei ole selvää, oliko tämä ylimääräinen osa syynä, mutta huomasimme, että laite on vaikeampi yhdistää kuin muut testaamamme. Hanhenkaulan toisella puolella on laitteen päärunko. Edessä on suuri 1,7 tuuman LCD-näyttö, joka näyttää tiedot terävästi ja selkeästi, mutta vain rajoitetuissa katselukulmissa. Sumind mainostaa, että hanhenkaulaa voi kääntää 270 astetta, mutta havaitsimme, että kun yritimme kääntää näyttöä itseämme kohti kuljettajan istuimella, hanhenkaula ei pysynyt paikallaan. Sen sijaan se pomppaa takaisin, mikä saa meidät uskomaan, että ellei hanhenkaulaa tarvitse «murtaa sisään» hieman enemmän liikettä, kierto on lähes 180 astetta.

Se, että aux-portin ensisijainen tulotoiminto on niin ontuva, on merkittävä haittapuoli, ja jos haluat lähinnä liittää laitteen aux-liitännän kautta, se on todennäköisesti sopimuskatkaisija. Näytön alapuolella on suuri monitoimipainike ja äänenvoimakkuuden säädin, jonka ympärillä on rengas, joka syttyy, kun laite käynnistetään. Vasemmalla ovat + ja – painikkeet radiotaajuuskanavan säätämiseksi ja oikealla seuraavat/viimeiset painikkeet, joilla voit navigoida kappaleiden välillä. Painikkeet ovat melko suuria ja helppokäyttöisiä. Rungon vasemmalla puolella on TF-paikka, joten voit toistaa äänitiedostoja MicroSD-kortilta. Oikealla puolella on 3,5 mm:n apuliitin, jota mainostetaan nimellä molemmat tulo ja lähtö (sitä myöhemmin). Koska runko on joustavan hanhenkaulan päällä, on helppo päästä sekä TF-paikkaan että aux-liittimeen. Suurien painikkeiden ja näytön ansiosta Sumind-lähetin on suunniteltu erittäin käyttäjäystävälliseksi.

Asennusprosessi: yksinkertainen, mutta vaikea kulmaan

Testasimme tätä lähetintä vuoden 2018 Toyota RAV4:ssä, jossa on kaksi 12 V:n apupistorasiaa kojelaudan alla. Sumind-lähetintä oli mahdotonta saada sellaiseen asentoon, että näimme kuljettajan istuimelta. Vaikka näyttö on kirkas ja helposti luettavissa suoralta viivalta, katselukulmat ovat huonot, ja vaikka hanhenkaula sallii pyörityksen, emme saaneet sitä osoittamaan suoraan meitä kohti. Lähetin liitettiin suoraan automme 12 V:n pistorasiaan ja pariliitettiin se puhelimeen Bluetoothin kautta. Yhdistimme tyhjän FM-radiotaajuuden radiossamme laitteen FM-taajuuteen ja ääni toimi heti. Musiikin kuunteleminen ja puheluiden vastaanottaminen oli helppoa ja intuitiivista. TF-korttipaikan käyttäminen on yhtä helppoa kuin kortin, jossa on tuetuissa tiedostomuodoissa olevia äänitiedostoja. Oikealla olevia seuraava/viimeisiä painikkeita käytetään navigointiin jälkien välillä. Vaihtaminen Bluetoothin ja lataustilan välillä tapahtuu pitämällä seuraavaa numeropainiketta painettuna viiden sekunnin ajan. Kokonaisasennus oli helppoa.

Äänenlaatu: kova ja selkeä

Olimme vaikuttuneita Sumind Bluetooth Car FM -lähettimen selkeästä ja hiljaisesta äänestä. BT70B:ssä on hyvä kohinan ja häiriönpoistotekniikka ja se näkyy laadukkaassa äänessä. Ääni toistetaan Bluetooth-version 4.2 kautta, ja TF-paikka tukee FAT-muotoiltuja MicroSD-kortteja 32 Gt asti MP3- tai WMA-äänitiedostoilla.

BT70B:ssä on hyvä kohinan ja häiriönpoistotekniikka ja se näkyy laadukkaassa äänessä. Puhelun laatu oli yhtä hyvä kuin musiikin ja podcastien. Sisäänrakennettu mikrofoni toimii hyvin, eikä kaverimme kuuleminen puhelun toisessa päässä ollut ongelma. Kaiken kaikkiaan äänenlaatu oli erittäin vakaa, lukuun ottamatta yhtä Sumindin erikoisominaisuuksista: aux-liitäntää, joka tukee sekä tuloa että lähtöä. Katsotaanpa tätä outoa tarkemmin.

