Smartphone or landline SteveDF E Getty 5804f5193df78cbc28959a2d

Useimmissa tapauksissa voit siirtää puhelinnumeron VoIP-palveluun. On suositeltavaa, että sinun ei tarvitse antaa kaikille yhteystiedoille uutta numeroa.

Voinko säilyttää puhelinnumeroni VoIP-yhteydellä?

Olet käyttänyt puhelinnumeroa vuosia ja monet ihmiset tunnistavat sinut tai yrityksesi sen kautta, etkä halua hylätä sitä uuden numeron takia. VoIP:hen siirtyminen tarkoittaa puhelinpalveluntarjoajan ja myös puhelinnumeron vaihtamista. Voitko edelleen käyttää nykyistä PSTN lankapuhelinnumeroasi uuden VoIP-palvelun kanssa? Antaako VoIP-palveluntarjoajasi sinun pitää nykyisen puhelinnumerosi? Periaatteessa kyllä, voit siirtää olemassa olevan numerosi uuteen VoIP-palveluun (Internet-puhelin). On kuitenkin olemassa rajoituksia. Et ehkä voi siirtää numeroasi, jos muutat ja suuntanumero muuttuu sen seurauksena.

Rajoitukset VoIP-numeroiden edelleenlähettämiselle

Tämä ominaisuus ei ole aina ilmainen. Jotkut VoIP-yritykset tarjoavat numeron siirtoa maksua vastaan. Veloitavat maksut voivat olla kertamaksuja tai kuukausimaksuja, kunhan säilytät siirretyn numeron. Joten jos numeron siirrettävyys on sinulle tärkeää, keskustele siitä operaattorisi kanssa ja ota lopullinen maksu huomioon kustannussuunnittelussasi. Maksun lisäksi numeron siirto voi sisältää tiettyjä rajoituksia. Et ehkä voi hyödyntää kaikkia uuden palvelun tarjoamia ominaisuuksia. Tämä pätee erityisesti niiden numeroihin liittyviin ominaisuuksiin, jotka usein annetaan ilmaiseksi uuden palvelun mukana. Yksi tapa välttää tämä rajoitus on maksaa toisesta rivistä siirretyllä numerolla. Näin sinulla on kaikki uuden palvelun ominaisuudet ja voit edelleen käyttää vanhaa linjaasi.

Mitä on numeron siirrettävyys?

Numeron siirrettävyys tarkoittaa kykyä käyttää yhden puhelinpalveluntarjoajan puhelinnumeroa toisen kanssa. Tämä on mahdollista puhelinpalveluntarjoajien välillä riippumatta siitä, tarjoavatko ne langallista tai langatonta palvelua. Yhdysvaltain sääntelyvirasto FCC on päättänyt, että kaikkien VoIP-palveluntarjoajien on tarjottava puhelinnumeroiden siirrettävyys.

Varmista, että tietueesi täsmäävät

Jos haluat säilyttää nykyisen numerosi, on yksi tärkeä asia muistaa: numerosi henkilötietojen on oltava täsmälleen samat molemmissa yrityksissä. Esimerkiksi tilin omistajana antamasi nimen ja osoitteen on oltava täsmälleen samat molemmissa yrityksissä. Puhelinnumero on aina yhteydessä nimeen ja osoitteeseen. Jos esimerkiksi haluat uuden yrityksen numeron olevan puolisosi, sitä ei voi siirtää. Heidän on käytettävä uutta numeroa, jonka he saivat uudesta yrityksestä.

Por Markus