suganth LOtpe VRO0Y unsplash a703f41892184778a168b294d40e5ed2 scaled

Mitä tietää

 • Lataa Pikakuvakkeet-sovellus ja siirry sitten kohtaan . laitteestasi asetukset > Pikanäppäimet ja kytke päälle Salli epäluotettavat pikakuvakkeet.
 • Siirry Yhdistä kuvat -pikakuvakesivulle avataksesi sen Pikakuvakkeet-kohdassa ja vieritä alas napauttaaksesi Lisää epäluotettava pikakuvake.
 • Napauta Omat pikakuvakkeet pohja > Yhdistä kuvat > Okei > valitse valokuvat > Lisätä > valitse vaihtoehdot > Tehty.

Photos for iOS -sovelluksessa ei ole sisäänrakennettua toimintoa kuvien yhdistämiseksi yhdeksi, mutta voit kiertää sen toisen iOS-sovelluksen avulla. Sitä kutsutaan pikakuvakkeiksi, ja jos iPhonessasi on iOS 12 tai uudempi, se saattaa olla jo asennettuna laitteellesi.

Pikanäppäinten käyttäminen kuvien yhdistämiseen

Pikakuvakkeet on yksi Applen virallisista iOS-sovelluksista, joiden avulla voit suorittaa ja automatisoida tehtäviä, mukaan lukien valokuvien yhdistäminen. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole Pikakuvakkeet-sovellusta iPhonessasi, sinun on ladattava se App Storesta noudattaaksesi näitä ohjeita.

 1. Yhdistä kuvat -pikakuvakkeen saamiseksi sinun on sallittava jaetut pikakuvakkeet. Siirry iPhoneen asetukset ja napauta Pikanäppäimet.

 2. Ota käyttöön napauttamalla Salli epäluotettavat pikakuvakkeet.

  Huomautus

  Jos et voi tehdä tätä, sinun on ensin suoritettava pikakuvake. Siirry kohtaan Pikanäppäimet sovellus ja valitse pikakuvake juoksemaan nopeasti. Toista sitten vaiheet 1 ja 2.

 3. Napauta Sallia ja vahvista pääsykoodisi.

 4. Navigoi kohtaan Yhdistä kuvat pikakuvakeverkkosivua avataksesi sen automaattisesti Pikakuvakkeet-sovelluksessa.

 5. Vieritä alas sivun alaosaan ja napauta Lisää epäluotettava pikakuvake.

 6. Napauta Omat pikakuvakkeet alavalikosta.

  1661600718 160 Kuinka yhdistaa valokuvia iPhonessa Lisää epäluotettava pikakuvake > Omat pikakuvakkeet» luokka=»lazyload universal-image__image» hi-res-src=»https://www.lifewire.com/thmb/0QL0ZRSYKoOjM9L5JRzpAt3Dt-I=/1200×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/NEW27-47bba496f1b94a81jpgf587cc3abf.» id=»mntl-sc-block-image_1-0-1″ >

 7. Napauta juuri lisättyä Yhdistä kuvat pikakuvake, jota seuraa Okei ajaa sitä.

 8. Valitse napauttamalla Valokuvat haluat yhdistää. Sininen valintamerkki ilmestyy jokaisen valitsemasi kuvan oikeaan alakulmaan.

 9. Napauta Lisätä oikeassa yläkulmassa.

  1661600718 56 Kuinka yhdistaa valokuvia iPhonessa OK > Lisää» luokka=»lazyload universal-image__image» hi-res-src=»https://www.lifewire.com/thmb/Dq-BH2iUE1Z5_3OxDlf4BUm1U4Q=/1200×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/NEW28-527257f6f02d42919f02d4290″ id=»mntl-sc-block-image_1-0-2″ >

 10. Valitse järjestys, jossa haluat näyttää valokuvat napauttamalla Kronologinen tai Käänteinen kronologinen.

 11. Säädä kuvan etäisyyttä syöttämällä numero ja napauta Tehty. Jos et halua tilaa kuvien väliin, jätä se arvoon 0.

 12. Valitse, miten valokuvat näytetään, valitsemalla jokin seuraavista näyttövaihtoehdoista:

  • yhdistä kuvat vaakasuunnassa
  • yhdistä kuvia pystysuunnassa
  • yhdistä kuvat ruudukoksi

  Säädä asetuksia Yhdistä valokuvat -pikakuvakkeessa.

