509284215 56a9fefb3df78cf772abf698

Vine-palvelu on lopetettu, mutta olemme säilyttäneet alla olevat tiedot arkistointitarkoituksiin. Vine-sovelluksella sinulla on vain kuusi sekuntia vangita katsojan huomio. Kun aika on niin rajallinen, tarttuvien kappaleiden ja hauskojen äänileikkeiden sisällyttäminen soundboard-sovelluksiin voi usein auttaa pitämään katsojat kiinnostuneena ja sitoutuneina. Kaikkien Vine-palvelussa aktiivisten pitäisi tietää, että videoiden luontitrendit leviävät alustalla jatkuvasti. Muutaman viikon välein onnen käyttäjän uudesta videosta tulee nopeasti meemi tai trendi melkein yhdessä yössä, mikä inspiroi kaikenlaisia ​​Vine-käyttäjiä luomaan ja julkaisemaan omia versioitaan. The My Name Is Jeff -äänitke elokuvasta 22 Jump Street on esimerkki trendistä, joka levisi Vineen. Käyttäjät keksivät kaikenlaisia ​​erilaisia ​​ja luovia tapoja lisätä leikkeen videoihinsa tavalla, joka saa katsojat nauramaan. Jos pidät Vine-videoiden julkaisemisesta ja uskollisten käyttäjien seurannan kasvattamisesta, jotka ovat aina valmiita arvioimaan viestisi uudelleen, haluat luultavasti oppia lisää tämän tyyppisistä trendeistä sekä kolmansien osapuolien soundboard-sovelluksista, jotka tekevät siitä helppoa. päästäkseen niihin käsiksi.

Vine soundboardin paras

Best of Vine Soundboard on yksi suosituimmista Vine-äänisovelluksista App Storessa. Saat 115 parasta ja suosituinta trendaavaa ääntä sekä näytön alareunassa olevan vedä ja pudota -ominaisuuden tallentaaksesi suosikkiäänesi. Päivitä pro-versioon, jotta voit ottaa jakamisen käyttöön ja poistaa mainokset. Best of Vine tukee jopa Apple Watchia!

Dubit iskevät

Vaikka Dubsmashin ainoa tarkoitus ei ole vain jakaminen Vine-sivustolla, se on varmasti hyödyllinen sille. Valitse ääni, tallenna itsesi sillä, tallenna ääni laitteellesi ja lataa se Vineen.

VineBoard

Toinen suosittu Vine soundboard -sovellus iOS:lle on VineBoard, jolla on erilainen käyttöliittymä verrattuna toiseen soundboardiin ja yli 400 ääntä – ilmaiseksi. Voit myös etsiä ääniä, tallentaa ja tallentaa suosikkejasi ja järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla.

VSäänet

VSoundsin avulla voit selata erilaisia ​​Vine-äänileikkeitä «perunasta» «Pidän kilpikonniin». Jotta voit käyttää kaikkia ääniä, sinun on tehtävä sovelluksen sisäinen ostos 1,99 dollarilla.

SoundPal

SoundPal on suhteellisen uusi sovellus, jossa on useita äänitteitä, joita voit kuunnella ja käyttää ilmaiseksi. Kuten VSounds, jos haluat hyödyntää sovelluksen tarjoamia ääniä täysimääräisesti, sinun on tehtävä 0,99 dollarin ostos sovelluksen sisällä avataksesi lisäääniä.

Vclips

Jos olet Android-käyttäjä, joka ei ole vaikuttunut sovelluksen sisäisestä tilauksesta, jonka tarvitset käyttääksesi kaikkia ääniä, kokeile Vclipsiä. Sovellus tarjoaa yli 70 ilmaista ääntä pyyhkäisemään ja toistamiseen.

Soundboard for Vine Free

Tämä sovellus tarjoaa iOS-käyttäjille hieman vapaampaa valikoimaa verrattuna VSoundsiin ja SoundPaliin, jotka tarjoavat vain muutaman äänen ilmaiseksi. Soundboard for Vine Free tarjoaa noin 20 ilmaista ääntä sekä 2,29 dollarin päivitysvaihtoehdon, jolla pääset käyttämään kaikkea.

musical.ly

Okei, joten Musical.ly ei ole aivan «soundboard»-tyyppinen sovellus, koska se keskittyy musiikkiin äänien sijaan, mutta se on varmasti yksi parhaista sovelluksista, jos pidät ilmaisista taustamusiikkina käytettävistä suosituista kappaleista. Vine-videoissasi. Musical.ly on sosiaalinen verkosto, mutta voit käyttää sitä tallentamaan ja lataamaan sillä tekemiäsi videoita muihin sosiaalisiin verkostoihin, mukaan lukien Vineen.

Hyödynnä Vinen sovelluksen sisäistä musiikkia ja äänitehosteita

Tiesitkö, että Vine sisältää ominaisuuksia, joiden avulla voit lisätä musiikkia ja ääniä videoihisi? Kun muokkaat uutta viiniköynnöksiä, napauta nuotti -kuvaketta näytön alareunassa lisätäksesi taustamusiikkia Vinen ehdottamien leikkeiden kanssa tai muodostamalla yhteyden musiikkikirjastoosi. Voit myös napauttaa ääniaalto -kuvaketta, niin näet valikoiman suosittuja äänitehosteita, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin yllä olevat kolmannen osapuolen sovellukset, joita voit lisätä videoihisi.

Por Markus