1LW4048514 HeroSquare e9c1c170fb35453cad74b5d9dac7b1bf
Mitä me pidämme?

 • Hämmästyttävä kestävyys
 • Kohtuullinen hintalappu
 • tyylikäs ulkonäkö

Mistä emme pidä

 • Rajoitetut värivaihtoehdot
 • Ei lisäominaisuuksia
 • Lyhyt pituus

Syncwire Lightning -kaapeli asettaa kestävyyden etusijalle. Yhdessä tyylikkään ja ammattimaisen ulkonäön kanssa se on loistava kaapeli liikkeellä oleville.

4.7

Synkronointi Lightning Cable

Synkronointi Lightning Cable

tässä artikkelissa

Ostimme Syncwire Lightning -kaapelin, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Syncwire Lightning -kaapeli on vaikuttava vaihtoehto niille, jotka haluavat asettaa kestävyyden Lightning-kaapelin teknisten tietojen luettelon kärkeen. Se tarkistaa monia laatikoita – tyylikäs muotoilu, luotettava lataus, kaksi värivaihtoehtoa. – mutta kaapelin istuvuus ja viimeistely pisti silmään. Vietimme sen kanssa noin viikon New Yorkissa, latasimme puhelintamme yön yli, siirsimme varmuuskopioita, kävelimme repussamme ja paljon muuta. Lue eteenpäin nähdäksesi, kuinka se pinoutui.

Synkronointi Lightning Cable

Muotoilu: Miellyttävän yksinkertainen ja mukava, tyylikäs ulkonäkö

Testasimme mustaa versiota Syncwire-kaapelista, mutta voit valita sen myös Apple-ystävällisemmän valkoisen. Rahamme ovat mustalla värillä, koska se ei kerää likaa yhtä helposti, ja se tuntuu itse asiassa hieman ammattimaisemmalta. Virallinen Apple-kaapeli kiinnittää kaksi kovareunaista muovikappaletta kaapelin kumpaankin päähän. Syncwire-kaapeli pyöristää nämä reunat huomattavasti ja antaa sille nykyaikaisemman, jopa futuristisemman ilmeen. Jotkin kumireunoista on tarkoitettu suojaamaan kaapelin sisäpuolta – luokka, johon pääsemme seuraavaksi – mutta ne antavat mukavan ulkonäön.

Syncwire Lightning -kaapeli on vaikuttava vaihtoehto niille, jotka haluavat asettaa kestävyyden Lightning-kaapelin teknisten tietojen luettelon kärkeen. Lopuksi USB-logo ja Syncwire-logo on painettu matalasti molempiin päihin aivan teräsliittimien alle, mikä tarkoittaa, että ne näkyvät vain, jos etsit niitä. Olisimme halunneet nähdä enemmän värivaihtoehtoja, mutta pelin nimi oli tässä selkeästi hienovaraisuus ja sulavuus.

Kestävyys ja rakennuslaatu: Vaikuttavan vahva pehmeästä ulkopinnasta huolimatta

Mielenkiintoinen tekijä Syncwire-kaapelissa on, kuinka pehmeä ulkopinta tuntuu. Kaapelin, joka markkinoi itseään erinomaisena kestävyytenä, on yllättävää löytää kumia ulkopuolelta. Mutta Syncwire lupaa, että se kestää yli 200 kiloa vetopainetta, ja voit taivuttaa päitä jopa 90 astetta jopa 30 000 kertaa. Pelkästään mainostetuissa numeroissa tämä on paljon merkittävämpi kuin useimmat muut «kestävät» kaapelit. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että sisävaijerit on kierretty siten, että ne estävät tehokkaasti kitkaa ja rispaamista, mitä vahvistavat kaarevien nostureiden vahvistetut olkapäät. Tämä kaikki on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että muissa kestävissä kaapeleissa käytetään jäykkiä punottuja kuoria ja kovaa muovia. Syncwire tuntuu pehmeältä ja ensiluokkaiselta säilyttäen samalla kestävyyden. Olimme vaikuttuneita siitä, kuinka hyvin se kesti kaikissa skenaarioissa.

Syncwire lupaa, että se kestää yli 200 punnan vetopainetta, ja voit taivuttaa päitä jopa 90 astetta jopa 30 000 kertaa.

