doctor video conferencing in a computer room 92539739 5b38b596c9e77c00370b24d2 scaled

Mitä tietää

  • Valitse yhteystieto > vihreä . soittaaksesi puhelu kuvake. Valitse plus (+) lisätäksesi ihmisiä.
  • Valitse enintään 50 henkilöä. Suunnittele vähintään 1 Mt verkon läpijuoksua osallistujaa kohden.
  • Neuvottelupuhelun isännöitsijän, joka aloittaa puhelun, on kutsuttava yhteyshenkilöitä liittymään. Kun he hyväksyvät, he ovat mukana.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit määrittää ilmaisen Skype-neuvottelupuhelun. Video- tai ääniryhmäpuheluun voi osallistua samanaikaisesti jopa 50 henkilöä.

Muodosta neuvottelupuhelu

Kuka tahansa rekisteröitynyt Skype-käyttäjä voi liittyä neuvottelupuheluun. Neuvottelupuhelun isäntä, puhelun aloittava henkilö, on kutsuttava yhteyshenkilöt puheluun. Jos he hyväksyvät sen, he ovat mukana.

Voit aloittaa neuvottelupuhelun ja lisätä siihen ihmisiä seuraavasti:

  1. Valitse yksi puheluun lisättävistä yhteystiedoista. Se voi olla kuka tahansa yhteystietoluettelossasi.

  2. Kun valitset yhteystiedon nimen, näytön oikeanpuoleisessa paneelissa näkyy yhteystiedot ja joitain vaihtoehtoja. Valitse puhelu kuvake.

  3. Voit lisätä lisää ihmisiä yhteystietoluettelostasi valitsemalla plus (+) näytön alareunassa ja valitse sitten lisää osallistujia. Kutsumaton henkilö voi liittyä ryhmäkeskusteluun niin kauan kuin keskustelun isäntä hyväksyy sen. He soittavat isännälle, jota pyydetään hyväksymään tai hylkäämään puhelu.

Lisää ihmisiä, jotka eivät käytä Skypeä

Kokoukseen voivat liittyä ihmiset, jotka eivät käytä Skypeä, mutta käyttävät jotakin muuta puhelinpalvelua, kuten matkapuhelinta, lankapuhelinta tai VoIP-palvelua. Nämä osallistujat eivät käytä Skype-tilejään. Sen sijaan he soittavat isännän Skype-numeroon. Isäntä voi myös kutsua SkypeOutilla ei-Skype-käyttäjän, jolloin isäntä maksaa puhelumaksut.

Yhdistä puhelut

Yhdistä puhelut neuvottelulinjan luomiseksi. Jos esimerkiksi käyt kaksi keskustelua samanaikaisesti ja haluat kaikkien puhuvan samasta asiasta yhdessä keskustelussa, siirry viimeaikainen ja vedä yksi puheluista toiseen. Puhelut yhdistetään. Jos saat saapuvan puhelun Skype-puhelun aikana, sinulla on myös mahdollisuus Yhdistä puhelut yhdistääksesi nykyiset ja saapuvat Skype-puhelut.

Luo ryhmiä

Jos käytät säännöllisesti ryhmäkeskusteluja saman ihmisryhmän kanssa, luo ryhmä Skypessä ja lisää kyseiset yhteystiedot siihen. Kun seuraavan kerran aloitat neuvottelupuhelun, aloita keskustelu ryhmän kanssa heti.

Poistetaanko osallistuja?

Voit poistaa jonkun keskustelusta napsauttamalla henkilöä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Poista.

Kaistanleveysvaatimukset

Riittämätön kaistanleveys (internet-yhteyden nopeus) heikentää neuvottelupuhelun laatua jopa niin paljon, että puhelu katkeaa kokonaan. Suunnittele vähintään 1 Mt verkon läpijuoksua osallistujaa kohden. Jos jollakin osallistujista on hidas yhteys, neuvottelu saattaa keskeytyä.

Por Markus