sara kurfess O1mej4P Rws unsplash 133c94814ab5409f8c6fed778b371442

YouTube on käynnistänyt kuva kuvassa -ominaisuuden kokeilujakson iOS-käyttäjille Yhdysvalloissa. YouTube on hiljaa ilmoittanut ominaisuudesta uudella kokeilusivullaan, jossa paljasti kuva kuvassa -kokeilujakson kestävän 31. lokakuuta asti. , mutta vain iOS:n YouTube Premium -jäsenet voivat kokeilla sitä. Teknisen uutissivuston TechCrunchin mukaan YouTube on lähettänyt kutsuja osallistua testiin joillekin näistä Premium-tilaajista.

Kuva kuvassa -toiminnon avulla käyttäjät voivat katsoa videoita minisoittimessa ja selata muita sovelluksia samanaikaisesti. Premium-jäsenet voivat säätää, missä video näkyy laitteella, ja muuttaa kokoa nipistämällä suurentaaksesi tai pienentääksesi. Pienemmässä videossa on myös tavalliset toisto-/taukopainikkeet ja kelaus taaksepäin/kelaus eteenpäin. Videon napauttaminen palauttaa käyttäjät YouTube-sovellukseen. Premium-jäsenten on rekisteröidyttävä YouTube-kokeilujen verkkosivulla, jotta he voivat kokeilla tätä ominaisuutta. YouTuben iOS-sovellus sallii kuva kuvassa -ominaisuuden, kun Apple julkaisi ominaisuudesta oman versionsa, mutta käyttäjät eivät voi katsoa videota vieriessään toisessa sovelluksessa. Tämä toiminto antaa iOS-käyttäjille uuden tason joustavuutta laitteissaan.

Mies iPhonessa koiran kanssa

Tällä hetkellä kuva kuvassa -toiminto on saatavilla vain iPhone- ja iPad-laitteissa, eikä siinä mainita, että ominaisuus tulee muihin iOS-laitteisiin, kuten Apple TV:hen tai Apple Watchiin. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, mitä YouTube aikoo tehdä ominaisuudella 31. lokakuuta jälkeen, tuleeko siitä perusominaisuus Premium-jäsenille iOS:ssä, onko kaikilla iOS-käyttäjillä pääsy vai onko YouTubella kuva sisään – poistaa kuvan täysin.

Por Markus