ScreenShot2021 12 17at1.09.03PM 76f8bca0f2f44a3987bca5104dbb7e35

Lopullinen hemmotteleva kuningatar Final Fantasy XIVJessica St. Johnilla, joka tunnetaan paremmin nimellä Zepla HQ Twitchissä ja YouTubessa, on pukeutuneiden pupukorvien kanssa pitkä sisältöhistoria. Yli 500 000 pienen voileivän yhteenlasketun yleisön ansiosta hän on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi parhaimmista äänistä ja streamaajista kiehtovassa maailmassa. FFXIV.

«Minulla on ollut uskomaton kokemus, ja on niin suuri siunaus nousta ylös joka päivä ja aloittaa suosikkipelini maailmassa kaikkien näiden ihmisten ollessa innostuneita aloittamaan streamin», St. John sanoi lausunnossaan. Lifewire. «En koskaan unohda, kuinka kiitollinen olen näistä ihmisistä, jotka viettävät aikaa kanssani.»

Nopeita faktoja

  • Nimi: Jessica St. John
  • Kätevä: Kiova, Ukraina
  • Satunnainen ilo: Kuumekorkeus! Hänen uransa ammattipelaajana, LSU:sta valmistunut, saavutti huippunsa, kun hänellä oli mahdollisuus haastatella Naoki Yoshidaa, yhtä Final Fantasy XIV:n johtavista tuottajista ja Square Enixin johtajista.

Uusi ristiretki

Tällä hetkellä eristettynä Itä-Euroopan maassa Ukrainassa St. Johnilla oli epätavallinen tie menestykseen. Hän syntyi pienessä Louisianan kaupungissa ennen kuin hän lähti LSU:sta. Hän on siitä lähtien ollut ohimenevä varikkopysähdyksillä Taiwanissa ja nyt Ukrainassa. Katalyytti suoratoistoharrastajan maailmanlaajuisille matkoille taotti hänen nuoruudessaan. Videopelien laajojen ja fantastisten maailmojen valloittamana hän on säilyttänyt intohimonsa uusiin kokemuksiin ja nähtävyyksiin. Yksi hänen varhaisimmista pelimuistoistaan ​​oli nähdä hänen vanhemman veljensä astuvan ikoniseen maailmaan The Legend of Zelda: Ocarina of Time. «Olen aina halunnut päästä tämän maailman rajojen ulkopuolelle, jossa olin, ja kuinka voisin olla erilainen. Videopelit ja mukaansatempaavat maailmat olivat tavallaan tapa tutkia sitä», hän sanoi. Uskonnollisuus oli yksi kivistä, jonka hän uskoi rakentaneen vankeusseinät hänen elämässään. Hänen perheensä oli hyvin uskonnollinen, ja hänen täytyi lähteä pesästä tutkiakseen maailmaa tuon aitauksen ulkopuolella. Syntyi lahjakkuus tutkimiseen kaikissa muodoissaan. Juuri tämä sai syntymässä olevan suoratoiston opettamaan Taiwanissa ja lopulta kirjoittamaan luovasti mobiilivideopeliyritykselle Ukrainassa ennen kuin laskeutui sisällöntuotannon maailmaan. Jatkuva linja, joka yhdistää hänen monia matkojaan, on tämä jatkuva eristyneisyyden tunne, jonka streamer sanoi tuntevansa näissä vieraissa maissa, joissa hän asui ja työskenteli. Eskapismi videopelien kautta oli hänen auttavansa. Nimittäin massiivisesti useita online-roolipelejä (MMORPG), joille on tunnusomaista niiden keskinäinen kytkös ja laajat maailmat. Hänen ennakkoluulonsa? Final Fantasy XIV. St. John ei ollut perehtynyt videoiden luomisen ja suoratoiston maailmaan, joten hän kääntyi YouTube-videoiden puoleen auttaakseen häntä selviytymään vaikeista pelin vaiheista. Havaittuaan riittämättömät perusteelliset opetusohjelmat hän ajatteli tehdä oman. Hänen ensimmäinen videonsa YouTubessa on puutarhanhoito-opetusohjelma, jonka hän sanoo luoneen perustan hänen mahdolliselle nousulleen alustalle. Hän oli löytänyt yhteisön, jota hän etsi.

The Bun Fam

«Aloin pelata tätä peliä, kun en ollut hyvässä paikassa, ja se nosti minut pois todella huonosta hetkestä elämässäni, jolloin tarvitsin toivoa, mutta minulla ei ollut sitä.» FFXIV sanoi streameri. «Haluan jakaa iloni ja suruni kanssani [my community]ja toivottavasti he näkevät sen. Se nousu ei kuitenkaan tullut helposti. St. John muistaa vuosia alustalla luomisesta ja suoratoistosta, hänellä oli epäilyksiä tulevaisuudestaan. Se oli kanin hyökkäykseen asti. Vuonna 2019 hänen käyntikortikseen tullut videopeli esiteltiin sarja puputyttöjä Shadowbringer -laajennuksessa. Jostain syystä tämä vaikutti häneen pysymään lujana. «Uudet puput motivoivat minua laittamaan sydämeni ja sieluni tähän peliin tavalla, jolla en ole aikaisemmin», selitti St. John : «Minusta tuli yhä intohimoisempi pelistä.»

Zeplan pääkonttori puhuu Final Fantasy XIV:stä

Se on syy hänen esteettiseen valintaansa käyttää pupun korvia streamissa ja hänen faninsa kaimanimensä: pullaperhe. Hallitsematon, mutta avulias ryhmä, hän kuvailee pullaperhettä suurperheeksi, jonka hän tarkoituksella loi kaiun vastaiseksi kammioksi. . Vaikka hänen sisältönsä on suurelta osin hassua ja viatonta, St. John loistaa huomaavaisena luojana, jonka sisällössä on tarkkaavainen, yksityiskohtiin suuntautunut luonne. Zeplan pääkonttorin yhteisö, jota hän viljeli sekä Twitchissä että YouTubessa, pelasti hänen henkensä. Sekä säännöllisen työn tylsyydestä että muuten vaikeasta yhteydestä suurempaan maailmaan, jota hän oli etsinyt vuosia. «Sanon usein, että FFXIV on peli, joka on enemmän kuin osiensa summa, ja uskon, että samaa voidaan sanoa suoratoistokokemuksestani», hän sanoi. «Se, mikä alkoi videopelin pelaamisesta kameran edessä, koska se saattoi olla hauskaa, on kasvanut kokemukseksi maailmanlaajuisesta yhteenliittymisestä, jossa voimme tuntea, ettemme ole niin yksin.»

Por Markus