GettyImages 1262585677 54bb518c774c4ede9644a7ec2a6724da

Vastaus on ei. Valitettavasti et voi muuttaa Sirin nimeä Jarvisiksi tai muuksi. Apple on tehnyt Siristä sen kokonaisuuden, joka se on, eikä yhtiö ole sallinut mitään mukautuksia, joiden avulla voit muuttaa avustajan nimeä.

Voitko muuttaa Sirin nimen Jarvisiksi?

Sen monista eduista huolimatta jotkut ihmiset eivät pidä Siri-nimestä ja käyttäisivät mieluummin toista, kuten Jarvis Rautamies elokuvat). Saatat löytää online-opetusohjelmia, jotka lupaavat näyttää sinulle kuinka muuttaa Sirin nimeä Jarvisissa ja jopa muuttaa ääntä. Silti nämä opetusohjelmat edellyttävät iPhonesi karkottamista, mikä mitätöi takuun ja voi johtaa täysin hyödyttömään iPhoneen, jos teet virheen.

Voitko antaa Sirille lempinimen?

Aivan kuten et voi muuttaa Sirin nimeä, et voi antaa sille lempinimeä. Siri on erityinen ja kieltäytyy vastaamasta mihinkään muuhun kuin etunimeen.

Voinko vaihtaa «Hei Sirin» johonkin muuhun?

Jälleen vastaus on ei. Et voi nimetä Siriä uudelleen, mutta voit muokata Siriä useilla muilla tavoilla tehdäksesi ääniavustajasta henkilökohtaisen.

Voitko mukauttaa Siriä?

Kyllä, voit mukauttaa Siriä niin, että ääni on enemmän sinun makuusi. Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä:

 • Muuta Sirin ääntä ja korostusta: Jos et pidä Sirin äänestä, voit vaihtaa sen toiseen. Saatavilla on eri sukupuolia ja aksentteja, joten voit tehdä Sirin vastauksista miellyttävää kuulla.
 • Opeta Siri sanomaan nimesi tai kutsumaan sinua lempinimellä. Siri on yleensä hyvä ääntämään nimiä, mutta jos et pidä siitä, miten Siri sanoo sinun, voit opettaa Sirin sanomaan sen eri tavalla tai jopa opettaa hänet kutsumaan sinua (tai jotakuta muuta) lempinimellä.

Voinko muuttaa Sirin äänen julkkikseksi?

Vaikka voit muuttaa Sirin ääntä, et voi muuttaa sitä tietyn julkkiksen ääneksi. Tällä hetkellä Sirin äänivaihtoehdot ovat amerikkalainen, australialainen, brittiläinen, intialainen, irlantilainen ja eteläafrikkalainen. Jokaisessa maassa on kahdesta neljään muunnelmaa, jotka edustavat eri sukupuolta ja sukupuolettomia ääniä, joita saatat kuulla.

FAQ

 • Mikä on Sirin oikea nimi?

  Naista, joka oli Sirin alkuperäinen ääni, kutsutaan Susan Bennettiksi. Hän asuu Atlantan esikaupungissa Georgiassa.

 • Mikä on miehen Sirin nimi?

  Miesääni, jonka iPhone-käyttäjät kuulevat Isossa-Britanniassa, on Daniel. Hänen kerrotaan puhuneen entisen tekniikan toimittajan Jon Briggsin kautta.

 • Mistä Sirin nimi tulee?

  Sirin norjalainen luoja Dag Kittalus suunnitteli nimeävänsä tyttärensä Siriksi entisen kollegan mukaan. Hän jopa rekisteröi verkkotunnuksen Siri.com. Kun hän ja hänen vaimonsa saivat pojan, hän päätti käyttää nimeä iPhonen virtuaaliassistentti.

Por Markus