 13. Yhdistetyt valokuvasi näytetään esikatseluna. Napauta Tehty vasemmassa yläkulmassa.

 14. Viimeistele prosessi valitsemalla jokin seuraavista vaihtoehdoista:

  • tallenna kameran rullalle ja poista lähde
  • tallenna kameraan
  • muokata
 15. Voit yhdistää valokuvia avaamalla Pikanäppäimet sovellus ja napauta Yhdistä kuvat pikakuvake valitaksesi valokuvasi ja noudata yllä olevia vaiheita 8–14.

  Tallenna yhdistetty valokuva, joka on otettu Yhdistä valokuvat -pikakuvakkeella.

Yhdistä valokuvat Pic Stitchillä

Pic Stitch on ilmainen kolmannen osapuolen sovellus, jonka avulla voit luoda valokuva- ja videokollaaseja. Se on loistava vaihtoehto, jos et halua käyttää yllä mainittua Pikakuvakkeet-sovellusmenetelmää.

 1. Lataa Pic Stitch -sovellus App Storesta.

 2. Valitse valokuva-asettelutyyli yhdistetyille kuvillesi. Voit siirtyä Classic-, Fancy- ja Trending-välilehtien välillä löytääksesi erilaisia ​​tyyppejä.

 3. Napauta asettelun aluetta valmistautuaksesi lisäämään siihen valokuva.

  Huomautus

  Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät sovellusta, napauta Salli pääsy kaikkiin kuviin salliaksesi sovelluksen käyttää valokuviasi.

 4. Napauta Valokuvat jonka haluat lisätä, napauta sitten Tehty Yläoikea.

  Valitse asettelu ja valokuvasi iOS:n Pic Stitch -sovelluksessa.

 5. Raahaa ja pudota kuva oikeassa kehyksessä yhdistetyssä valokuva-asettelussa.

  Kärki

  Voit parantaa tai muokata mitä tahansa valokuvaa ennen kuin se lisätään luetteloon. Napauta Tehty oikeassa yläkulmassa, kun olet valmis muokkaamaan.

 6. Toista vaihe viisi jäljellä oleville kuville ja kehyksille. Voit säätää, mikä osa valokuvasta näkyy kehyksessä vetämällä valokuvaa ympäriinsä.

 7. Napauta Tallentaa alavalikosta tallentaaksesi sen kameran rullaan tai jakaaksesi sen suoraan sosiaalisessa mediassa.

  Luo ja vie kuvasi Pic Stitchistä iOS:ssä.

FAQ

 • Mitkä ovat parhaat sovellukset valokuvien yhdistämiseen iPhonessa tai Androidissa?

  Sovelluksista, joilla voit yhdistää valokuvia tai luoda kollaaseja iPhonella tai Android-laitteella, ei ole pulaa. Mikä tahansa näistä ilmaisista kuvankäsittelysovelluksista tekisi tempun.

 • Mitkä ovat helppoja tapoja yhdistää kuvia verkossa?

  Valokuvien yhdistäminen ei rajoitu sovelluksiin. Verkossa on paljon ilmaisia ​​valokuvakollaasien luojia. Tutustu BeFunkyyn, Canvaan tai mihin tahansa parhaisiin ilmaisiin online-valokuvakollaasien tekijöihin.

 • Voinko yhdistää valokuvia Androidilla?

  Yhdistä valokuvia Androidilla lataamalla Image Combiner -sovellus. Napauta Lisää kuva lisätäksesi valokuvat, jotka haluat yhdistää, tai napauttamalla hampurilainen kuvake ja valitse Galleria päästäksesi kuviisi. Kun olet valinnut haluamasi, napauta valintamerkkiä ja valitse Yhdistä kuvat sovelluksessa.

Por Markus