Violux Luma Pro HeroSquare a0862a77724b41bb88a67407df97206f

Violux Luma Pro

Mitä me pidämme?

 • Tyylikäs muotoilu ja itsenäinen UV-C
 • Laboratoriossa testattu ja varmennettu
 • Mukana tulee kumppanisovellus
 • Kätevät valo- ja ääniilmaisimet

Mistä emme pidä

 • Suuri muotokerroin
 • Ovessa ei ole lapsilukkoa

Violux Luma Pro tuo turvallisen UV-C-valoteknologian keskimääräisiin koteihin tyylikkäällä muotoilulla ja intuitiivisella käyttökokemuksella, kunhan sinulla on sille riittävästi tilaa.

4.5

Violux Luma Pro

Violux Luma Pro

tässä artikkelissa

Violux on toimittanut meille arvosteluyksikön yhdelle kirjoittajamme testattavaksi. Lue heidän täydelliset mielipiteensä.

Violux Luma Pro lisää mukavuutta kodin UV-C-puhdistukseen: sen mukana tulee sovellus. Tässä älykkäässä, otsoni- ja kemikaalivapaassa desinfiointiaineessa on Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteys laitteen käyttöönottoa, UV-C-valojen valvontaa ja puhdistusmuistutusten ajoittamista varten. Tämä kolmannen osapuolen IAC-sertifioitu, lääketieteellisissä laboratorioissa testattu laite tappaa tehokkaasti 99,9 prosenttia pinnoilla olevista bakteereista. Näiden testien ja tilavan rakenteen perusteella valmistaja suosittelee käyttöä kaikkeen tableteista ja älypuhelimista tutteihin. Vaikka muotoilu on hienostunut ja ylellinen, kuten ylellisemmät kodinkoneet, se tarvitsee melko vähän tilaa. Kun olet löytänyt ja asettanut sille oikean paikan, kokonaiskokemus on käyttäjäystävällinen, mikä tekee Luma Prosta potentiaalisen hyödyn sekä kotiin että toimistoon.

Suunnittelu: virtaviivainen, mutta suuri jalanjälki

Boksimaisessa Luma Prossa on 25 punnan jalanjälki ja se on 16 tuumaa leveä. Minun oli vaikea asettaa sitä tiskille kaappien aiheuttamien häiriöiden vuoksi. Ihannetapauksessa tarvitset vapaasti seisovan pinnan, kuten avoimen työtason tai pöytätason, joka on vähintään 17,5 tuumaa syvä ja jossa on 15 625 tuumaa tilaa.

Näiden testien ja tilavan rakenteen perusteella valmistaja suosittelee käyttöä kaikkeen tableteista ja älypuhelimista tutteihin. Hyvä uutinen on, että kun löydät sille paikan, se ei ole epämiellyttävä tai epämiellyttävä. Luma Pro muistuttaa ylellistä minijääkaappia, jossa on paksu musta muovi ja ruostumaton teräs. Se pyyhkiy pois erittäin helposti, kuten mikä tahansa ruostumattomasta teräksestä valmistettu laite.

Violux Luma Pro

Sisäpuolella on neljä UV-lamppua (kaksi ylhäällä ja kaksi alhaalla), jotka säteilevät 32 wattia puhdistustehoa. Kvartsioptinen lattia, jonka pitäisi tarjota poikkeuksellinen UV-C-valon jakautuminen ja auttaa pinnan desinfioinnissa, on myös erittäin heijastava. Kokonaisuus on sisältä hyvin peilimäinen ja moderni. Oven kahvaan on helppo tarttua ja ovi sulkeutuu ja avautuu luotettavasti. Se ei aukea kovin kauas, joten siihen on kiinnitettävä huomiota laitetta asetettaessa. Ovessa ei myöskään ole turvalukkoa, mutta jos se vahingossa avataan syklin puolivälissä, valot sammuvat käyttäjän suojelemiseksi.

Asennusprosessi: melkein plug and play

Vaikka Luma on melko plug and play -laite, on välttämätöntä tehdä silmämääräinen tarkastus ja asentaa muutama esine ennen aloittamista. Luma Prossa ei ole käyttöohjetta eikä verkkosivustolla ole mitään, vaikka tämä dokumentaatio saattaa olla tulossa. Sain testiyksiköstäni joitain suoria ohjeita varmistaakseni, että kaikki polttimot ovat tiukalla ja kuinka kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua ristikkoa ja lasilevy asetetaan yksikköön. Vaikka polttimoiden tarkistaminen ei ollut ongelma, minulla ei ollut onnea lisävarusteiden kanssa. Metalliset säleiköt, joiden kerrotaan toimivan suojana Luma Prohon asetettaville valoille ja esineille, on lovia, jotka näyttävät sopivan laitteen ylä- ja alaosien koloihin.

