hero SQ PrimeTracking Personal GPS Tracker 1 723aaa6c21964b78a92e3b41ed7314d0

PrimeTracking

Mitä me pidämme?

 • Mukava akunkesto
 • Kiinteä liitettävyys
 • Edullinen yksikkö

Mistä emme pidä

 • Korkeat kuukausikulut
 • Mini USB-lataus

PrimeTracking GPS-seurantalaite on loistava ratkaisu tavaroillesi, olipa kyseessä matkatavara tai ajoneuvo. Kuukausisuunnitelma ei ole halpa ja sovellus voisi vaatia päivitystä, mutta akun kesto on hyvä ja seuranta on johdonmukaista.

3

PrimeTracking PTGL300MA

PrimeTracking

tässä artikkelissa

GPS-seurantalaitteet ovat kutistuneet kooltaan ja hinnaltaan, joten on helpompaa kuin koskaan pitää silmällä kaikkea mitä ajattelet. Reppuista ja matkakasseista ajoneuvoihin ja vanhusten perheisiin voi olla uskomattoman rauhoittavaa tietää, missä omaisuutesi tai läheisesi ovat. Muutaman viime kuukauden aikana olen testannut PrimeTracking Personal GPS Tracker -laitetta ja tehnyt yhteenvedon ajatuksistani laitteesta ja sen seurantaominaisuuksista matkustettuani tuhansia maileja ja satoja tunteja harjoituksen.

Muotoilu: Pieni, mutta vankka

PrimeTracking GPS-yksikkö on melko mieto, kompakti laite, jonka mitat ovat vain 2,7 x 1,5 x 1 tuumaa (HWD), joten se on noin puolet korttipakan koosta, vaikkakin hieman paksumpi. Kuution muodossa on kolme LED-tilavaloa edessä, jotka osoittavat tehon, GPS-yhteyden ja matkapuhelinyhteyden. Edessä on myös hätäpainike (SOS), joka lähettää sijaintisi välittömästi, jos olet vaarassa. Olisin halunnut Prime Trackingin käyttävän mikro-USB:tä sisäisen mini-USB:n kautta, mutta akun kesto on kaksi viikkoa, joten onneksi sitä ei tarvitse ladata usein.

PrimeTracking henkilökohtainen GPS-seuranta

Asennusprosessi: pidä se yksinkertaisena

PrimeTracking Personal GPS Trackerin määrittäminen on yksinkertainen prosessi. Kun olet vastaanottanut laitteen ja varmistanut, että se on ladattu täyteen, siirry PrimeTrackingin verkkosivustolle, aktivoi se antamalla laitteesi tiedot ja valitse ostettava seurantasuunnitelma (sukelen alla oleviin suunnitelmiin Hinnoittelu-osiossa). Sieltä voit ladata PrimeTracking-mobiilisovelluksen (Android, iOS) ja kirjautua sisään tilitiedoillasi seurataksesi liikkeellä ollessasi.

Suorituskyky ja liitettävyys: Nopeat, luotettavat päivitykset

GPS-seurantalaite on vain niin hyvä kuin sen kyky paikantaa hetkessä – miten PrimeTrackingin henkilökohtainen GPS-seuranta kestää? Kaiken kaikkiaan se kesti melko hyvin, tarjoten tasaisen yhteyden kaikissa paitsi syrjäisimmissä paikoissa Pohjois-Michiganissa, missä matkapuhelinpalvelu oli kauheaa parhaina päivinä. PrimeTracking kertoo, että laite päivittää sijaintinsa kymmenen sekunnin välein, ja vaikka se näytti välillä pätkivän, varsinkin ajoneuvossa ajettaessa tai lentokentällä uudessa paikassa noustessa, se onnistui päivittämään jatkuvasti 4G LTE -yhteyden ansiosta.

PrimeTracking kertoo, että laite päivittää sijaintinsa kymmenen sekunnin välein, ja vaikka se näytti välillä pätkivän, varsinkin ajoneuvossa ajettaessa tai lentokentällä uudessa paikassa noustessa, se onnistui päivittämään jatkuvasti 4G LTE -yhteyden ansiosta. PrimeTrackingin mukava ominaisuus on geoaidat. Tämä antoi minulle mahdollisuuden asettaa jäljittimelle jonkinlaisen virtuaalisen rajan, joka hälytti automaattisesti, jos seurantalaite poistuu tietystä maantieteellisestä sijainnista. Onneksi minun ei ole koskaan tarvinnut käyttää tätä ominaisuutta, mutta jos aiot pitää silmällä reppua lomallasi tai ajoneuvoa, jonka pitäisi olla ajotielläsi, on mukavaa tietää, että voit heti saada varoituksen ilmoituksella jos jäljitin jättää ennalta määritetyn rajan.

PrimeTracking henkilökohtainen GPS-seuranta

PrimeTracking on myös lisännyt sisäänrakennetun SOS-painikkeen. Jälleen kerran, minun ei tarvinnut käyttää tätä ominaisuutta, mutta testasin sitä ja se toimi heti ilmoittaen minulle seurantalaitteen sijainnin mobiililaitteellani. Tämä olisi hienoa pienille, joilla ei ehkä ole vielä matkapuhelinta, mutta heidän on ehkä ilmoitettava sinulle sijaintinsa hätätilanteessa. Samoin iäkkäille sukulaisille, jotka voivat pitää laitteen käden ulottuvilla, jos he putoavat eivätkä tavoita puhelinta. Kaiken kaikkiaan ajoin yli 1 200 mailia GPS-seurantalaitteella ja lensin muutaman lenton Detroitista Seattleen, ja kaiken tämän ajan seurantalaite seurasi jokaista liikettäni. Akun kesto vaihteli sen mukaan, kuinka vahva LTE-yhteys oli alueella, mutta kuten tekniset tiedot osoittavat, pystyin kestämään keskimäärin noin kaksi viikkoa yhdellä latauksella.

