Skype Call Testing Service 5685c5d55f9b586a9e20f702 de7900983fa048d0bf46ec1ee1803db1

Mitä tietää

  • Kirjaudu Skypeen ja valitse Yhteystiedot -välilehti ja valitse sitten Kaiku/testausäänipalvelu. Aloita puhelu ja puhu mikrofoniin piippauksen jälkeen.
  • Jos et kuule omaa äänitystäsi, ongelma voi olla mikrofonissasi tai asetuksissa.
  • Echo/Sound Test tarkistaa myös yhteyden. Jos et saa yhteyttä Skype-palvelimeen, katkaise Internet-yhteys.

On erittäin tärkeää varmistaa, että Skype-yhteytesi on huippukunnossa, ennen kuin tämä tärkeä puhelu saapuu. Skype tarjoaa yksinkertaisen, aina saatavilla olevan tavan olla varma: Echo/Test Sound Service. Nämä ohjeet koskevat Skypen versiota 12 tai uudempaa Windows 10, 8 tai 7 ja Mac OS X 10.10 tai uudemmissa käyttöjärjestelmissä.

Soita Skype-testipuhelu

Kun olet asentanut Skypen tietokoneellesi tai ennen tärkeää puhelua, varmista, että ääni toimii oikein ja että tietokoneesi Internet- ja Skype-yhteys on riittävän vahva keskustelun helpottamiseksi. Tarkista myös, että kuulet hyvin ja että linjan toisessa päässä oleva henkilö kuulee sinut.

  1. Käynnistä Skype ja kirjaudu sisään tilillesi.

  2. Valitse Yhteystiedot -välilehti vasemmalla olevassa paneelissa, jossa on lueteltu kaikki yhteystietosi. Niiden alla näet linkin Echo/Test Sound Service -palveluun. Jos yhteystietoluettelosi on lajiteltu aakkosjärjestykseen, se näkyy kohdassa E. Valitse Kaiku/testiäänipalvelu avataksesi sen tiedot käyttöliittymän pääikkunassa.

  3. Aloita puhelu valitsemalla soittopainike. Naisääni toivottaa sinut tervetulleeksi ja esittelee sinut palveluun 10 sekunnin ajan.

    Kaiku/äänitestipalvelun yhteysnäyttö.

  4. Puhu mikrofoniin piippauksen jälkeen; palvelu tallentaa äänesi 10 sekuntia, joten huolellisimman testin saamiseksi jatka puhumista koko ajan. Toisen piippauksen jälkeen äänitettyä ääntäsi toistetaan 10 sekunnin ajan. Sitten kuulet uudelleen naisäänen, joka selittää, että testi on ohi.

Jos kuulet äänesi selvästi toiston aikana, ääni on määritetty oikein ja voit soittaa puheluita ilman ongelmia. Jos et kuule omaa äänitystäsi, mikrofonisi voi olla väärin määritetty tai vaurioitunut. Jos et kuule kaikua, tarkista ääniasetukset. Varmista esimerkiksi, että ulkoiset laitteet, kuten kuulokkeet, kaiuttimet tai kuulokkeet, on kytketty oikein tietokoneeseen. Jos et kuule mitään alusta alkaen, tietokoneesi äänitoiminnossa voi olla ongelma. Tarkista äänikortin asetukset ja ajurit. Echo/Sound Test -ominaisuus tarkistaa myös yhteyden. Kun aloitat puhelun, se yrittää muodostaa yhteyden Skype-etäpalvelimeen. Jos se ei toimi, sinulla on ongelma Internet-yhteydessäsi. Jos pystyt käyttämään Internet-yhteyttäsi, mutta et saa yhteyttä kaiku-/äänitestiin, ongelma saattaa olla Skypessä.

Por Markus