GettyImages 516488482 dd155d7be8134794baa54b542fa2a7d3

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Warhammer+ sisältää animaatioesityksiä, peliohjeita ja paljon muuta hintaan 5,99 dollaria kuukaudessa.
  • Tuoreen raportin mukaan niche-suoratoistopalvelut ovat kasvaneet huomattavasti nopeammin kuin niiden suuremmat, valtavirran kilpailijat viimeisen kahden vuoden aikana.
  • Vuoden 2020 tutkimuksen mukaan 55 prosentilla yhdysvaltalaisista kotitalouksista oli useampi kuin yksi Netflix-, Hulu- tai Amazon Prime -tilaus.
Games Workshop, yritys, jonka takana on suosittu miniatyyri wargaming-franchise pöydällä sotavasaraluo oman suoratoistosisältöalustan nimeltä Warhammer+. Eikä se ole niin huono idea kuin luulet. Kun Warhammer+ julkaistaan ​​25. elokuuta, se sisältää kaksi uutta animaatiosarjaa sekä edistyneitä minihahmomaalauksen opetusohjelmia, peliesityksiä ja sotavasara näytä tarinaa. Se tarjoaa myös taustaluettelon digitaalisista sidosromaaneista ja White Dwarf -lehden numeroista sekä täyden pääsyn virallisiin tietoihin sotavasara sovelluksia ja muuta. «Warhammer+ on selvästi kohdistettu erittäin kapeaan yleisöön, mikä voi olla vaikeaa suoratoiston kanssa», CordCutting.comin päätoimittaja Stephen Lovely kertoi Lifewirelle sähköpostitse. «Se on hinnoiteltu alemmalla hinnalla 5,99 dollaria kuukaudessa, mikä on melko tyypillistä markkinarakopalvelulle. Esimerkiksi Hudder on kauhupalvelu samanhintaisella. Warhammer+:sta tekee minusta mielenkiintoisen, että se ei edes kohdista mihinkään genrenä laaja – se koskee vain yhtä tiettyä peliä.»

Niche-suoratoistopalvelut kasvavat

On helppo ajatella, että Warhammer+ on tuomittu alusta alkaen. Se on suunnattu hyvin pienelle osalle väestöstä, joka sekä katselee verkkosisältöä että nauttii pöytäpeleistä, ja ihmiset ovat nykyään valinnanvaraa suoratoistoalustojen suhteen. Mutta tämä hyperfokus voi olla avain sen menestykseen. Tiettyyn yleisöön keskittyvät suoratoistovideo-on-demand (SVOD) -palvelut ovat kasvaneet huomattavasti nopeammin kuin niiden suuremmat, yleisemmät kilpailijat viimeisen kahden vuoden aikana, tilausanalytiikkayhtiö Antennan tuoreen raportin mukaan. «Kun tarkastellaan vuoden 2020 puolivälissä saatavilla olevien 17 palvelun tilaajamäärän vuosikasvua, erikoispalvelut hallitsevat», se sanoi. Niche-alustat Sundance Now ja Paramount+ kasvoivat 83 % ja 81 % edellisvuodesta, kun taas Netflixin ja Hulun tilaajien määrä kasvoi. olivat vain yksinumeroisia.

Yhdysvaltain SVOD-tilaajien kasvu

On myös näyttöä siitä, että ihmiset ovat halukkaampia kirjautumaan useisiin suoratoistopalveluihin kerralla. Leichtman Research Groupin vuonna 2020 tekemän tutkimuksen mukaan 1 990 yhdysvaltalaisen kotitalouden otoksesta 55 prosentilla oli useampi kuin yksi Netflix-, Hulu- tai Amazon Prime -tilaus. Noin 43 prosentilla oli useita tilejä vuonna 2018, kun taas vuonna 2015 vain 20 prosentilla. Viime vuosina lanseeratuista kymmenistä uudemmista palveluista, kuten HBO Max, BET+ ja Disney+, Leichtman Research Group havaitsi, että 82 prosentilla kaikista kotitalouksista oli tilattu vähintään yksi, ja 49 %:lla on tilaa kolmeen tai enemmän.

Onko Warhammer+:lla mahdollisuuksia?

Tietenkin minkä tahansa suoratoistoalustan pitkän aikavälin menestys riippuu sen kyvystä luoda sisältöä, jota tilaajat haluavat katsoa. Warhammer+:n tällä hetkellä tarjoama kourallinen animoituja esityksiä ja maalausopetusohjelmia ei välttämättä riitä tyydyttämään katsojakuntaa, joka on tottunut syömään uutta sisältöä heti sen ilmestymisen jälkeen. «Niche-suoratoistopalvelut voivat varmasti menestyä suurten kilpailijoidensa keskuudessa, jos niillä on sisältö – jatkuvaa, uutta ja päivitettyä sisältöä – selviytyäkseen», Justin Rule, verkkosivujen rakentamis- ja suunnitteluyrityksen Sparrow Websites omistaja, kertoi sähköpostitse Lifewirelle. . «Valitettavasti Warhammer+ -suoratoistopalvelu ei kestä kauan, sillä sisällön määrää käytetään onnistumisen tai epäonnistumisen merkkinä.» Warhammer+ tavoittelee selvästi hyvin kapeaa yleisöä, mikä voi olla vaikeaa suoratoistossa. «Uskon, että on mahdollista, että se toimii hyvin», Lovely sanoi. «Yleisö on erikoisempaa kuin useimmat pienet palvelut, mutta se on myös omistautuneempi yleisö. On helppo ajatella «niche-suoratoistopalvelua» ja verrata tätä Shudderiin tai (nykyään lakkautettuun) Seesoon, mutta kun otetaan huomioon opetusohjelmat ja vinkit Erityisesti pelaamiseen liittyvät asiat, kuten pelisivustojen premium-tilaukset, ovat luultavasti parempia vertailuja tähän, vaikka ne eivät välttämättä olisikaan suoratoistoon keskittyviä, mutta pelisisällöllä on valtavat markkinat. suoratoisto ja muu. Hinta saattaa tuntua vähän korkealla täällä, mutta kukaan ei ole koskaan syyttänyt sotavasara budjettiystävällisestä harrastuksesta!»

Por Markus