1LW4038590 hero 7cfbbdbe197d47929cdf3bbe8e4036e2

Linksys Max Stream AC1900

Mitä me pidämme?

 • Erinomainen arvo
 • MU-MIMO edulliseen hintaan
 • Huomaamaton muotoilu

Mistä emme pidä

 • Epäjohdonmukaiset latausnopeudet
 • Ohjelmisto on vähän karu
 • Ei nopein malli

Linksys Max-Stream AC1900 on erinomainen langaton reititin useimmille käyttäjille, koska siinä yhdistyvät erinomainen hinta-laatusuhde, kunnollinen suorituskyky ja estetiikka, joka ei näytä oudolta kotonasi.

4.5

Linksys Max Stream AC1900

Linksys Max Stream AC1900

tässä artikkelissa

Ostimme Linksys Max-Stream AC1900:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Useimmille kotitalouksille paras reititin on sellainen, jonka avulla he voivat suoratoistaa Netflixiä useilla laitteilla keskeytyksettä. Se on vaikeaa edullisemmille yksi- tai kaksikaistaisille reitittimille, joten joudut yleensä etsimään kalliimpaa vaihtoehtoa. Onneksi Linksysin Max-Stream AC1900 on arvosuuntautunut reititin, jonka avulla kaikki talossasi olevat voivat katsella suosikkiohjelmiaan samanaikaisesti ja ilman puskurointia. Vietimme yli viikon testaamalla reititintä kotiympäristössä nähdäksemme, kuinka se pärjäsi perusselailussa, suoratoistossa ja pelaamisessa useilla laitteilla.

Suunnittelu: sulautuvat taustaan

Nykyään monissa langattomissa reitittimissä on moderni muotoilu, joka saa sinut esittelemään niitä sen sijaan, että piilottaisit ne saniaisen taakse. Toisaalta on olemassa monia pelireitittimiä, joissa on aggressiiviset punaiset aksentit «pelaamisen» estetiikkaa varten. Joten kun avasimme Linksys Max-Stream AC1900:n ja huomasimme, että se oli vain musta muovipala ilman merkittävää muotoilua, olimme yllättyneitä. Älä kuitenkaan ota sitä kritiikkinä – tämä muotoilu auttaa sulautumaan taustalle. Kukaan ei halua reititintä niin rumaa, että se on piilotettava, joten ymmärrämme, että Linksys Max-Stream AC1900 on periaatteessa vaaraton.

Max-Stream AC1900 on epäilemättä markkinoiden paras hinta-laatusuhde langattomille reitittimille tällä hetkellä. Tämä reititin on täysin musta, ja tilan LEDien sijaan Linksys-logo on ainoa valaistu elementti edessä. Sen sijaan ongelmista ilmoittavat LED-valot ovat takana, missä ne eivät kiinnitä huomiota. Se voi olla kaksiteräinen miekka, kun ongelmia ilmenee, mutta arvostamme keskittymistä matalaprofiiliseen suunnitteluun.

Asennus: nopea ja helppo

Suosikkireitittimemme ovat sellaisia, jotka voit määrittää muutamassa minuutissa ilman, että sinun tarvitsee selata häiritseviä valikoita tai sotkea modeemiasi liikaa. Onneksi Linksys Max-Stream AC1900 on helppo asentaa.

Linksys Max Stream AC1900

Kytke se ensin, sitten modeemiin ja odota, että valo syttyy. Kun se on otettu käyttöön, voit muodostaa yhteyden käyttöoppaassa mainittuun verkko-osoitteeseen ja määrittää verkko noudattamalla näytön ohjeita. Jos et halua käyttää verkkoportaalia, voit alkuasetusten jälkeen ladata mobiilisovelluksen käytön, kirjautua sisään tilitiedoillasi ja hallita verkkoa puhelimestasi. Olipa sinulla DSL tai nopea 250 Mbps Xfinity-paketti kuten meillä, sinulla ei pitäisi olla ongelmia Max-Stream AC1900:n käyttöönotossa.