Violux Luma Pro

Vietin ainakin 20 minuuttia yrittäessäni sovittaa ne huolellisesti paikoilleen naarmuttamatta sisäosia, mikä kävi lähes mahdottomaksi tehdä. Iso kuollut piste yrittää laittaa säleiköt oven lähelle. Lopulta laitoin vain lasilevyn ja ristikon jalkoineen laitteen pohjalle. Lisäsovellus, jonka latasin visuaalisen tarkastuksen ja laitteen yhdistämisen jälkeen, ei toiminut Bluetooth-yhteyden kanssa. Luma Pron saattaminen pariliitostilaan sujui ohjeiden mukaisesti – laitteen alareunassa, sisäreunassa olevaa nappia painamalla. Se kuitenkin yhdisti suoraan 2,4 GHz Wi-Fi-yhteyden kautta. Kun pariliitos mukana tulevan Violux-mobiilisovelluksen kanssa, pystyin varmistamaan, että kaikki valot toimivat, ja aloitin puhdistusjaksot.

Suorituskyky: nopea ja johdonmukainen, kun kaikki on paikoillaan

Luma Pro tarjoaa kaksi nopeaa puhdistustilaa: normaali 60 sekunnin sykli, nimeltään Normaali, ja laajennettu puhdistusjakso, joka kaksinkertaistaa sen. Voit toistaa nämä jaksot niin monta kertaa kuin haluat, mutta aikavaihetta ei voi lisätä. Luma Pron käyttö on helppoa. Aseta esineet siihen ja paina pohjassa olevaa painiketta kerran vakiojaksoa varten ja kahdesti pidennettyä tilaa varten. Valinnastasi riippuen kuulet vastaavan määrän piippauksia. Kun suljet oven, valot syttyvät sekä LED-tilavalo Luma Pron ulkoreunassa. Se hehkuu punaisena desinfioinnin aikana ja valkoisena ja vilkkuu, kun se on valmis. Kuulet myös piippausäänen, kun se pysähtyy, ja sovellus ilmoittaa, kun se on valmis. Asetin syklimuistutuksia ja ilmoituksia Violux-sovelluksessa, ja nämä hälytykset tulivat johdonmukaisesti ilman virheitä.

Violux Luma Pro

Ainoa suorituskyvyn suhteen kokemani hikka tuli päivän tai kahden käytön ja vain kourallisen puhdistusjaksojen jälkeen. Luma Pro ilmoitti minulle, että yksi lampuista oli viallinen. Se teki tämän useilla tavoilla: antoi matalan, tavallaan väärän vastauksen summerin, näytti vilkkuvan punaisen LED-kuvion ja esti syklin käynnistymisen ollenkaan. Kumppanisovellus vahvisti, että lamppu ei toiminut ja ehdotti sen vaihtamista. Violux-sovellus tarjoaa hyödyllisiä visuaalisia ja kirjallisia ohjeita tämän vaihdon suorittamiseen, mutta se ei tarjoa tapaa ostaa polttimot. Sovelluksen kautta on kuitenkin suora linkki asiakastukeen. Tämä ei tarkoita sitä, että Luma Pro ei toimisi ilman yhtäkään viallista polttimoa.

Kun UV-lamppu löystyy tai se on vaihdettava, Luma Pro tarvitsee käytännön huomiota. Aioin heittää pyyhkeen sisään ja etsiä tapaa saada uusi, kun muistin, että laatikon purkamisen jälkeen tekemäni polttimotarkastus voi olla avain ongelmaan. Kyseinen valo oli löysällä, sen on täytynyt tapahtua muutaman kierroksen jälkeen vaihdettaessa. Vietin melkoisen paljon aikaa yrittäessäni saada sen turvallisesti paikalleen kääntämällä lamppua, kunnes en enää tuntenut antavan. Vaikka se tuntui turvalliselta, se ei ollut sitä. Toistin tämän syklin useita kertoja: irrotin sen pistorasiasta, kiristin lampun, liitin Luma Pron takaisin ja aloitin normaalin puhdistusjakson. Se lopulta toimi noin 20 minuutin kuluttua, ja varmistin, ettei minulla ole mitään hässäkkää esineiden asettamisessa ja poistamisessa sen jälkeen. Vaikka ratkaisu ei välttämättä ollut monimutkainen, se oli enemmän kuin odotin. Violux raportoi, että Luma Pro on kemikaali- ja otsoniton, mutta jos et ole tyytyväinen elohopeaa sisältäviin UV-lamppuihin, sinun on ehkä annettava tämän laitteen suunnittelu. Kun polttimo irtoaa ja vaatii säätöä tai vaihtoa, Luma Pro tarvitsee manuaalista, käytännönläheistä huomiota.

Tärkeimmät ominaisuudet: Liitettävyys ja 360 asteen puhdistus

Luma Pron silmiinpistävä ominaisuus on älykäs osa. Violux-sovelluksella (Androidille ja iOS:lle) voit määrittää ja hallita useita Luma Pro -laitteita missä tahansa huoneessa, jossa ne ovat tarkkailemalla valoja ja asettamalla siivousmuistutuksia. Voit myös tarkastella siivoustoimintoja laitteittain. Voisin tehdä molemmat helposti.

