de5fc697 7792 49e9 91c9 a1b4c4c24410.10f468b21e044f787fccc7ad9dfcf1ba 89cf488909bc4359860bc5ace6adef07

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Walmart on julkaissut onn.-brändinsä 4K-suoratoistolaitteensa.
  • Uusi suoratoistolaatikko maksaa vain 30 dollaria ja toimii Android TV:ssä.
  • Alhaisista kustannuksistaan ​​huolimatta se tarjoaa vakaan suoratoistokokemuksen, vaikkakin hieman rajoitetumman kuin muut suoratoistovaihtoehdot.
Vaikka Walmartin 30 dollarin suoratoistolaite näyttää yleiseltä ja erittäin halvalta, se tarjoaa kunnollisen 4K-suoratoistokokemuksen niille, jotka haluavat alennettua viihdettä. En odottanut paljon Walmartin onn.-merkkiseltä suoratoistolaitteelta. Toki muut yritykset ovat onnistuneet toimittamaan melko kunnollisia suoratoistojärjestelmiä hieman yli 30 dollarin hintalapulla, mutta Walmartin aiemmat yritykset murtautua teknologiaan eivät ole aina osoittautuneet parhaiksi. Silti olin kiinnostunut. Roku on ollut suosikkini striimausasetuksista pitkään, koska pidän asettelusta ja siinä on kaikki tarvitsemani yhdessä paikassa. Voisiko Walmart tarjota jotain yhtä hyvää halvemmalla? No ei aivan. Mutta Walmart-suoratoistolaite ei ole huono, varsinkin jos etsit vain jotain, joka pystyy toimittamaan 4K-laatua maksamatta sinulle omaisuuksia.

Yksinkertaisesti

Ensimmäinen asia, jonka huomasin Walmartin streamerissä, on laatikon ja käsittelyn yleinen yksinkertaisuus. Se käyttää Googlen yleistä Android TV:n kaukosäädintä, joka sopii hyvin koko asennuksen yksinkertaiseen mustaan ​​laatikkoon. Kaiken asettaminen on helppoa. Liitä muutama kaapeli ja liitä se televisioon ennen sen käynnistämistä. Minulla ei ollut ongelmia tililleni kirjautumisessa, ja jos olet joskus käyttänyt Android TV -laitetta, tunnet olosi kotoisaksi käyttöliittymän avulla. Törmäsin kuitenkin ongelmaan kaukosäätimen asettamisessa ohjaamaan televisiota. Kaukosäätimessä on useita painikkeita, joilla voit kytkeä television päälle ja pois päältä sekä säätää äänenvoimakkuutta ja muita säätöjä. Minulla oli vaikeuksia löytää televisiotani vaihtoehtoluettelosta, ja kun onnistuin löytämään toimivan koodin, se lopulta jumitti koko asennuksen ja sai järjestelmän käynnistymään kokonaan uudelleen. Toinen outo asia – enemmän outo muotoilu kuin suoranainen ongelma – on se, miten itse laite on suunniteltu. Takana olevien HDMI- ja virtaporttien sijaan Walmartin suoratoistolaitteessa on virtajohto edessä ja HDMI-kaapeli toisella puolella. Se tekee viihdekeskukseen asettumisesta melko vaikeaa. Jos pidät roikkuvista ja raskaista kaapeleista, et todennäköisesti pidä yleisestä suunnittelusta. Tämä ei tietenkään ole täysin epätodennäköinen ongelma tämän kaltaisten setbox-suoratoistolaitteiden osalta, ja olen törmännyt vastaaviin ongelmiin aiemmin uusien Roku- tai Amazon Fire TV -laitteiden käyttöönotossa.

Viihde täytetty

Laitteisto-ongelmat syrjään, onn. streaming box tekee juuri sen mitä sen pitääkin tehdä. 4K-kuva on kunnollinen ja tarjoaa vakaan FPS:n (ruutua sekunnissa) jopa intensiivisempien taistelukohtausten aikana. Koska se käyttää Android TV:tä, voit myös käyttää melkein mitä tahansa suoratoistosovellusta, mukaan lukien Netflix, HBO Max, YouTube ja YouTube TV ja niin edelleen. Monet näistä ovat myös esiasennettuja, joten sinun ei tarvitse uida ladata niitä.

Kaukosäädin merkiltä Onn.  Walmart 4K -suoratoistolaitteelle.

Toinen kätevä asia Android TV:tä käyttävässä laitteessa on pääsy lukuisiin peleihin, joita voit pelata olohuoneesi televisiossa tai missä tahansa määrittämässäsi televisiossa. Sirujärjestelmä (SoC) ei ole paras mahdollinen, mutta se tarjoaa vankan kokemuksen useimmille Android TV:n peleille, varsinkin jos ne on jo hyvin optimoitu toimimaan näissä alemmissa versioissa. speksit.. Jos kuitenkin odotat jotain, joka pelaa pelejä sekä edistyneempiä Android TV -laatikoita, tulet pettymään. Mutta 30 dollarilla, onn. streamer tekee työnsä tarpeeksi hyvin oikeuttaakseen hinnan. Mikään ei todellakaan tee Walmartin suoratoistolaitetta erottuvan muista, ei edes 30 dollarilla. Toki se tarjoaa riittävän vakaan 4K-kuvan ja pelit toimivat riittävän hyvin, mutta jos haluat käyttää Android TV:tä, kannattaa Valitse enemmän. Lisäasetukset – ja valittavana on paljon muita vaihtoehtoja. Jopa kalliimmat Android TV -laitteet ovat hintansa arvoisia, koska ne antavat televisiollesi enemmän tehoa ja antavat sinun katsella vahvempia pelejä ja muita kokemuksia. Tietenkin, jos etsit vain jotain halpaa ja helppoa heittää vapaaseen tilaa vierailijoille, jotka voivat suoratoistaa ohjelmia ja elokuvia, Walmartin halvempi hinta houkuttelee. Älä vain odota sen olevan täysin virheetön ja olet todennäköisesti tyytyväinen ostoksesi.

Por Markus