hero 2LW4043312 1 5c924aa1c9e77c0001e11e41

Netgear EX6200 AC1200

Mitä me pidämme?

 • Näyttävä muotoilu
 • Viisi Ethernet-porttia
 • MU-MIMO ja säteenmuodostus
 • Voi toimia itsenäisenä reitittimenä

Mistä emme pidä

 • Ei omaa backhaul-kanavaa
 • Ei loista missään

Netgear AC1200 Wireless WiFi Range Extender (EX6200) on keskitason vaihtoehto, joka löytää täydellisen tasapainon hinnan ja ominaisuuksien välillä, joten se sopii useimmille käyttäjille.

4

Netgear AC1200 Wireless WiFi Range Extender (EX6200)

Netgear EX6200 AC1200

tässä artikkelissa

Ostimme Netgear AC1200 Wireless WiFi Range Extenderin (EX6200), jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Netgear EX6200 on erinomainen valinta, jos etsit laitetta, jossa on hieman enemmän tyyliä ja ominaisuuksia kuin keskimääräinen WiFi-laajennus. EX6200:ssa ei ole kaikkia huippumallien kelloja ja pillejä, mutta runsaiden Ethernet-porttien, MU-MIMO-tuen ja säteenmuodostuksen ansiosta se on enemmän kuin tarpeeksi kotitalouden tarpeisiin. Testasimme sitä viikon ajan arvioiden sen suunnittelua, asennuksen helppoutta, verkon suorituskykyä ja ohjelmistoja.

Suunnittelu: reitittimen estetiikka

EX6200:n puna-musta värimaailma saa sen näyttämään enemmän Netgearin Nighthawk-sarjalta kuin sen laajennuksista. Siinä on ensiluokkaisempi tuntuma kuin useimmat jatkeet, ja se on virkistävä verrattuna himmeän valkoisiin plug-in-laatikoihin, joissa suurin osa sen kaltaisista laatikoista on. Yksi silmiinpistävimmistä asioista EX6200:ssa on, että se on suuri. Ei huonolla tavalla, mutta se on ehdottomasti epätyypillinen jatkemalli. Se voi olla tasaisesti tai voit asentaa sen pystysuoraan mukana tulevalla telineellä. Halusimme käyttää jalustaa, koska se on erittäin ohut ja vie vähän tilaa tässä kokoonpanossa.

Netgear EX6200 AC1200

Pidimme myös siitä, että EX6200 käyttää erillistä verkkolaitetta ja johtoa virransaannissa. Muut seinäpistorasiaan kytkettävät laajennukset rajoittavat alueita, joilla voit käyttää niitä, ottavat pistorasian ja ovat yleensä silmänsärkyjä. Toisaalta EX6200 on erittäin houkutteleva laite, joka näyttää terävältä pöydällä. Ja jos et vain halua näyttää sitä, koska se käyttää kaulanauhaa, sinulla on vapaus säilyttää se helposti jonnekin poissa näkyvistä. Yksi EX6200:n suunnittelun parhaista puolista ja mikä erottaa sen kilpailijoista on sen viisi Gigabit Ethernet -porttia. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä kaikille, jotka haluavat liittää pelikonsoleita, tietokoneita, älytelevisioita, digisovittimia ja muita laitteita, mutta joilla ei ole mahdollisuutta liittää niihin Ethernet-kaapelia. Esimerkiksi reitittimemme on sijoitettu yhtä seinää vasten olohuoneen viihdekeskuksessa. Seinän toisella puolella on viihdekeskus makuuhuoneessamme. Nyt voimme vetää Ethernet-kaapelin seinän ympäri, makuuhuoneen oven läpi ja viihdealueelle, joka on noin 60 jalkaa, tai voimme porata seinän läpi ja asentaa Ethernet-liittimen. EX6200:n kanssa meidän ei kuitenkaan tarvinnut tehdä sitäkään. Koska se on seinän toisella puolella, voimme asentaa EX6200:n ja saada täyden signaalin television, PS4:n ja Xbox One:n johdotukseen, mikä tarjoaa paremman nopeuden ja luotettavuuden kuin pelkkä Wi-Fi-yhteys.

Asennusprosessi: tunnettu prosessi

EX6200:n käyttöönotto on sama prosessi, jota käytetään käytännössä kaikissa markkinoilla olevissa langattomissa laajennuksissa. Ota esine pakkauksesta, kytke se 10–15 metrin säteellä Wi-Fi-reitittimestä ja paina WPS-painiketta. Siirry sitten reitittimeen ja paina vastaavaa WPS-painiketta siinä. Voila! Olet valmis lähtemään. Vaihtoehtoisesti voit joko liittää johonkin Ethernet-porteista tai tilapäisen verkon kautta, jonka EX6200 luo, kun käynnistät sen ensimmäisen kerran. Katso käsikirjasta verkko-osoite päästäksesi Extender-käyttöliittymään (www.mynetext.net), ja reitittimen alaosasta oletuskäyttäjätunnus ja salasana (vaihda se välittömästi), kirjaudu sisään ja seuraa ohjattua toimintoa. .

