Scener tuo HBOlle juhlat joita voi katsoa etana

Esitysten katsominen yhdessä, vaikka olisimme erillään, voi parantaa oloamme.

Chromen etäkatselulaajennus, Scener, lisäsi juuri HBO Now and Go -tuen, jotta voit katsella Valtaistuinpeli, läntinen maailma, tai muita HBO-ohjelmia ystävien kanssa ympäri maailmaa.

Mikä on Scenery? Kuten Netflix Party, Scener antaa sinun perustaa virtuaalisen elokuvateatterin ja kutsua ystäväsi katsomaan esityksiä kanssasi reaaliajassa etänä. Perustat virtuaaliteatterin, lähetät ystävillesi koodin ja he voivat liittyä mukaan oman Chrome-selaimensa kautta. Heillä on myös oltava tili Netflixille ja nyt HBO:lle, jotta he voivat katsoa mitä tahansa kummassakaan suoratoistopalvelussa.

Kuinka se toimii: Scener on Chromen laajennus; kun se on asennettu, Chromen kuvakepalkissa on pieni kuvake. Napsauta kuvaketta käynnistääksesi Scener, joka antaa sinulle linkin tai koodin, jonka voit välittää ystävillesi. Kun he ovat asentaneet laajennuksen ja kirjautuneet yhdessä käyttämääsi palveluun, voitte katsoa ohjelmaa ja jopa keskustella verkkokameran tai tietokoneen mikrofonin kautta. Jopa 20 ihmistä voi katsoa kerralla, kunhan heillä jokaisella on oma suoratoistopalvelutili, ja lisää on tulossa.

Se kiehuu: Vaikka olisi mukavaa antaa ihmisten, joilla ei ole HBO- tai Netflix-tiliä, katsoa kanssamme, aivan kuten voimme tehdä kotona, piratismi on luultavasti syy siihen, miksi Scener pakottaa kaikki rekisteröitymään. Esitysten katsominen yhdessä voi olla loistava tapa tuntea, että olemme vähemmän eristyneitä, kun asettumme ja pysymme kotona tämän pandemian aikana.

Lähde: The Verge

Lisätietoja suoratoistosta

Por Markus