Sumind BT70 Bluetooth FM-lähetin

Ominaisuudet: Oudoin ominaisuus, jonka olemme nähneet

Ainoa todella ainutlaatuinen ero Sumind Bluetooth Car FM -lähettimen ja monien vastaavien välillä on epätavallinen tulo/lähtö-yhdistelmäliitin. Rehellisesti sanottuna ainoa syy, jonka voimme ajatella 3,5 mm:n aux-liittimelle, joka toimii sekä tulona että lähtönä, on se, että Sumind käytti liittimiä, joissa vain sattui olemaan piirisarja, joka tukee myös lähtöä. Se on uusi ominaisuus, mutta ongelmana on, että aux-tulossa on ongelmia. Aluksi luulimme, että liitin saattaa olla rikki, mutta aux-lähtö toimi moitteettomasti. Lähettimen mukana tullut aux-kaapeli oli erittäin heikkolaatuinen ja piti paljon ääntä, kun testasimme sitä toisella lähettimellä, mutta kun käytimme tunnettua toimivaa aux-kaapelia, se ei silti toiminut. Kytkemme sitten kaapelin lähettimen aux-lähdöstä automme aux-tuloon. Se oli pienempi äänenvoimakkuus kuin mikään muu ääni, mutta se toimi. Tietenkin 3,5 mm:n ulostulon käyttötapaukset ovat erittäin rajalliset. Se, että aux-portin ensisijainen tulotoiminto on niin surkea, on merkittävä haittapuoli, ja jos haluat ensisijaisesti kytkeä laitteen aux-liitännän kautta, se on luultavasti sopimuskatkaisija.

Ohjelmisto: Laadukas, kuten odotettiin

Sumindin suuri näyttö pystyy näyttämään suuren määrän tietoa, ja ohjelmisto käsittelee tämän hyvin. Se tekee hienoa työtä tärkeimpien tietojen keräämisessä. Siinä on kuvake, joka osoittaa, onko Bluetooth päällä vai ei, onko raita keskeytetty tai toistettu, äänenvoimakkuus, FM-taajuus ja mihin laitteeseen lähetin on kytketty. Jokainen ohjelmiston ominaisuus toimi hyvin, emmekä havainneet viiveitä tai häiriöitä.

BT70B on erinomainen nykyisen sukupolven lähetin ja helppo, edullinen tapa lisätä Bluetooth-toimintoa ajoneuvoosi.

Hinta: Hieman keskimääräistä korkeampi

Sumind BT70B -lähetin maksaa keskimäärin noin 26 dollaria, ja se voidaan joskus löytää halvemmalla pienellä kaupalla. Se on testaamiemme Bluetooth-lähettimien yläpäässä, mutta siinä on kaikki haluamamme ominaisuudet paitsi toimiva aputulo. Käytämme usein kannettavaa musiikkisoitinta ja aux-tulo on pakollinen. Sumindin tarjonta on muuten vankka arvo. Siinä on kaikki muu mitä tarvitset ja hyvä äänenlaatu käynnistykseen. Yhdistä se suuriin, käyttäjäystävällisiin painikkeisiin ja sinulla on voittaja.

Kilpailu: Sumind BT70B vs Nulaxy KM18

Nulaxy KM18 on vanhemman sukupolven malli, jolla on samat toiminnot kuin Sumind BT70B, ja se löytyy yleensä 17–20 dollarin väliltä. Jos haluat säästää muutaman dollarin, Nulaxy voi olla hyvä veto. Siinä on myös hyvä äänenlaatu alhaisella kohinalla, helppokäyttöiset painikkeet ja toimiva aux-liitin. Näyttö on kuitenkin pienempi ja vaikeampi nähdä, ja Sumindin lähettimen tapaan hanhenkaulakaapeli ei ole kovin joustava. KM18 on vanhemman sukupolven malli vuodelta 2015 ja se on ollut erittäin suosittu vaihtoehto vuosia. Nulaxy tekee myös päivitetyn KM18 Plus -version. Mielestämme kaikki kolme ovat hyviä vaihtoehtoja, jotka oikeuttavat hintalappunsa. Jos emme tarvitsisi toimivaa aux-tuloa, valitsisimme luultavasti Sumindin, lähinnä siksi, että pidämme parempana rungon muotoa ja kahden USB-latausportin mukavuutta.


Lopullinen tuomio

Sumind BT70B Bluetooth FM -lähetin on hyvä ostos joidenkin laadunvalvontaongelmien kanssa.Pidämme Sumindin muodosta ja suurista, helppokäyttöisistä painikkeista ja kellotaulusta. Siinä on suurin ja näyttävin näyttö, jonka olemme nähneet tällä testikierroksella, ja ääni kuulosti hyvältä mistä tahansa lähteestä. Aux-porttiongelmien lisäksi BT70B on erinomainen nykyinen sukupolvilähetin ja helppo, edullinen tapa lisätä Bluetooth-toimintoa ajoneuvoosi.

Tekniset tiedot

 • tuotteen nimi

  BT70B Bluetooth FM-lähetin

 • Tuotteen merkki

  Muista minut

 • UPC

  BT70B

 • Hinta

  26,00 dollaria

 • Paino

  3,36 unssia.

 • Tuotteen mitat

  3,09 x 2,24 x 8,41 tuumaa.

 • Väri

  Musta, sininen, hopeanharmaa

 • portit

  QC 3.0 ja 5V/2.4A USB-latausportit, 3.5mm extra, TF-kortti

 • mikrofoni

  Joo

 • Ääniliitäntävaihtoehdot

  bluetooth, TF-kortti, Aux-kaapeli

 • Tuetut muodot

  MP3, WMA

 • Irrotettava kaapeli

  3,5 mm apukaapeli

Por Markus