Kruzadar2 997fddec8bfa45e5895b020f282d02aa

Kruzadar on mestari, jota emme tienneet tarvitsevamme. Tämä lajike streameri on herättänyt melkoisesti kiinnostusta hänen kuuden vuoden uransa aikana. Menestyneen Twitchin, YouTuben ja TikTokin välillä hänellä on yhteensä yli 3 miljoonaa pientä cruzeria. Vaikka matka on ollut myrskyisä, tämä ristiretki on edelleen maadoitettu matka, jonka hän haluaa kestää.

«Uskon, että millä tahansa viihdeteollisuudella monet ihmiset menettävät itsensä räjähtäessään, oli se tarkoitus tai ei. He pitävät monia asioita itsestäänselvyytenä. Unohda rahan arvo tai arvo. ihmisistä, jotka ovat vuorovaikutuksessa kanssasi näissä yhteisöissä», Madi, nainen, näyttönimen takana, sanoi puhelinhaastattelussa Lifewirelle. «Näin tapahtuu, jos et yritä aktiivisesti varata aikaa pitääksesi itsesi maassa.»

Nopeita faktoja

  • Nimi: Madic
  • Ikä: 23
  • Kätevä: Illinois
  • Satunnainen ilo: dilemma! Ennen kuin jatko-opiskelija alkoi virallisesti työskennellä kokopäiväisesti Twitchissä, hänen täytyi valita työpaikan tietojenkäsittelytieteen maailmassa tai striimaajan elämä. Tällä kertaa vähemmän kuljettu tie osoittautui tieksi menestykseen.

Uusi ristiretki

Madin varhaista elämää leimasi säälimätön kiusaaminen yläkoulussa ja lukiossa. Hän oli aina kohteena hänen rakkautensa urheiluun ja miesystäviensä välillä, jotka hän löysi pelaamisen kautta. Hänen ensimmäinen kokeilunsa suoratoistoon oli yritys paeta olosuhteiden helvetistä todellisuutta. Hänen ainoa turvapaikkansa oli suhde perheeseensä. Pienellä Illinoisin maaseudulla hänen vanhempansa ja sisarensa pitivät nuoren streamerin maassa ja vakuuttivat hänen itsetuntoaan masennusjaksojen aikana, jotka hänen mukaansa olivat arkipäiväisiä. Hänen äitinsä, kiropraktikko, valmisteli nuorta Kruzadaria tuomioon ja näissä pienissä kaupungeissa liikkuviin huhuihin. Sillä välin hänen isänsä, yritteliäs insinööri, juurrutti rakkautensa videopeleihin. «Näin hänen pelaavan» kuolema ja Asheronin kutsu ja sitten Quake III: Team Arena. Joten minut tutustuttiin PC-pelaamiseen hyvin varhain», hän muistelee. «Aloitin pelaamisen vahvasti siihen aikaan. Minusta tuli äärimmäinen pelaaja neljävuotiaana.» Hän kantoi tämän intohimon mukanaan teini-ikään asti, jolloin hän löysi suoratoiston. Nuo alkuajat olivat vain häntä ja peliä. Hänen alkuperäinen tarkoitus oli pysyä suhteellisen anonyyminä ja jopa toistaiseksi poimia kasvoiltaan Ennen lukiosta valmistumistaan ​​hän oli kerännyt huomattavan määrän suoratoistotoistoja Minecraft ja Garryn Mod.

Kuvakaappaus Kruzadarista videostreamissa.

«Olin tuolloin henkilön varjo olosuhteideni vuoksi. Luulen, että suuri osa motivaatiosta selvitä siitä oli se, että vau, voin olla vähän oma itseni. Voin leikkiä muiden ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mistä olen kiinnostunut», hän sanoi. Hänen tähtensä alkoi nousta, ja hän aloitti virallisesti live-lähetyksensä kumppanina marraskuussa 2017. Tämän tähteyden myötä tässä vallitsevassa, usein myrkyllisessä, maskuliinisessa tilassa on syntynyt uusi sarja ongelmia. Ongelmia, joita streamer kantaa tähän päivään asti.

taistelemaan vihaa vastaan

Se, mitä Madi on kokenut verkossa, on jakautunut iloisen, yhteistyöhön perustuvan sisällön ja digitaalisten alustojen uistelun kesken. Hän ehdottaa, että nämä eivät myöskään ole keskimääräisiä peikkojasi. Sen sijaan he ovat vankkumattomia naisvihaajia, jotka haluavat kukistaa hänen luomansa turvapaikan. Toisin kuin julkiset alustat, kuten Twitch ja TikTok Display, käyttäjäkunta on edelleen turvonnut joistakin ei-toivotuimmista, joskin väistämättömimmistä yleisöistä. Madi sanoi, että hänen oli poistettava kommentit kokonaan käytöstä TikTok-sivullaan «dekonstruktiivisen kritiikin» vuoksi. Tappouhkauksista ja raiskauksista jatkuvaan panetteluun ja seksistiseen häirintään, naisena oleminen pelaamisessa ei ole helppoa. «Ei ole oikeutettua, he vain näkivät naisen menestyvän pelikentällä komedian avulla, ja… he olivat kateellisia ja vihasivat sitä», hän sanoi. On pimeä puoli, jonka kanssa monet ihmiset eivät tiedä, että olet tekemisissä. Ole oma itsesi ja pidä hauskaa. Hänen yhteisönsä auttoi häntä selviytymään näistä ajoista. Hän kuvailee sitä lähimpänä perhettäsi, joka sinulla voi olla verkossa. Hän tuli suoratoistoon välttääkseen nuorten kiusaamista, vain käydäkseen läpi kaiken uudelleen. Tällä kertaa kuitenkin hyvin varustettu työkaluilla vihan säilyttämiseen ja torjumiseen. Ristiretkeläiseksi määritellään henkilö, joka kampanjoi voimakkaasti muutoksen puolesta, minkä vuoksi Madi otti nimen. Hän näkee itsensä täällä naisena, joka ravistaa tätä tilaa, ja 3 miljoonan ihmisen nurkassa hän onnistuu. Hänen neuvonsa tuleville ristiretkeläisille? Tutkimus. «Siellä on pimeä puoli, jonka kanssa monet ihmiset eivät tiedä, että olet tekemisissä. Ole oma itsesi ja pidä hauskaa sen kanssa», hän lopetti. «Se on hukassa, kun ihmiset tekevät sen nyt rahasta huvin sijaan. Käytä sitä pakona vallan sijaan.»

Por Markus