Ajoin yli 1 200 mailia GPS-seurantalaitteella ja lensin muutaman lenton Detroitista Seattleen, ja kaiken tämän ajan seurantalaite seurasi melkein kaikkia liikkeitäni.

Ohjelmisto: Tietokeskus

Androidille ja iOS:lle saatavilla oleva PrimeTracking Mobile -sovellus osoittautui iloiseksi käyttää. Käyttöliittymä on hyvin harkittu ja antaa näytölle uskomattoman paljon yksityiskohtia. PrimeTracking käyttää Google Mapsia laitteen sijainnin ja historian peittämiseen, ja visuaalisen kuvan lisäksi on yleiskatsaus erilaisista osoitteista ja tietyistä hotspoteista, joissa seurantalaite on käynyt. Myönnettäköön, että jäljitys joutuu silmukkaan, kun sitä käytetään matkatavaroiden jäljittämiseen lennolla, mutta laskeutumisen jälkeen se selviää itsestään ja palaa normaaliksi. Pieni, mutta tervetullut yksityiskohta sovelluksessa on yleiskatsaus laitteen akun kestosta sovelluksessa. Tämä teki paljon helpommaksi tietää, milloin laite ladataan verrattuna laitteen muihin ilmaisimiin, koska seurantalaite poistui harvoin laukustani tai ajoneuvoni keskikonsolista testaukseni aikana.

Vietin aikaa sen testaamiseen ajoneuvoseurantalaitteena ja käytin sitä jopa matkatavaroissani lennon aikana, ja sen kautta sain johdonmukaisia ​​päivityksiä tavaroideni sijainnista.

Hinta: Tilaukset eivät ole halpoja

PrimeTracking-laite maksaa $ 50. Tämä asettaa sen suunnilleen samalle tasolle vastaavien seurantalaitteiden kanssa, ellei hieman halvemmalla puolella. Kuitenkin, kuten lähes minkä tahansa 4G LTE -seurannan tapauksessa, kuukausittaiset kustannukset laskevat yhteen. Jos valitset kuukausilaskutusvaihtoehdon, seuranta maksaa 25 dollaria kuukaudessa, kun taas seurannan ostaminen kertasummana maksaa 204 dollaria vuodessa, mikä vastaa keskimäärin 17 dollaria kuukaudessa (32 prosentin säästö kuukausisopimukseen verrattuna). Tämä on hieman enemmän kuin jotkut kilpailevat tuotteet, mutta kuukausitilausvaihtoehto vuositilauksen lisäksi on hyödyllinen ja 10 sekunnin päivitys antaa sille etulyöntiaseman moniin kilpailijoihin nähden.

PrimeTracking henkilökohtainen GPS-seuranta

Kilpailu: PrimeTracking Personal GPS Tracker vs Spytec GL300 GPS Tracker

Ei vaadi muuta kuin nopeaa vilkaisua tunnistaaksesi, että PrimeTracking Personal GPS Tracker ja Spytec GL300 GPS Tracker (katso Amazon) ovat lähes identtisiä laitteita, lukuun ottamatta tuotemerkkiä. Jopa sen alapuolella kahdessa laitteessa on periaatteessa identtiset komponentit, mukaan lukien integroitu SIM-kortti ja 4G LTE -yhteys. Spytec maksaa 10 dollaria vähemmän etukäteen, mutta sen tilausvaihtoehdot eivät ole läheskään yhtä houkuttelevia kuin PrimeTrackingin kolmella eri tasolla: Basic (25 dollaria kuukaudessa), Premium (35 dollaria kuukaudessa) ja Elite (45 dollaria kuukaudessa), jotka päivittävät sijainti 60, 30 ja 5 sekunnin välein. Ellei ehdottomasti tarvitse tuota ylimääräistä viittä sekuntia seurantatietoja etkä välitä maksaa melkein kaksinkertaista PrimeTrackingin suunnitelmaan verrattuna, on turvallista sanoa, että PrimeTracking-yksikkö on parempi vaihtoehto kokonaisarvon kannalta.


Lopullinen tuomio

Luotettava, matkustusystävällinen GPS-seurantalaitePrimeTracking Personal GPS Tracker osoittautui korvaamattomaksi työkaluksi. Vietin aikaa sen testaamiseen ajoneuvoseurantalaitteena ja käytin sitä jopa matkatavaroissani lennon aikana, ja sen kautta sain johdonmukaisia ​​päivityksiä tavaroideni sijainnista. Kuukausimaksu on hieman korkeampi kuin haluaisin nähdä, mutta laitteen suojaamien esineiden arvoon nähden se on perusteltua – varsinkin, jos käytät sitä pitääksesi silmällä rakastettua, joka ei on kännykkä.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  PTGL300MA

 • Tuotteen merkki:

  PrimeTracking

 • Hinta

  49,97 dollaria

 • Tuotteen mitat

  2,7 x 1,5 x 1 tuumaa

 • Liitäntätyyppi

  4G LTE

 • Yhteysasetukset

  Mini USB (latausta varten)

 • Akun kesto

  Kaksi viikkoa (ladattava litiumpolymeeri)

 • Käyttöjärjestelmät

  Android, iOS

 • UPC

  PTGL300MA4GLTE

 • Takuu

  Yhden vuoden rajoitettu takuu

Por Markus