hero 4LW4043312 0cb211cf35c746879e5136b3f9d62b63 scaled

TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE305

Mitä me pidämme?

 • Pieni ja kompakti muotoilu
 • Tyypillisesti luotettava verkkoyhteys
 • Budjettihinta

Mistä emme pidä

 • Yhteys voi katketa ​​suuremmilla etäisyyksillä
 • Ei sisällä hienoja ominaisuuksia

TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE305 on loistava ostos budjettitietoiselle Wi-Fi-käyttäjälle, joka etsii tyyliä, toimivuutta ja helppoa asennusta.

4

TP-Link RE305 AC1200 Wi-Fi Range Extender

TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE305

tässä artikkelissa

Ostimme TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE305:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Jos asut suuremmassa talossa tai jopa asunnossa, jossa keskusreititin on liian kaukana kotoa, saatat kohdata huonoja yhteysongelmia tai jopa kuolleita alueita, joissa on Internet-yhteys. Siellä langattomat kantaman laajentimet ovat hyödyllisiä. Käyttämällä niitä olemassa olevan langattoman yhteyden muodostamiseen, voit laajentaa langattoman signaalin kotisi alueille, joissa Wi-Fi ei aiemmin ollut. TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE305 on edullinen, vaivaton jatke, joka lupaa nopean asennuksen, hillityn suunnittelun ja tyypillisesti sujuvan yhteyden edulliseen hintaan. Testasimme sitä kotonamme yli viikon ajan arvioiden sen suunnittelua, asennuksen helppoutta ja verkon suorituskykyä.

Design: Ei nähnyt eikä kuullut

RE305 on melko pieni ja huomaamaton, ja siinä on muovinen valkoinen ulkokuori ja hopeiset aksentit, joiden on tarkoitus erottua, ei erottua. Vain 3,1 x 3,1 x 2,4 (LWH) tuumaa pakkaamattomana ja 6,4 unssia se on yksi markkinoiden pienimmistä Wi-Fi-ratkaisuista. Tämä tarkoittaa, että se on helppo kytkeä ylimääräiseen pistorasiaan missä tahansa langattoman signaalin tehostamiseksi. Laitteen kummallakin puolella olevat kaksi langatonta antennia voidaan säätää tarpeidesi mukaan, ja laitteen yläosassa olevasta WPS-painikkeesta napsahtaa mukavasti, kun sitä painetaan. Yksikön molemmilla puolilla on myös runsaasti tuuletusta siltä varalta, että se alkaa lämmetä, vaikka se ei koskaan ollut ongelma testattaessamme sitä. Se voidaan helposti sekoittaa yhteen TP-Linkin älypistokkeista, koska molemmat ovat samankokoisia. Yksi tärkeä asia on huomata, että RE305 ei ota täyttä pistorasiaa, kun se asetetaan alempaan pistokkeeseen, mutta yläpistokkeen käyttäminen tarkoittaa, että antennisi tukkivat toisen pistorasian.

RE305 on melko pieni ja huomaamaton, ja siinä on muovinen valkoinen ulkokuori ja hopeiset aksentit, joiden on tarkoitus erottua, ei erottua. Laitteen pohjassa on Ethernet-portti ja pinhole reset -painike, jos se tarvitsee uudelleenkäynnistyksen jossain vaiheessa. Ethernet-kaapelin ripustaminen jatkeeseen on hieman hankalaa riippuen siitä, mihin olet sijoittanut sen kotonasi, mutta se on kätevä lisä, kun haluat tuoda Ethernetin pöytäkoneeseen, televisioon tai pelikonsoliin, jossa ei ole reikiä tietokoneessa. tehdä seinä.

Asennusprosessi: yksinkertainen ja nopea

Asennus on erittäin yksinkertaista. RE305:n asentaminen ei vaadi ohjelmistoa, ja se on erittäin nopea asentaa. Sen käyttöönotto verkkoselaimen kautta kestää muutamassa minuutissa. Mukana on pika-asennusopas, jossa kuvataan prosessi. Meistä oli kivutonta seurata. Liitä laajennin ensin pistorasiaan ja yhdistä sitten verkkoon millä tahansa tietokoneella. Kun liitimme sen pistorasiaan, huomasimme, että se ilmestyi välittömästi MacBook Pron käytettävissä olevien langattomien verkkojen luetteloon. Kun verkko on liitetty, asennus suoritetaan ohjekirjassa mainitun verkko-osoitteen kautta.

TP Link AC1200 (RE305)

Luot salasanan, annat laitteen etsiä verkostasi sopivan reitittimen ja syötät sieltä nykyisen langattoman verkkosi SSID:n ja salasanan. Voit halutessasi vaihtaa laajennusverkon SSID:n ja salasanan, mutta muutoin se pysyy samana kuin oletusverkkosi. Kun laite on valmis, 2,4 GHz:n ja/tai 5 GHz:n merkkivalojen pitäisi syttyä reitittimesi toiminnallisuuden mukaan. Koko prosessi pakkauksen purkamisesta verkossa surffailuun kesti noin 7 minuuttia. Halutessasi voit ladata TP-Link Tether -sovelluksen iOS- tai Android-laitteille, jotta voit hallita laajenninta mobiililaitteiden kautta. Se on yhtä helppoa kuin ladata sovellus ja varmistaa, että käytät samaa langatonta verkkoa, johon laajennin on yhdistetty.

