1LW4043312 Hero 5c91a40146e0fb000146ae1f

Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender

Mitä me pidämme?

 • Kohtuullinen liitäntä hintaansa nähden
 • Helppo asennus useilla vaihtoehdoilla kokeneille käyttäjille
 • Pienempi muoto ei vie kahta pistorasiaa

Mistä emme pidä

 • Outo muotoilu
 • Yhteydet heikkenevät pitkillä etäisyyksillä

The Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender (AC750) on kompakti powerline-sovitin, joka tarjoaa kunnollisen verkkoyhteyden, mutta jossa on jokseenkin paljaat vaihtoehdot ja outoja suunnittelupäätöksiä.

3.8

Netgear EX3700 AC750 Wi-Fi Range Extender

Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender

tässä artikkelissa

Ostimme Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extenderin (AC750), jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Joskus langaton verkkosi tarvitsee vain työntöä. Kun on kyse asunnon tai kodin huonoista yhteyksistä, langattomat kantaman laajentimet, kuten Netgear EX3700 (AC75), ovat tehokas vaihtoehto varmistaaksesi, että Internet kulkee haluamaasi paikkaan. Itse asiassa se ei todennäköisesti maksa sinulle yhtä paljon kuin premium-verkkoreitittimen ostaminen. Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender (AC750) on varteenotettava valinta niille, jotka haluavat säästää vakavasti rahaa, sillä se tarjoaa kohtuullisen tehostetun kantaman edulliseen hintaan, vaikka se leikkaa hieman suunnittelun ja tukevuuden suhteen. Vietimme jonkin aikaa testaamalla EX3700:aa asunnossamme arvioidaksemme sen suunnittelua, verkon suorituskykyä sekä liitettävyyttä ja ohjelmistoja.

Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender (AC750) on käyttökelpoinen laite, joka on täydellinen kaikille pienellä budjetilla.

Suunnittelu: Huono antennin sijoitus

Toisin kuin muiden kilpailijoiden ohuet mallit, EX3700:ssa on hieman tilaa vievä runko ja kotelo. Se muistuttaa kuutiomaista verkkolaitetta, jossa on kaksi antennia molemmilla puolilla. Etuosa on mattahopeaa, ja reitittimen, laitteen, virran ja WPS:n merkkivalot ovat sinua kohti. EX3700:n vasemmalla puolella on tehdasasetusten palautuspainike, jota ympäröivät kolmiomaiset tuuletusaukot sekä WPS- ja virtapainikkeet. Niitä on uskomattoman helppo työntää niin pitkälle, että työnnät sovittimen vahingossa seinään.

Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender

Antennin sijoitus on yksi pahimmista, mitä olemme nähneet voimajohtolaitteissa. Riippumatta siitä, onko ne käännetty kokonaan ylös tai riippuvat yksikön kummaltakin puolelta, ne eivät aina pysy paikoillaan, kun ne on asennettu täsmälleen tällä tavalla, eivätkä ne tunnu erityisen tukevilta. Oikealla on yksi Ethernet-portti, jonka yksi antenni peittää kokonaan, jos suuntaat sen lattiaan. Sen sijoittaminen laajennuksen pohjalle olisi ollut paljon kannattavampi suunnitteluvaihtoehto. Suunnittelun ainoa todellinen pelastus on, että se voidaan kytkeä yhteen pistorasiaan tukkimatta toista pistorasiaa.

Ohjelmisto: tehokkaat verkkopohjaiset vaihtoehdot

Selainpohjainen asennusprosessi on yksinkertainen ja tehokas. Ohjelmistoa ei tarvitse asentaa, ja verkkoon päin oleva laitehallinta sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka haluavat pitää sen yksinkertaisena. Tehokkailla käyttäjillä on kuitenkin monia vaihtoehtoja kirjautua sisään ja muuttaa, jos he valitsevat Netgear-tilin luomisen jälkeen, ja se on helppo tarkistaa milloin tahansa alkuasennuksen jälkeen.

