how to find discord servers b447ec12e34e4e349f5dcca2864df95d

Tämä artikkeli käsittelee Discord-palvelimien löytämistä Discord-sovelluksen, online-hakemistojen ja muiden resurssien avulla ja kuinka erottaa parhaat Discord-palvelimet niistä, joita sinun pitäisi välttää.

Kuinka käyttää Discord-palvelinhakua

Discord-palvelimet ovat pohjimmiltaan kehittyneitä online-keskustelufoorumeita, joissa on lisätoimintoja, kuten äänichat, järjestelmäilmoitukset ja sovellustuki sekä tietokoneissa että älylaitteissa. On olemassa satoja miljoonia Discord-palvelimia, jotka voivat osallistua lähes kaikkiin kuviteltaviin aiheisiin Discord-treffipalvelimista peli- ja anime-sarjoihin. Helpoin tapa löytää julkisia Discord-palvelimia on käyttää Discord-työpöytäsovelluksen sisäänrakennettua palvelinhakua.

 1. Avaa Discord-sovellus tietokoneellasi.

 2. Klikkaa Tutustu julkisiin palvelimiin kuvake, joka muistuttaa kompassia.

 3. Pääset virallisen Discord-palvelinhakemiston etusivulle, jonka yläosassa on hakupalkki ja alla useita suosittuja Discord-palvelimia, kuten Fortnite videopeli ja Minecraft. Napsauta mitä tahansa näistä nähdäksesi, miltä heidän yhteisönsä näyttää ja kuinka aktiivisia he ovat.

  Discord-palvelimet Discord-työpöytäsovelluksessa Windows 10:ssä.

 4. Jos pidät Discord-palvelimesta, sinun tarvitsee vain napsauttaa Osallistua -painiketta näytön yläreunassa. Voit myös palata päähakemistoon napsauttamalla kompassikuvaketta uudelleen.

  Discord Fortnite -palvelin Discord-työpöytäsovelluksessa Windows 10:ssä.

 5. Suositeltujen suosittujen palvelimien lisäksi voit löytää myös muita Discord-palvelimia, joihin voit liittyä siirtymällä vasemman valikon luokkiin. Käytettävissä olevat luokat ovat Pelaaminen, Musiikki, koulutus, Tiede teknologiaja Viihde.

  Discord-palvelimet Discord-työpöytäsovelluksessa Windows 10:ssä.

 6. Toinen tapa löytää Discord-palvelimia on käyttää hakupalkkia. Siitä voi olla hyötyä, jos et ole varma, mihin kategoriaan suosikkiaiheesi sopii tai jos se liittyy useampaan kuin yhteen luokkaan. Yksi tällainen aihe on Star Wars, jossa on Discord-palvelimia, jotka on omistettu Star Wars -videopeleille, kuten Star Wars Battlefront II ja Vanha tasavalta. Sitä varten on myös palvelimia sen elokuvat ja Disney Plus -sarjat, kuten Mandalorialainen, Ahsokaja Rangers of the New Republic.

  Star Wars Discord -palvelimet Discord-työpöytäsovelluksessa Windows 10:ssä.

Online-hakemistot suosituille Discord-palvelimille

Vaihtoehtoinen tapa löytää Discord-palvelimia liittymistä varten on selata Discord-palvelinluetteloita online-hakemiston kautta. Tässä on joitain suosituimmista Discord-palvelinhakemistoista, joita kannattaa tutkia.

 • Disboard.org: Suurin Discord-palvelinhakemisto, jossa on kieltenoppimisen, musiikin, LGBT- ja politiikan kategoriat tavallisten videopeliaiheiden lisäksi.
 • Discord.me: Toinen luotettava palvelinhakemisto, jossa on tuhansia vaihtoehtoja luokkaa kohti.
 • DiscordServers.com: Tämä hakemisto tarjoaa valtavan valikoiman peli- ja nörttikulttuurin Discord-palvelimia, joihin voit liittyä.

Muita tapoja löytää Discord-palvelimia liittymistä varten

Löydät suosittuja Discord-palvelimia sisäänrakennetun palvelinhaun tai jonkin yllä olevista hakemistoista, mutta voit löytää monia myös muualta verkosta.

 • Etsi Discord-palvelimia sosiaalisessa mediassa. Monet yritykset ja yksityishenkilöt jakavat usein Discord-palvelimensa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.
 • Liity eksklusiivisiin palvelimiin Patreonin kautta. Patreonilla on vahva integraatio Discordin kanssa, ja monet tekijät tarjoavat kannattajilleen yksinoikeuden yksityisille Discord-palvelimille.
 • Tarkista Facebook-ryhmien palvelimia. Joillakin Facebook-ryhmillä on myös Discord-palvelimet, joihin jäsenet voivat muodostaa yhteyden.
 • Videopelien streamerissä on kyse Discordista. Monet suuret ja pienet striimaajat Twitchissä, YouTube Gamingissa ja Facebook Gamingissa omistavat Discord-palvelimensa, jotta heidän yhteisönsä voi keskustella heidän striimeistään, pelaamisestaan ​​ja muista aiheeseen liittyvistä aiheista. Tarkista suosikkisuoratoistosi profiilisivulta, onko heillä Discord-palvelin, johon liittyä.

Voit liittyä niin moneen Discord-palvelimeen kuin haluat, joten voit vapaasti selata ja etsiä, kunnes löydät tarpeitasi parhaiten vastaavan verkkoyhteisön. Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia löytää oikeaa palvelinta, miksi et luo Discord-palvelinta ja kutsuisi muita liittymään ja rakentamaan kanssasi uutta yhteisöä?

Por Markus