Violux Luma Pro

Olen myös ottanut käyttöön ilmoitukset, jotka ilmoittavat minulle älypuhelimessani, kun puhdistusjaksot ovat päättyneet. Nämä viestit olivat hieman aikaisemmin kuin suoraan Luma Pron soittoääni, mutta ne toimivat toisena hyödyllisenä osoituksena siitä, että minun oli turvallista hakea sisällä oleva.

Violux-sovelluksella (Android ja iOS) voit pitää lamppuja silmällä ja asettaa puhdistusmuistutuksia. Toinen tärkeä ominaisuus on Violuxin patentoitu UV-C-tekniikka 360 asteen puhdistukseen. Valmistajan mukaan UV-lamput toimivat UV-C 254 nm aallonpituudella, mikä sijoittaa ne 200-280 nm bakteereja tappavien lamppujen alueelle. Lamppujen sijoitus optisen kvartsilattian ja 2 210 kuutiotuuman kapasiteetin kanssa tarjoaa puhdistustehoa isommille esineille erittäin lyhyessä 1-2 minuutin sisällä ilman, että niitä tarvitsee kääntää tai suunnata uudelleen.

Hinta: Tämä innovaatio maksaa korkeat kustannukset

Jos etsit ensiluokkaista ja luotettavaa UV-C-valodesinfiointia kotiin, Luma Pro erottuu ominaisuuksistaan ​​ja korkeammasta hintaluokistaan. Luman vähittäismyyntihinta on 800 dollaria, vaikka saatat löytää sen halvemmalla, 500 dollarilla. Joka tapauksessa tämä desinfiointiaine on investointi. Korkeampi hintapyyntö heijastaa myös sitä, mitä Luma Pro tarjoaa, mitä muut eivät, eli älykkäiden ominaisuuksien, 360 asteen siivouksen ja huippunopeiden syklien yhdistelmää. Alhaisemmalla hinnalla se on enemmän linjassa kilpailijoiden kanssa, jotka myös toimittavat korkealuokkaisia ​​ja turvallisia malleja kolmannen osapuolen laboratoriotestauksen tukemalla tekniikalla.

Luma UV Pro vs. Purify-One UV Box

Vaikka on vaikea löytää suoraa kilpailijaa, jolla on samat kyljykset kuin Luma Prolla, Purify-One UV Box tarjoaa tehokkaan kodin UV-desinfioinnin hieman eri tavalla. Se maksaa noin 300 dollaria ja käyttää UV-C LED -tekniikkaa. Purify-Onen UV-lamput toimivat korkeammilla aallonpituuksilla, 260-280 nm, tuottaen 27 wattia tehoa nopeilla jaksoilla 3 minuutin ajastimella. Toisin kuin Luma Pro, tämä kilpailija tarjoaa myös säilytystilan ja älykkään kuivauksen, ja se on täysin lasiton ja elohopeaton. Kuten jotkut parhaista puhelimen desinfiointiaineista, Purify-One UV Box on myös yleensä paljon kannettavampi, se painaa 4,1 kiloa ja on 10,5 tuumaa leveä, 6 tuumaa pitkä ja 12 tuumaa pitkä. Sisäänrakennettu kantokahva ja USB-C-tulo lisäävät monipuolisuutta matkustamiseen. Tämän siirrettävyyden kompromissi on tilan puute suuremmille esineille. Myös kahden laitteen väliset suunnitteluyksityiskohdat vetoavat erilaisiin herkkyyksiin. Luma Prossa on lasiovi, jossa on kahva ja kiiltävät, laadukkaat materiaalit, kun taas Purify-One käyttää muovia ja yleisempää kansimaista aukko- ja painikevalikkoa laitteen yläosassa. Luma Pro on myös yksinään markkinoiden harvinainen älykäs UV-puhdistusaine.


Lopullinen tuomio

Edistyksellinen älykäs UV-puhdistusaine varhaisille käyttäjille.Violux Luma Pro on ainutlaatuinen älykäs UV-C desinfiointiaine koteihin ja liiketiloihin. Vaikka sitä on käsiteltävä varoen ja siinä on runsaasti tilaa oikealle sijoittelulle ja käytölle, kokonaisuus on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Ne, jotka ovat kiinnostuneita investoimaan edistykselliseen UV-desinfiointiin kotona, saavat itseluottamusta Violuxin laboratoriotesteistä ja tietoisemman ja kätevämmän käytön seurasovelluksen ansiosta.

Arvostelimme samankaltaisia ​​tuotteita

 • Puhelinsaippua 3
 • PuhelinSoap XL

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Luma Pro

 • Tuotteen merkki:

  Violux

 • MPN

  LP-2021-Musta-hopea

 • Hinta

  800,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Tammikuu 2021

 • Paino

  22,5 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  16 x 15,625 x 17,5 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Takuu

  1 vuosi

Por Markus