Netgear EX6200 AC1200

Kun olet saanut asian kuntoon, sinun on löydettävä paras paikka laajennuksen uudelle kodille. Jos yrität parantaa signaalia tai yrittää kytkeä jotain 25 metrin päähän tai vähemmän reitittimestäsi, aseta se alueelle ja sinun pitäisi olla valmis. Pidemmillä matkoilla on käytettävä hieman enemmän hienovaraisuutta. Aseta jatke puoliväliin reitittimen ja alueen väliin, jossa yrität laajentaa Wi-Fi-yhteyttä. Sitten voit tarkistaa yläreunassa olevan valon, joka osoittaa laajennuksen ja reitittimen välisen yhteyden tilan. Punainen on huono, keltainen on keskinkertaista ja vihreä on hyvä. Jos sinulla on vihreä, siirry aiemmin kuolleelle Wi-Fi-alueelle ja tarkista verkkosi. Jos olet noudattanut yllä olevia ohjeita ja Wi-Fi-yhteytesi on vahva, voit aloittaa elämäsi Wi-Fi-peitolla, jonka tiesit aina ansaitsevasi. Muussa tapauksessa sinun on ravistettava laajennusta lähemmäs kuollutta aluetta tai lähemmäs reititintä, kunnes löydät oikean paikan.

Ohjelmisto: Netgear Magic

Netgear EX6200 ei vaadi erityistä ohjelmiston asennusta. Käyttöliittymään pääsemiseksi tarvitset vain yhteyden siihen jollakin tavalla, joko Wi-Fi:n tai Ethernetin kautta, ja voit avata ohjauspaneelin selaimessa. Pääset käsiksi laajentimeen sen paikallisen osoitteen (www.mywifiext.net) tai laitteen IP-osoitteen kautta. Käyttöliittymä ei ole hieno, mutta sitä on helppo käyttää. Jos et ole vielä yhdistänyt laajenninta verkkoon, voit tehdä tämän ohjatun toiminnon avulla. Voit myös tehdä asioita, kuten asettaa staattisen osoitteen, sallia tai kieltää laitteet ja tarkastella laajentimesi tilastoja. Kaiken kaikkiaan Netgear Genie -ohjelmisto ei yllätä sinua, mutta se on yksinkertainen, ja koska useimmat verkkoasetukset tehdään reitittimellä, sinun ei tarvitse monia vaihtoehtoja.

Netgear EX6200 AC1200

Liitettävyys: langallinen kaikki

Netgear AC1200 Wireless WiFi Range Extender (EX6200) -laitteessa on kaksikaistainen WiFi ja kaksi antennia. Se lähettää ja vastaanottaa 2,4 GHz ja 5 GHz taajuuksilla ja on yhteensopiva Wi-Fi b/g/n/ac -laitteiden kanssa. EX6200 on melko vakio, kun puhutaan langattomista yhteyksistä, ja sen AC1200-luokitus (300 Mbps + 900 Mbps) asettaa sen karkeasti keskiluokkaan. Se ei ole nopeusdemoni, mutta se on enemmän kuin riittävä useimpiin sovelluksiin. Et löydä huippuluokan ominaisuuksia, kuten omaa backhaul-kanavaa EX6200:ssa, mutta se sisältää Multi-User MIMO -tekniikan, joka voi auttaa verkon ruuhkautumista käytettäessä yhteensopivien laitteiden kanssa. Se käyttää myös säteenmuodostusta, joka väittää säätävän jokaista signaalia yhdistetyn laitteen perusteella, jotta jokainen käyttäjä saa optimaalisen kokemuksen.

Netgear AC1200 Wireless WiFi Range Extender (EX6200) on erinomainen tuote, jossa on paljon ominaisuuksia hintaansa nähden. EX6200 erottuu edukseen viidestä Gigabit Ethernet -liitännästä. Tämä on suuri ongelma, jos haluat kytkeä laitteita alueilla, joilla ei ole Ethernet-yhteyttä. Sen avulla vältytään pitkien, rumien Ethernet-kaapeleiden kuljettamisesta tai Ethernet-kytkimen ostamisesta jatkeen lisäksi. EX6200:ssa on myös USB 3.0 -portti, jota voidaan käyttää verkkotallennukseen tai muihin sovelluksiin. Koska monet laajennukset jättävät pois USB-portin, oli mukava nähdä tämä. Jos sinulla on langallinen Internet-yhteys, mutta varareititintä ei ole, voit käyttää EX6200:ta Access Point -tilassa ja muodostaa yhteyden Wi-Fin kautta. Toisin kuin reitittimessä, siinä ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua DHCP-palvelinta (Dynamic Host Configuration Protocol), joka tarjoaa IP-osoitteen, joten tarvitset silti laitteen, joka pystyy käsittelemään tämän tehtävän jossain verkossasi.

