Skype Home Office Web 56a6c6025f9b58b7d0e4868f

Voiko Skype korvata kotiverkkosi? Ei aivan. Tarvitset edelleen lankapuhelimen tai matkapuhelimen käyttääksesi hätänumeroita, jotka eivät ole saatavilla VoIP-alustoilla. Jos haluat pienentää kuukausittaista puhelinlaskuasi, harkitse Skypen käyttämistä puheluissa lankapuhelimen sijaan. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Skypeä Android OS 4.0.4:ssä tai uudemmassa tai iOS 10:ssä tai uudemmassa.

Mitä tarvitset Skype-puheluiden soittamiseen

Varmista ensin, että sinulla on hyvä Internet-yhteys. WiFi-hotspot kotona on ihanteellinen. Nykyään useimmilla Internet-palveluntarjoajilla on suunnitelmasi mukana. Sitten tarvitset matkapuhelimen, joka voi muodostaa yhteyden Wi-Fi-hotspotiin ja käyttää Skypeä.

Soita Skype-puheluita

Kun olet asentanut laitteesi, soita Skype-puhelu noudattamalla alla olevia ohjeita.

  1. Asenna Skype-sovellus mobiililaitteeseen.

  2. Tilaa kuukausittainen Skype-tilaus. Tarvitset sellaisen soittaaksesi rajattomasti lanka- ja matkapuhelimiin. Jos asut Yhdysvalloissa, tilaus maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa. Vaikka se sanoo, että se on rajoittamaton, Yhdysvaltain suunnitelma veloittaa ylimääräisen 0,15 dollaria minuutilta, jos käytät 2 000 minuuttia kuukaudessa. Jos et tarvitse paljon minuutteja, voit myös ostaa Skype-saldoa tilauksen sijaan. Sen avulla voit myös soittaa ja maksaa eri hinnoilla ympäri maailmaa työskennellessäsi.

  3. Etsi henkilö, jolle haluat soittaa Yhteystiedot lista. Kun synkronoit puhelimesi yhteystietoluettelon Skype-yhteystietoluettelosi kanssa, voit soittaa Skype-puheluita valitsemalla Skype-painikkeen sen henkilön vierestä, jolle haluat soittaa.

  4. Valitse yhteystieto, jolle haluat soittaa, ja valitse sitten Äänipuhelu nuppi. Jos haluat soittaa ryhmäpuhelun, lisää toinen yhteystieto.

  5. Valitse puhelun lopussa Lopettaa puhelu -painiketta puhelun katkaisemiseksi.

Jos haluat soittaa Skypen kautta, tarvitset online-puhelinnumeron. Tiliisi on liitetty Skype-numero, jonka avulla voit vastata saapuviin puheluihin sovelluksen sisällä. Voit valita uudelle numerollesi maan ja suuntanumeron. Harkitse lankapuhelimesi säilyttämistä. Koska Skype ei salli hätäpuheluita, tarvitset lankapuhelimen, jos haluat soittaa hätänumeroon.

Por Markus