flying with a camera 492864 final ae5ee7e3c9be4087a81cfc701e73877f

Tässä on muutamia vinkkejä kameran kanssa lentämiseen sekä turvatoimien kautta että lentokoneessa, jotka auttavat pitämään varusteesi turvassa ja lentosi sujuvana.

Hanki tietoa

Ennen kuin teet mitään muuta, tarkista sekä lentoyhtiön että TSA:n (Transportation Security Administration) verkkosivustot varmistaaksesi, että tiedät säännöt. Otatpa sen mukaan lentokoneeseen tai pakkaat ne kirjattuun matkatavaraan, elektronisia laitteita koskevat määräykset voivat vaikuttaa pakkaamiseen.

Suojaa sitä

Pakkaa kamerasi oikein. Etsi pehmustettu kameralaukku, jossa on erilliset lokerot objektiiveille, kameran rungolle, salamaille ja muille lisävarusteille. Tai säästääksesi rahaa pakkaa varusteet alkuperäiseen laatikkoon ja pehmusteeseen.

Alkuperäinen laatikko on hieno, jos laitat sen reppuun tai muihin käsimatkatavaroihin. Jos kamera on kuljetettava erikseen laatikossa, harkitse sen sijoittamista tavalliseen paperipussiin, jotta vältyt mahdollisilta varkailta.

Poista linssi

Älä pakkaa DSLR-kameraa objektiivin ollessa päällä. Jos pakkaus kohdistaa voimaa linssin koteloon, niitä yhdistävät herkät kierteet voivat katketa. Pakkaa kotelo ja linssi erikseen molempien yksiköiden asianmukaisilla suojuksilla. Näiden korkkien tulee olla alkuperäisessä laatikossasi, jos sinulla on se edelleen.

Nikon AF-S FX NIKKOR 50mm objektiivi

Pienempi on parempi

Tarkista, että kameralaukkusi on riittävän pieni mahtumaan lentokoneen yläosastoon tai istuimen alle. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan lisämaksun laukun sisäänkirjautumisesta. TSA sallii valokuvausvälineiden kuljettamisen käsimatkatavaroissa ja kirjatussa matkatavarassa, mutta tarkista ne lentoyhtiöltäsi. ehkä heillä on erilainen politiikka.

Pidä se kaikki yhdessä

TSA saattaa edellyttää, että skannaat kamerasi erikseen. Mitä tahansa kannettavaa elektronista laitetta, kuten digitaalikameraa, voi kuljettaa käsilaukussa, jos se on suojattu. TSA-agentti voi kuitenkin pyytää kameran tarkempaa tarkastusta röntgentoimenpiteen jälkeen. Lisäksi nämä määräykset voivat muuttua milloin tahansa, joten käy osoitteessa TSA.gov saadaksesi viimeisimmät uutiset.

Matkustaja, jolla on passi ja odottaa röntgensuoritusmatkatavaroita.

Onko extrat

Pidä uusi akku valmiina, kun kuljet turvalinjan läpi. Turvahenkilöstö voi pyytää sinua kytkemään kameran päälle tarkastuksen aikana. Tätä seurantaa ei tapahdu usein, mutta se on aina mahdollista.

Säilytä paristot

Älä kanna irrallisia paristoja yhdessä. Jos niiden terminaalit joutuvat kosketuksiin toistensa kanssa lennon aikana, ne voivat aiheuttaa oikosulun ja sytyttää tulipalon. Sama koskee kosketusta metalliin, kuten kolikkoon tai avaimiin. Kaikki akut on säilytettävä turvallisesti ja erillään lennon aikana.

Akku järjestelmäkamerassa

Pakkaa paristot niin, etteivät ne voi murtua tai puhkaista. Litium- ja litiumioniakuissa olevat kemikaalit voivat olla vaarallisia, jos niiden ulkokuori vaurioituu.

Sulje se

Harkitse DSLR:n virranvaihtokytkimen kääntämistä Off-asentoon. (Sinun on ehkä käytettävä ilmateippiä vahvuuden vuoksi.) Tämä vaihe estää kameraa käynnistymästä vahingossa laukussa, jos jätät akun päälle.

Älä pelkää röntgenkuvaa

Röntgenkuvaus lentokentällä ei vahingoita kameraan tallennettua muistikorttia tai poista tallennettuja tietoja.

Kontit matkatavaroilla lentokentän turvatarkastuksessa

Pidä sitä silmällä

Varkauden estämiseksi älä unohda valokuvauslaitteitasi, kun ne kulkevat turvatarkastuksen läpi. Jos kuitenkin menetät kamerasi tarkastuspisteestä neuvotellessasi, ota yhteyttä kyseisen lentokentän TSA:han. TSA:n verkkosivusto ylläpitää luetteloa kadonneista ja löydetyistä yhteystiedoista jokaiselle Yhdysvaltojen lentoasemalle. Jos olet kadottanut kamerasi muualle lentokentälle, ota yhteyttä suoraan lentokentälle. Ota tavaksi säilyttää kamerasi samassa paikassa kuin laukkusi, jotta tiedät aina, mistä tarkistaa, ennen kuin lähdet turvatoimista tai nouset lentokoneeseen.

Käytä ylimääräistä täytettä

Jos sinun on tarkistettava kameran varusteet, käytä kovasivuista, lukittavaa laukkua, jonka sisällä on pehmuste. Jos ostat laukullesi lukon, varmista, että se on TSA:n hyväksymä lukko, mikä tarkoittaa, että turvahenkilöillä on asianmukaiset työkalut sen avaamiseen ilman, että sinun tarvitsee leikata sitä. Agentit sulkevat pussin uudelleen tarkastuksen jälkeen.

Kovakoteloiset muoviset laitesäiliöt

Vakuuta se

Harkitse varkaus- ja vahinkovakuutusta, varsinkin jos laitteesi vaihtaminen olisi kallista. Nautit matkastasi enemmän, jos et ole huolissasi. Ennen kuin ostat vakuutuksen, tarkista kuitenkin asunnonomistajasi vakuutus; jotkin vakuutukset kattavat tällaiset varat.

Por Markus