Netgear EX6200 AC1200

Verkon suorituskyky: riittävä, mutta ei näyttävä

Jälleen, EX6200 on keskitason yksikkö, jossa on upea muotoilu ja muutamia bonuksia, joten älä osta sitä ajatellen, että saat huippuluokan suorituskyvyn. Havaitsimme laitteen toimivan riittävästi, mutta ei ylittänyt odotuksia. Tyypillisesti EX6200 leijui noin 500-700 Mbps 50 jalan merkkiin asti. Kun saavutimme 75 jalkaa, nopeus oli yli puolittunut 200-250 Mbps:iin. 85-90 jalan korkeudessa nopeus oli pudonnut 50-70 Mbps:iin, ja aloimme kokea ajoittaisia ​​pudotuksia.

Jos etsit laitetta, jossa on hieman enemmän tyylikkyyttä ja ominaisuuksia kuin tavallisessa Wi-Fi-laajentimessasi, Netgear EX6200 on erinomainen valinta. Testauksen perusteella sanoisimme, että EX6200:n paras paikka on 50 jalkaa tai vähemmän. Tulokset voivat tietysti vaihdella sen mukaan, kuinka monta seinää asetat itsesi ja laitteen väliin ja niiden koostumuksesta. Yksi alue, jolla EX6200 loisti, on pystysuuntaisuus. Vaikuttaa siltä, ​​että korkeus vaikuttaa dramaattisesti monien plug-in-mallien valikoimaan, mutta EX6200 siirtyi toiseen kerrokseen noin 40 metrin päässä olevaan huoneeseen suoraa linjaa pitkin ja näimme nopeudet noin 300–350 Mbps.

Hinta: vakaa tasapaino

99,99 dollarilla (MSRP) EX6200 ei ole aivan halpa. Voit saada laajennuksia 30 dollarilla tai pienemmällä, mikä saa työn tehtyä, mutta siinä kaikki. Huomasimme, että EX6200 löysi hyvän tasapainon hinnan ja ominaisuuksien välillä ja on erinomainen laajennus useimpiin käyttötapauksiin.

Kilpailu: Keskitien valinta

EX6200:ssa ei ole mesh-verkkoominaisuuksia tai omaa backhaul-kanavaa, joten jos haluat ottaa käyttöön useita laajennuksia tai aiot saada paljon liikennettä, sinun kannattaa harkita kalliimpaa mallia tai valita Googlen kaltainen mesh-asetus. WiFi (MSRP 299 dollaria). Vaikka sillä on paljon korkeampi hintalappu, useiden yksiköiden avulla voit kattaa laajemman alueen. Toisaalta huomaat, että EX6200 on liian monipuolinen tarpeisiisi. Vaikka viisi Ethernet-porttia ovat mahtavia, halvempi laajennus yhdellä Ethernet-portilla, kuten 30 dollarin Netgear EX3700, maksaa alle puolet EX6200:n hinnasta, jos haluat vain saada internetin seinän läpi. Katso lisää arvosteluja suosikki WiFi-laajentimistamme.


Lopullinen tuomio

Kaiken kaikkiaan loistava ostos.Jos etsit laajennusta, EX6200 on yksi suosikeistamme. Se ei loista missään kategoriassa, mutta se tekee kaiken, mihin se on suunniteltu.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Eero Pro Mesh WiFi-järjestelmä
 • Netgear Orbic
 • TP-Link AC1200 RE305

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  AC1200 langaton WiFi-alueen laajennin (EX6200)

 • Tuotteen merkki:

  netgear

 • Hinta

  99,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Tammikuu 2014

 • Paino

  0,67 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  9,92 x 6,85 x 1,22 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Nopeus

  AC1200

 • Takuu

  Yhden vuoden rajoitettu takuu

 • Yhteensopivuus

  Vaatii 2,4 ja/tai 5 GHz 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi-reitittimen tai -yhdyskäytävän

 • palomuuri

  ei

 • IPv6-yhteensopiva

  Joo

 • MU-MIMO

  Joo

 • Antennien lukumäärä

  Kaksi

 • Renkaiden lukumäärä

  Kaksi (2,4 GHz + 5 GHz)

 • Langallisten porttien määrä

  Viisi

 • Alue

  85 jalkaa enintään

Por Markus