Synkronointi Lightning Cable

Latausnopeus: luotettava ja odotetusti

Kuten useimmat muut tämän hintaluokan kaapelit Amazonissa, Syncwire on MFI-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että Apple tukee sitä virallisesti uusimmissa iPhoneissa. Sellaisenaan emme löytäneet yhteysongelmia, ja se toimi hyvin sekä tavallisen Applen latauspalkin että iPadien isomman pikalatauspalkin kanssa. On tärkeää huomata, että kaapeli ei yksin muodosta latausnopeutta – nämä nopeudet määräytyvät käyttämäsi kiven mukaan. Mutta jos sinulla on yhteensopiva laturi, Syncwire saa suuren tarkistuksen.

Kuten useimmat muut tämän hintaluokan kaapelit Amazonissa, Syncwire on MFI-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että Apple tukee sitä virallisesti uusimmissa iPhoneissa.

Synkronointi Lightning Cable

Ominaisuudet ja lisävarusteet: Rajoitettu, ei mitään kirjoittamista kotiin

Näin kestävyyttä korostamalla lisäominaisuudet puuttuivat ehdottomasti. Esimerkiksi kaapeli on vain 3 jalkaa, mikä on sama kuin Applen virallinen vaihtoehto, joten se on mielestämme hieman liian lyhyt. Syncwire on sisällyttänyt laatikkoon niin kutsutun «kaapelinhallinnan», mutta tämä on halpa, pyöristetty muovinen neliö kaapelin ympärille käärimiseen. Tämä on mukava saada, mutta olisimme toivoneet hienovaraisempaa kaapelikäärettä. Kaapelin piilotettu etu on kuitenkin se, kuinka helposti se kääri itsensä. Koska Syncwire-kaapeli on niin paksu ja vankka, se oli helppo kääriä ympyrään, joka kiertyy helposti takaisin itseensä säilytystä varten.

Hinta: juuri sopiva tarjoukseen

Noin 10–11 dollaria väristä riippuen ja vain muutama dollari enemmän pidemmästä versiosta, hinta on laadun arvoinen. Syncwire ei ole halpa kaapeli, mutta koska se on kestävyyden suhteen askeleen muiden yläpuolella, se huokuu ensiluokkaista tunnelmaa. Voit saada kauniimpia kaapeleita – ne, joissa on LED-valoja ja enemmän värivaihtoehtoja, mutta arvo on tässä ehdottomasti hyvä.

Kilpailu: vain muutama tuotemerkki huomioitava

Apple (virallinen): Virallinen Apple Lightning -kaapeli maksaa noin 19 dollaria ja tarjoaa monia saman premium-ulkoasun kuin tämä. Mutta se ei ole läheskään yhtä kestävä.

Ankkuri PowerLine+: PowerLine Plus on punottu vaihtoehto, jolla on vertailukelpoinen kestävyys ja hieman korkeampi hinta.

I: Anchor PowerLine I Tämä näyttää ja tuntuu hyvin samanlaiselta kuin Syncwire, ja siinä on enemmän värivaihtoehtoja. Mutta se ei ole niin kestävä.


Lopullinen tuomio

Hintaansa nähden uskomaton kestävyys.Et tule pettymään siihen, mitä saat Syncwire Lightning -kaapelilla. Koska se näyttää ja tuntuu niin ensiluokkaiselta, tulet rakastamaan sitä heti laatikosta otettuna. Ja kiitos nerokkaan tavan rakentaa kaapelin sisäpuoli, se kestää varmasti pitkään.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • AmazonBasics Lightning -kaapeli
 • Kinps 3m salamakaapeli
 • Ankkuri PowerLine+ Lightning -kaapeli

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Salamakaapeli

 • Tuotteen merkki:

  synkronointijohto

 • Artikkelinumero

  B0177NSA9A

 • Hinta

  10,99 dollaria

 • Paino

  1,4 unssia

 • Väri

  Musta, valkoinen, punainen ja kulta

 • Rakennusmateriaali

  Punottua nylonia

 • MFI-sertifioitu

  Joo

 • Takuu

  18 kuukautta

Por Markus