RE305 on edullinen, vaivaton jatke, joka lupaa nopean asennuksen, hillityn suunnittelun ja tyypillisesti sujuvan liitettävyyden edulliseen hintaan. On kuitenkin yksi suuri kipukohta, joka on pidettävä mielessä sitä määritettäessä. Laajentimen järjestelmänvalvojan salasana käyttää oletusarvoista «admin/admin» -kirjautumistunnusta, joten sinun kannattaa muuttaa se luvattomien käyttäjien poissa pitämiseksi. Sitä voidaan muuttaa TP-Link Tether -sovelluksella, joka ei ole selkeästi kohdistettu ohjeissa. Se ei ole pakollinen, mutta jos haluat pitää verkkosi mahdollisimman turvallisena, se on tärkeä osa asennusta.

Liitettävyys ja verkon suorituskyky: Vahva yhteys useisiin laitteisiin

Useita laitteita yhdistettiin langattomaan verkkoomme, mukaan lukien MacBook Pro, iPhone X, iPad Pro, Nintendo Switch ja PlayStation 4. Testattaessa langattoman laajennuksen kantamaa 3 metristä noin 70 metriin reitittimestä 2 100 neliön kotona. jalat, signaali oli melko vahva, täydet palkit iPhone X:ssä ja iPad Prossa useimmilla alueilla. Ensimmäisen kerroksen kylpyhuoneessa oli toisinaan täpliä yhteyksiä noin 1500 metrin päässä reitittimestä. Pihalla yhteys katkesi ajoittain, varsinkin YouTube-videoita ladattaessa tai nettipelejä mobiililaitteilla pelatessa. Nopeudet eivät kuitenkaan suurimmaksi osaksi horjuneet, vaikka emme aivan saaneet täyttä 300 Mbps, jota langallinen yhteytemme yleensä vetää. Tuote mainostaa 867 Mbps 5 GHz:n yhteydellä ja 300 Mbps 2,4 GHz:n yhteydellä, joten se piti lupauksensa, vaikkakin viiden päivän testijakson aikana katkesi.

TP Link AC1200 (RE305)

Ohjelmisto: puhdas ja helppo ymmärtää

Selainpohjainen asennusprosessi ei voisi olla helpompaa, eikä tarvitse huolehtia mistään kolmannen osapuolen ohjelmistosta lukuun ottamatta yllä mainittua valinnaista laitehallintasovellusta. Se on miellyttävä, minimalistinen mintunvihreä verkkosivusto, jossa on selkeä käyttöliittymä ja helppolukuinen teksti. Kaksi yläosassa olevaa välilehteä sisältävät Quick Setup -vaihtoehdon tai Asetukset, joissa edistyneemmät käyttäjät voivat mukauttaa asetuksia mielensä mukaan. Se on vähän vailla toimintoja kokeneille Extender-käyttäjille, jotka saattavat haluta sotkea asetusten kanssa ja ohittaa «helppo tila» -asetuksen, mutta se tekee työnsä erittäin hyvin. Se sisältää jopa QR-koodin skannattavaksi, jotta käyttäjät voivat ladata langattoman hallintasovelluksen suoraan aloitussivulta. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä paljon vaivaa päästäksesi tälle verkkosivustolle, ja sitä voi käyttää verkosta milloin tahansa.

Hinta: Sopimus hinnalla millä hyvänsä

59,99 dollarin listahinnalla RE305 on loistava tarjous, koska se on yleensä paljon halvempi ostaa, usein 10–15 dollaria vähemmän kuin vähittäismyynti. Se ei ole TP-Linkin halvin vaihtoehto, mutta hintaansa nähden tarjottu suorituskyky ja nopeudet ovat ehdottomasti enemmän kuin vastinetta rahoillesi, varsinkin jos asut isommassa talossa ja maksat nopeammista internetnopeuksista. On tärkeää pitää mielessä, että se ei sisällä kaikkia ominaisuuksia, joita saat kalliimmilla laajennuksilla, kuten useilla Ethernet-porteilla tai lisäantenneilla, mutta tämä perusasetus vastaa lähes kaikkia keskimääräisen käyttäjän tarpeita.

TP Link AC1200 (RE305)

Kilpailu: enemmän samaa

Markkinoilla on useita laajennuksia samanlaisilla hintaluokilla, ja monet ovat kalliimpia, vähemmän luvattuja ominaisuuksia ja lyhyempi kantama. Jos haluat pysyä brändissä, voit valita Netgear EX3700:n kaltaisen kilpailun, mutta siihen ei ole todellista syytä, koska ne tarjoavat monia samoja ominaisuuksia samaan hintaan. Huomasimme myös, että RE305 on kaiken kaikkiaan paljon esteettisempi, jos sillä on sinulle merkitystä. Katso muut arvostelumme parhaista Wi-Fi-laajentimista.


Lopullinen tuomio

Helppokäyttöinen vaihtoehto pienempiin koteihin.TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE305 on järjetön laajennus, jossa on kaksikaistainen Wi-Fi-tuki ja Ethernet-portti langallista yhteyttä varten. Se ei pärjää hyvin yli 2000 neliömetrin kodeissa, mutta se on taloudellinen jatke, johon voidaan luottaa lyhyemmillä etäisyyksillä.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  RE305 AC1200 Wi-Fi Range Extender

 • Tuotteen merkki:

  TP-linkki

 • Hinta

  59,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  joulukuuta 2016

 • Paino

  6,4 unssia

 • Tuotteen mitat

  3,1 x 3,1 x 2,4 tuumaa

 • Väri

  Valkoinen

 • Nopeus

  AC1200

 • Takuu

  Kahden vuoden rajoitettu takuu

 • Yhteensopivuus

  Yhteensopiva minkä tahansa WiFi-reitittimen kanssa

 • IPv6-yhteensopiva

  Joo

 • Antennien lukumäärä

  Kaksi

 • Renkaiden lukumäärä

  Kaksi

 • Langallisten porttien määrä

  A

 • Alue

  50-75 jalkaa

Por Markus