vivitar 2 1 megapixel digital camera 458999675 f4e513879cd54ad68e7910e46795bc56 scaled

Jos Vivitar-digitaalikamerassasi on ongelmia, saatat nähdä virheilmoituksen. Saatat myös kohdata ongelmia, joissa kamera ei anna visuaalisia vihjeitä. Näillä vinkeillä voit korjata Vivitar-kamerasi virheilmoituksen kanssa tai ilman sitä. Tämän artikkelin tiedot koskevat laajalti kaikkia Vivitar-digitaalisia kohdista ja ammu -kameroita.

Vivitar-kameraongelmien syyt

Joitakin virheilmoituksia, joita saatat kohdata, ovat:

 • Kortti täynnä virhe / tiedostoa ei ole
 • Objektiivivirhe/E18-virhe
 • Suojattu kirjoitusvirhe

Tässä on joitain syitä Vivitar-kameroiden mahdollisiin ongelmiin:

 • Jos kamera ei lue SD-muistikorttia, se voi olla kirjoitussuojattu tai sinun on ehkä alustettava uusi muistikortti.
 • Jos salama ei toimi, se on saatettu sammuttaa manuaalisesti kameran valikon kautta.
 • Jos linssi ei ulotu, kamera saattaa tarvita puhdistusta tai kameran sisäisessä mekaniikassa saattaa olla ongelma.
 • Alhainen kameran akku voi aiheuttaa useita ongelmia. Jos kamera esimerkiksi tallentaa valokuvan, kun virta katkeaa, valokuvaa ei ehkä tallenneta tai se voi vaurioitua.
 • Jos kamera tuottaa epäselviä kuvia, automaattitarkennusjärjestelmä ei välttämättä toimi niin nopeasti kuin tarvitaan terävän kuvan luomiseen.
 • Kameran pudottaminen voi vahingoittaa sitä sisäisesti.
 • Jos joihinkin kameroihin ei ole asennettu muistikorttia, kamera tallentaa kuvat väliaikaisesti sisäiseen muistiin. Kun sammutat kameran, valokuvat poistetaan automaattisesti. Varmista, että käytät muistikorttia tämän ongelman välttämiseksi.

Vivitar ei tee kaikkein huippuluokan kameroita, mikä on yksi syy, miksi ne ovat halpoja muihin merkkeihin verrattuna. Tästä syystä kamerasi ei ehkä pysty ottamaan kuvia halutulla laadulla.

Vivitar-kameroiden vianmääritys

Noudata näitä ohjeita ratkaistaksesi yleiset Vivitar-kameraongelmat:

 1. Pidä kameran akut ladattuna. Lataa akku säännöllisesti tai vaihda AA- tai AAA-paristot.

 2. Tarkenna kuvasi etukäteen. Jos sinulla on vaikeuksia tarkentaa, paina suljinpainike puoliväliin tarkentaaksesi kohtaukseen, jos mahdollista. Kun kamera on tarkennettu, paina suljin pohjaan.

 3. Tarkista salaman asetukset. Varmista ensin, että kamera ei ole sisällä makro tila, jonka avulla jotkut Vivitar-kamerat voivat poistaa salaman käytöstä. Muuta sitten salama-asetukseksi automaattisesti.

 4. Puhdista kameran linssi. Varmista, että linssin kotelo on puhdas eikä siinä ole hiukkasia ja roskia, jotka molemmat voivat saada linssin kiinni.

 5. Poista SD-kortin kirjoitussuojaus käytöstä. Jos sinulla on kirjoitussuojakytkin kortin kyljessä, käännä kytkin auki-asentoon, jotta kamera voi kirjoittaa kuvia kortille uudelleen.

 6. Alusta muistikortti. Hae kaikki valokuvat kortilta ja tallenna ne tietokoneellesi, sillä alustus poistaa kaikki kortilla olevat tiedostot.

 7. Sammuta kamera, poista paristot ja odota 10 minuuttia. Kun vaihdat pariston ja käynnistät kameran uudelleen, objektiivin pitäisi ulottua itsestään.

 8. Korjauta kamerasi ammattitaidolla. Jos olet kokeillut kaikkea yllä olevaa ja sinulla on edelleen ongelmia objektiivin ja salaman kanssa, on mahdollista, että sisäiset mekanismit ovat epäonnistuneet, mikä voi olla kallis korjaus.

Por Markus