emoji keyboard 57cc58a33df78c71b650ec86

Jotta voit käyttää emojia iPhonessa, sinun tarvitsee vain aktivoida iOS-käyttöjärjestelmäsi sisäänrakennettu emoji-näppäimistö. Apple on asettanut emoji-näppäimistöt saataville ilmaiseksi kaikissa iPhoneissa iOS 5.0 -käyttöjärjestelmän julkaisun jälkeen. Kun sisäänrakennettu emoji-näppäimistö on aktivoitu, se ilmestyy älypuhelimen näytön alareunaan, jossa tavallinen näppäimistö näkyy, kun kirjoitat viestejä. Vain kirjainten sijasta emoji-näppäimistö näyttää rivejä pieniä sarjakuvakuvia, jotka tunnetaan nimellä «emoji» tai hymiöt.

Aktivoi emoji-näppäimet

Voit aktivoida emoji-näppäimet iPhonessasi seuraavasti:

  1. Avaa Asetukset-sovellus ja napauta Kenraali.

  2. Näpäytä Näppäimistöt nähdäksesi näppäimistön asetukset.

  3. Napauta Lisää uusi näppäimistö.

  4. Sinun pitäisi nyt nähdä luettelo saatavilla olevista näppäimistöistä eri kielillä. Vieritä alas ja etsi Emoji-teksti. Kyllä, Apple pitää «emojia» eräänlaisena kielenä ja luettelee sen kaikkien muiden kanssa!

  5. Näpäytä Emoji ja se asentaa kuvanäppäimistön ja antaa sen sinulle, kun kirjoitat jotain.

Emojin käyttäminen

Pääset emoji-näppäimistöön, kun se on aktivoitu, tuomalla tavallisen näppäimistösi esiin ja etsimällä pienen maapallokuvakkeen alareunasta, kaikkien kirjainten alapuolelta, aivan mikrofonikuvakkeen vierestä. Maapallon napauttaminen näyttää emoji-näppäimistön tavallisten näppäimistön kirjainten sijaan. Pyyhkäise oikealle nähdäksesi jatkossakin emojiryhmiä. Valitse kuva napauttamalla se ja lisää se viestiisi tai viestiisi. Jos haluat palata normaaliin näppäimistöön, napauta vain pientä maapalloa uudelleen ja palaat aakkosnumeeriseen näppäimistöön.

Mitä «emoji» tarkoittaa?

Saatat ihmetellä, mitä emojit ovat ja miten ne eroavat esimerkiksi hymiöistä. Emojit ovat kuvahahmoja. Itse sana on johdettu japanista, mikä viittaa graafiseen symboliin, jota käytetään edustamaan käsitettä tai ideaa. Ne ovat samanlaisia ​​kuin hymiöt, mutta laajempia siinä mielessä, että ne eivät vain ilmaise tunteita, kuten hymiöitä ja muita hymiöitä. Emoji on kielellinen sekamelska, joka on johdettu kirjaimellisesti japanin sanoista «kuva» ja «hahmot». Emojit ovat peräisin Japanista ja ovat erittäin suosittuja japanilaisilla mobiiliviestintäalustoilla. ne ovat sittemmin levinneet maailmanlaajuisesti ja niitä käytetään erilaisissa sosiaalisen median sovelluksissa ja viestintäjärjestelmissä. Monet emoji-kuvista on sisällytetty maailmanlaajuiseen tietokonetekstin koodausstandardiin, joka tunnetaan nimellä Unicode. Unicode-standardia ylläpitävä Unicode Consortium otti vuonna 2014 käyttöön kokonaan uuden hymiösarjan osana päivitettyä Unicode-standardia. Voit nähdä esimerkkejä suosituista hymiöistä EmojiTracker-verkkosivustolla.

Emoji-näppäimistösovellukset

Jos haluat tehdä muutakin kuin vain lisätä emoji-tarran tai hymiökuvan viestiisi, on paljon ilmaisia ​​ja edullisia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua olemaan luovempi. iPhonen emoji-sovellukset tarjoavat yleensä visuaalisen näppäimistön, joka näyttää pieniä kuvia tai hymiöitä, jotka tunnetaan nimellä emoji. Kuvanäppäimistön avulla voit napauttaa mitä tahansa kuvaa lisätäksesi sen mihin tahansa lähettämääsi tekstiviestiin ja viesteihin erilaisissa sosiaalisen median sovelluksissa. Tässä on joitain suosituimmista emoji-sovelluksista iOS-laitteille:

  • Emoji-näppäimistö 2: Tämä ilmainen emoji-sovellus tarjoaa animoituja hymiöitä ja tarroja, jotka heiluvat ja tanssivat, sekä työkaluja oman emoji-taiteen luomiseen. Se toimii Facebookille, Twitterille, Whatsappille, Instagramille ja muille luotuille viesteille.
  • Emoji Emoticons Pro: Tämän sovelluksen lataaminen maksaa 99 senttiä ja on sen arvoinen. Sovellus tarjoaa hymiönäppäimistön, jota napauttamalla voit lisätä erilaisia ​​emoji-tarroja, emoji-sanataidetta ja erityisiä tekstitehosteita tekstiviesteihisi sekä Facebook-päivityksiin ja Twitterin twiitteihin. Se tekee kaikenlaista taidetta emojikuvilla, jos haluat.

Por Markus