Asennusprosessi: nopea ja helppo

Laajentimen asentaminen kannettavan tietokoneen kautta on hyvin yksinkertainen prosessi. Tehdäksesi tämän, sinun on ensin kytkettävä laajennin vapaaseen pistorasiaan. Sen pitäisi olla samassa huoneessa reitittimen kanssa, mutta vain alkuasennuksen aikana. Voit siirtää sen myöhemmin. Kun virran merkkivalo on muuttunut vihreäksi, voit aloittaa asennuksen.

Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender

Ensin sinun on varmistettava, että olet kirjautunut sisään samaan langattomaan verkkoon, johon käytät laajennusta (eli Wi-Fi-kotiverkkosi). Sitten sinun on siirryttävä «www.mywifiext.net» -asetussivulle ja napsautettava «New Extender Setup». Netgear Genie opastaa sinut tilin luomisen läpi, mikä on tarpeeton vaihe, jota muut powerline-sovittimet eivät aina vaadi, joten jos etsit nopeampaa reititintä ja haluat ohittaa kaiken tämän, voit valita sen sijaan WPS:n. kokoonpano. Kun olet syöttänyt kaikki vaaditut tiedot, Netgear Genie -kokoonpano kysyy, haluatko määrittää laitteesi kantaman laajentajaksi tai tukiasemaksi. Kun valitset kantaman laajennusvaihtoehdon, näet joukon erilaisia ​​verkkoja, joihin voit muodostaa yhteyden ja joista sinun on valittava se verkko, jossa työskentelet. Kun olet kirjautunut sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, Netgear Genie muodostaa yhteyden verkkoon ja alkaa toistaa langatonta signaaliasi. Laajennetut verkot voidaan nimetä uudelleen, jos päätät käyttää sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n signaaleja. Kaikki on erittäin yksinkertaista.

Asetettuamme laajennuksen makuuhuoneeseen saimme vahvan ja luotettavan langattoman signaalin. Kun olet käynyt läpi alkuasetukset, voit kirjautua Netgear-tilillesi ja säätää siellä monia erilaisia ​​asetuksia, mikä on varsin yllättävää budjetin laajentajalle. Jos olet uusi verkottumisessa tässä suhteessa, et halua koskea mihinkään näistä asetuksista, mutta se, että ne ovat olemassa ja helposti säädettävissä, on siunaus kokeneille käyttäjille. Jos käyttämäsi reititin tukee Wi-Fi Protected Setup (WPS) -asetusta, paina reitittimen WPS-painiketta ja sitten laajennuksen painiketta. Odota muutama minuutti, sillä valo muuttuu ensin oranssiksi ja sitten vihreäksi. Jos se palaa tasaisesti vihreänä, sinun pitäisi olla yhteydessä. Kaikki reitittimet eivät välttämättä toimi tällä menetelmällä (joissakin tapauksissa se voi olla oletuksena poistettu käytöstä, ellet mene osoitteeseen ipconfig), mutta se on mukava ja yksinkertainen vaihtoehto. 1:53


Katso, mistä Wi-Fi Extenderin ominaisuuksista pidimme eniten

Liitettävyys ja verkon suorituskyky: sopii pienempiin koteihin

Netgearin mukaan tämä tietty kantaman laajentaja pystyy käsittelemään 433 Mbps 5 GHz:n ja jopa 300 Mbps 2,4 GHz:n taajuuksia. Extender voi teoriassa saavuttaa yhteensä 750 Mbps, mikäli Internet-palveluntarjoajasi tukee tätä. Testattaessa EX3700:aa useat laitteet yhdistettiin samaan verkkoon samanaikaisesti: Google Nexus 6 -puhelin, iPhone X, iPad Pro, Nintendo Switch ja PlayStation 4. Kun laajennin oli asennettu makuuhuoneeseen, koimme vahvan ja luotettava langaton signaali. Ethernet-portin kytkeminen on paras vaihtoehto laitteille, kuten televisioille ja pelikonsoleille, vaikka meilläkään ei ollut ongelmia käyttää niitä Wi-Fi-verkossa.

Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender

3–80 metrin etäisyydellä reitittimestä 2 100 neliöjalan kodissamme signaali horjui harvoin, jos koskaan. Pieniä pudotuksia oli siellä täällä, mutta se tapahtui vain silloin, kun läpi kulki suuria tietomääriä, kuten elokuvien katselu Netflixin kautta tai iPadin liittäminen lataamaan päivityksiä erityisen suureen mobiilipeliin. Yli 80 jalkaa signaalin voimakkuus heikkeni. 80 jalkaa on melko keskinkertainen etäisyys laajentimena. Se auttaa poistamaan kuolleen kulman kodistasi tai muodostamaan yhteyden pieneen huoneeseen, mutta todella suurella alueella pärjäät yleensä paremmin mesh-Wi-Fi-asetuksella.

Hinta: Erittäin edullinen

EX3700:n listahinta on vain 46,99 dollaria, vaikka se on yleensä noin 10-15 dollaria halvempi. Netgear markkinoi tätä nimenomaista mallia osana «Essentials Edition» -sarjaansa, ja ilmeisesti hinta antaa sinulle kompromissin vähemmän kiillotetun suunnittelun ja materiaalien sekä suorituskyvyn suhteen. Silti saat pienellä hinnalla tuotteen, joka tekee sen, mitä se sanoo. Jos sinulla on pienempi koti, sinun ei tarvitse huolehtia liikaa luopumisesta.

Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender (AC750) on varteenotettava valinta niille, jotka haluavat säästää vakavasti rahaa.

Kilpailu: monia haasteita

Tässä hintaluokassa ja muodoltaan markkinoilla olevien langattomien sähköjohtojen laajenninten valikoima on melko suuri. Valittavana on useita muita vaihtoehtoja, kuten Linksys N600 Pro Dual-Band Wi-Fi Range Extender, jolla on samanlainen hinta, vaikkakin hieman kookkaampi muotoilu. Toinen hyvä vaihtoehto on TP-Link AC750 Wi-Fi Extender. Se tarjoaa saman nopeuden kuin EX3700, sen pohjassa on Ethernet-portti ja paljon ohuempi muotoilu ilman hämmentäviä antenneja. Molemmat ovat edullisia vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa tuomaan Wi-Fi-yhteyden kodin tai asunnon kuolleisiin paikkoihin. Haluatko ostaa muita vaihtoehtoja? Lue luettelo markkinoiden parhaista Wi-Fi-laajentimista


Lopullinen tuomio

Vankka budjettiartisti. Netgear EX3700 Wi-Fi Range Extender (AC750) on huollettava laite, joka sopii erinomaisesti kaikille pienellä budjetilla, mutta siinä ei ole monia kelloja ja pillejä, joita sen kalliimmat veljet tuovat mukanaan. Se on enemmän kuin tarpeeksi peittämään kuolleen alueen tai pienen huoneen, mutta jos sinulla oli suuri huone, johon haluat vahvan Wi-Fi-yhteyden, sinun kannattaa harkita kalliimpia mesh-reititinkokoonpanoja.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Netgear Orbic
 • Eero Pro Mesh WiFi-järjestelmä
 • TP-Link AC1200 Wi-Fi Range Extender RE305

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  EX3700 AC750 Wi-Fi-alueen laajentaja

 • Tuotteen merkki:

  netgear

 • Hinta

  46,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Helmikuu 2015

 • Paino

  7,2 unssia

 • Tuotteen mitat

  5,63 x 3,9 x 7,01 tuumaa.

 • Väri

  Valkoinen

 • Nopeus

  AC750

 • Takuu

  Vuosi

 • IPv6-yhteensopiva

  Joo

 • Antennien lukumäärä

  Kaksi

 • Renkaiden lukumäärä

  Kaksi

 • Langallisten porttien määrä

  A

Por Markus