unnamed 52c2a2e55d9541db8e7c5823c8d3d7ac

Päivitys 13.9.2021: Korjataan viides kappale ja sanotaan, että Calvin Thomas syntyi ja kasvoi Miamissa, ei Ft. Lauderdale. Tarina julkaistiin alun perin 3. syyskuuta. Yhdistämällä vertaansa vailla olevan musiikillisen kyvyn crescendo ammattimaisuuteen ja harrastuksen helppouteen, Calvin Thomas osaa houkutella yleisöä. iltapäivän streamit voivat vetää jopa 7 000 katsojaa samanaikaisesti rentoutumaan hänen alkuperäisen musiikin sävelten parissa. Vain 2 1/2 vuoden aikana alustalla hänestä on tullut uuden ajan ammattimuusikko striimausaikakaudella.

Thomas aloitti toimintansa jo lakkautetulla Twitter-suoratoistoalustalla Periscopella, jota sitten ruokkii Twitch-musiikkiskenen kannustava asenne. Thomasilla on nyt tulossa EP ja jatkuvasti kasvava tukijakunta; hän tuo vääristelemätöntä melodista hauskuutta ja keveyttä suoratoiston maailmaan täydentäen XL-pizzalautasella seinällään. «Musiikki on ainoa asia, joka on pitänyt minut järkevänä. Se on ainoa asia, jossa voin sanoa olevani hyvä. Se on aina ollut osa elämääni lapsesta asti», Thomas sanoi puhelinhaastattelussa Lifewiren kanssa. «Kun ajattelen, kuinka suuri kanava on ja kuinka pitkälle se on päässyt, minusta tämä on hullua. On todella surrealistista nähdä tämä… se etenee niin nopeasti ja minun on pysyttävä perässä.»

Nopeita faktoja

  • Nimi: Calvin Thomas
  • Ikä: 30
  • Kätevä: Maryland
  • Satunnainen ilo: Kaikki perheessä! Calvinin isä oli ammattimuusikko, joka soitti bluesia, jazzia ja gospelmusiikkia. Yhdessä serkkunsa kanssa hän ja hänen kolme veljeään kokeilivat musiikkia vaihtelevalla menestyksellä vuosien varrella.
  • Motto: «Nyt ei ole aika ajatella sitä, mitä sinulla ei ole. Mieti, mitä voit tehdä sillä, mitä sinulla on.»

Musiikin takaa

Thomas syntyi ja kasvoi Miamissa ennen muuttoaan Marylandiin, ja hänen perheensä oli täynnä musiikin ystäviä. «Meillä on iso perhe. Muistan käyneeni isoäitini luona serkkujeni kanssa ja kuuntelimme vain kaikkea musiikkia ja lauloimme ja muuta. Se oli hauskoja aikoja», hän muistelee. Muusion lapsena Thomasin rakkaus musiikkiin on edeltänyt hänen omaa ymmärrystään, kun hän lapsi paukutteli ruokakaupan hyllyissä luodakseen perkussiivisia biittejä ostajien tyrmistykseksi. Kotiopetettuna lapsena Thomas muistaa vanhempiensa vaalivan hänen taiteellisia mieltymyksiään. Ensimmäisen sähkökitaransa hankkiminen 13-vuotiaana muuttaisi hänen elämänsä suunnan. Pääosin itseoppinut Thomas on aina ollut musiikillisesti taipuvainen. Hän sanoo, että instrumentointi tulee hänelle luonnostaan, koska hän on hankkinut uusia ja erilaisia ​​soittimia «lisätäkseen lisää väriä» musiikkiinsa. Hänen itsensä löytämisen matka muusikkona ja menestysmahdollisuudet horjuivat vuosia.

Calvin Thomas esiintyy lavalla.

Hän meni tietokonetekniikan kouluun ajatellen, että se oli hänen kutsumuksensa, kunnes eräänä päivänä työskenneltyään musiikkikaupassa hän päätti esiintyä. Hänen serkkunsa esitteli hänet Periscope- ja livestream-esityksiin. Tämä muuttaisi hänen elämänsä kehityskulkua ja toimisi katalysaattorina hänen unelmiensa toteutumiselle.

Löydä hänen rytminsä

Vuoden 2018 tienoilla monet livestream-muusikot aloittivat massamuuton pienemmiltä mobiilialustoilta, kuten Periscope ja YouNow. Thomas seurasi perässä ja aloitti suoratoiston Twitchissä marraskuussa 2018. Uusien OBS-työkalujen ja parannetun äänentoiston ansiosta hän piti sitä ihanteellisena alustana hänen suorituskykyyn perustuvaan musiikin suoratoistoon. Hän kamppaili kääntääkseen mobiilipohjaisen yleisönsä Twitchiksi, mutta ei kestänyt kauan löytää jalansijaa ja kasvattaa uutta, innostunutta yleisöä. Yleisö palasi jatkuvasti kuuntelemaan hänen kappaleitaan, ja nyt hänellä on 20 000 seuraajaa ja tuhansia samanaikaisia ​​katsojia. «En tiennyt, pääsenkö edes niin pitkälle. Luulen, että virta oli minua enemmän kuin minä virtaa edellä. Minun piti saada kiinni», hän sanoi. «Ihmiset streamissani sanovat, että se on hyvin ansaittua, ja luulen niin haluamatta kuulostaa ylimieliseltä. Olemme päässeet pitkälle niin monien visuaalisten ja äänimuutosten kanssa.» Musiikki on ainoa asia, joka on pitänyt minut järkevänä. Se on ainoa asia, jossa voin sanoa olevani hyvä. Muutos on sana, joka määrittelee Thomasin polun. Tyytymättömyys unelmaansa hiipumassa, hänen ottamansa riski loi mahdollisuuden, josta hän nyt nauttii. Ammattimuusikko, joka esiintyy verkossa ja oikeassa elämässä elättääkseen itsensä, on lähes vuosikymmenen haave. «Näin isäni tekevän sen… joten halusin todella olla ammattimuusikko… mutta minulla ei ollut itseluottamusta tehdä sitä. En uskonut voivani ansaita elantoa», hän sanoi. «Minulta kesti vuosia saada se toteutumaan. Löysin itseluottamusta sanoa, että voin olla ammattimuusikko, ja nyt teen sitä kokopäiväisesti. Se on edelleen surrealistista.»

Por Markus