IMG 3118 130eab0f9aea410dbe4f1a9530b0fe8f scaled

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Uudessa RadRover 6 Plus eBikessä on paksut renkaat ja tehokas moottori.
  • Akun kapasiteetti on suurempi kuin monissa kilpailevissa sähköpyörissä, mutta se on irrotettava ja liukuu siististi runkoon.
  • Jarruteho on erinomainen hydraulisten levyjarrujen ansiosta.

Kun zombit hyökkäävät New Yorkiin, aion hypätä uuteen Rad-sähköpyörään. Ylimitoitettujen renkaiden ja tehokkaan moottorin ansiosta RadRover 6 Plus ei ole tavallinen pyörä. Se ei teeskentele olevan tavallinen pyörä, jossa on sähköteho. Mutta 6 Plus on täydellinen pakenemaan epäkuolleita lähes kaikissa olosuhteissa. 6 Plus ei ole tarkoitettu Lycra-pukeutuneille triatlonisteille, jotka ovat pakkomielle pyöränsä jokaisesta unssista. Tämä sykli on tarkoitettu ilkeiden katujen käsittelemiseen, paikoissa käymiseen ja asioiden hoitamiseen. 6 Plus:n paksut renkaat tasoittavat kolhuja ja saattavat jättää sinut leikkaamaan zombeja tiellesi.

Se on Rad

Kokeilin 6 Plusia Manhattanin kaduilla, joka on täydellinen testikenttä tälle kaupunkisuuntaiselle pyörälle. Jousihaarukassa on runsaasti liikettä, mikä tasoittaa pomppimista kuoppien yli. Se on myös hyvä asia, koska 6 Plus -kehys painaa yli 60 kiloa, joten Radiin törmäys ei ole vitsi. Kun tein silmukoita Central Parkissa, sain hauskoja katseita vapaa-ajan pyöräilijöiltä, ​​jotka ottavat itsensä erittäin vakavasti 10 000 dollarin hiilirungoissaan. Vaikka minun on myönnettävä, että 6 Plus näyttää silti erilaiselta. Sen «fat bike» -tyylisten renkaiden ja näkyvän akun ansiosta et huijaa ketään valmistautumaan Tour de France -ajoon Radalla. Puiston pohjoispuolella jyrkkä mäki kuitenkin sai muut pyöräilijät huohottamaan. Käänsin vain Radin kaasua ja zoomasin kilpailijoideni ohi hikoilematta. Kuka nyt nauraa?

Varustettu Doomia varten

Juuri ne asiat, jotka saavat Radin näyttämään oudolta, tekevät siitä täydellisen kaupunkipyörän ihmisille, joiden on päästävä minne he ovat menossa, olipa kyseessä sitten epäkuolleiden laumojen pakeneminen tai toimistolle suuntaaminen sateessa.

RadCity 6 Plus eBike nojasi jalustaan ​​puistossa.

6 Plus:n paksut renkaat tasoittavat kolhuja ja saattavat jättää sinut leikkaamaan zombeja tiellesi. Integroitu ajovalaisin sopii erinomaisesti myös yömatkalle New Yorkista, kun sähköt katkeavat. Akun kapasiteetti on suurempi kuin monissa kilpailevissa sähköpyörissä, mutta se on irrotettava ja liukuu siististi runkoon. Rad väittää, että akun toimintasäde on noin 25-45 mailia, riippuen siitä, oletko laiska ja pumppaako poljinavustusta. Minulla ei ollut mitään ongelmaa New Yorkin läpi siipivän valikoiman kanssa päivän ajan, ja se riittää varmasti pakenemaan kaupungista seuraavan katastrofin sattuessa. Pysäytysvoima oli erinomainen, osittain hydraulisten levyjarrujen ansiosta. Kun ajat niin suurella ja raskaalla pyörällä, haluat parhaat jarrut, joita voit saada, ja 6 Plussan jarrut estivät minua törmäämästä pyöräilijätoveriin, joka yhtäkkiä kääntyi eteeni. 6 Plus käyttää pienempää, kevyempää napamoottoria kuin aikaisemmat mallit. Yhtiö sanoo, että saat 40% nopeuden lisäyksen, kun kiipeät mäkiä uudella pyörällä, mikä vahvistettiin koeajoillani. Seitsemännopeuksinen vaihdevipu toimi sujuvasti riittävän ulottuvilla useimpiin tilanteisiin.

RadCity 6 Plus eBike nojasi betoniseinää vasten puistossa.

Kevyemmästä moottorista huolimatta et voi välttyä siltä, ​​että 6 Plus on tukeva pyörä. Portaissa raahaaminen ei ole hauskaa. Mutta kaiken painon etuna on, että kokoan koko paketin yhteen rauhoittavan vakaasti ja hyvin. Mittareista pitäville teknikolle 6 Plus:ssa on kaksi LED-näyttöä. Päänäyttö sijaitsee palkkien keskellä ja näyttää nopeuden, etäisyyden, tehon ja muita tietoja. Ohjaustangon vasen pää näyttää lisätietoja, kuten polkimen aputason, akun latauksen ja ajovalojen tilan. Kaikki on helpompi käyttää kuin uskotkaan. 1 999 dollarilla 6 Plus on nykyään kohtuuhintainen sähköpyörälle. Laadun ja kyvyn käsitellä missä tahansa tilanteessa, tämä on ostaa kirjassani. Zombeilla ei ole mahdollisuuksia.

Por Markus