Yhteydet: välttämättömät

Jokainen, joka etsii suoratoistomediaan keskittyvää reititintä, ei ole keskittynyt langallisiin yhteyksiin, mutta Linksys Max-Stream AC1900:ssa on enemmän kuin tarpeeksi Ethernet-portteja työn suorittamiseen, sillä edessä on neljä Gigabit LAN -porttia, takana ja kaksi USB-porttia. — yksi USB 3.0 ja yksi USB 2.0 verkkotallennustilaa varten. Tämä ei ole millään tavalla liitettävyyden aarreaitta, mutta Max-Stream kompensoi sen keskittymällä vakaaseen langattomaan suorituskykyyn.

Reititin tekee sen, mitä sen kuuluukin – tarjoaa erinomaisen suoratoistokokemuksen keskihintaan. Linksys Max-Stream AC1900:ssa on kolme antennia ja MU-MIMO (tai usean käyttäjän, useita tuloja, useita lähtöjä) -tekniikka, joka pystyy käsittelemään suoratoistoa useisiin laitteisiin. Linksys Max-Stream AC1900 tarjoaa luotettavan langattoman yhteyden, vaikka se ei olisikaan nopein tien päällä. marketti.

Ohjelmisto: rajoitettu, mutta tehokas

Keskitason reitittimellä, kuten Linksys Max-Stream AC1900, emme odottaneet paljon edistyneitä ominaisuuksia ja ohjelmistoja, mutta se ei tarkoita, että se puuttuisi kokonaan. Vaikka verkkoportaali on spartalainen, se on silti käyttäjäystävällinen. Kaikki säännöllisesti käytettävät asetukset näkyvät kätevästi etusivulla lomakewidgeteissä, joten voit säätää niitä nopeasti tai tarkistaa niiden tilan helposti. Voit myös ladata Linksys-sovelluksen iOS- tai Android-laitteelle, joka periaatteessa antaa sinulle mobiiliystävällisen version reitittimen taustasta, jonka avulla voit tehdä säätöjä verkkoon olohuoneen sohvalta käsin.

Linksys Max Stream AC1900

Media Priority: Erinomainen hitaammille yhteyksille

Olemme jo maininneet muutaman kerran, että tämä on suoratoistoon keskittyvä reititin, ja siinä on yksi ydinominaisuus, joka todella tuo keskittymisen kotiin. Voit priorisoida eri laitteita reitittimen kotisivulta (tai mobiilisovelluksesta). Voit myös priorisoida tiettyjä sovelluksia ja pelejä, mutta sinun on lisättävä ne manuaalisesti, jos ne on julkaistu tällä vuosikymmenellä. Tätä oli vaikea testata Internet-palveluntarjoajaltamme, koska meillä on tarpeeksi kaistanleveyttä korkearesoluutioisen videon suoratoistamiseen useilla laitteilla, mutta jos sinulla on hitaampi internetyhteys, tämä ominaisuus asettaa etusijalle älytelevisiosi tai suoratoistoboksisi olohuoneessa, joten Netflixin humalahaku ei keskeydy, jos kämppäkaveri lataa uuden pelin toisessa huoneessa.

Verkon suorituskyky: ei mitään kirjoitettavaa

Jos meidän pitäisi valita kaksi sanaa kuvaamaan Linksys Max-Stream AC1900:n suorituskykyä, niiden pitäisi olla «riittävän hyviä». Vaikka se ei kestä verkkoasi millään tavalla, havaitsimme joitain vaihteluita verkon toiminnassa.

Linksys Max Stream AC1900

Kun testasimme Linksys Max-Stream AC1900:aa, kannoimme iPadia kotonamme ja suoritimme Ookla Speed ​​​​Test -sovellusta talomme eri osissa nähdäksemme, kuinka verkko toimii. Ja vaikka saimme Internet-palveluntarjoajaltamme maksamamme nopeudet, havaitsimme joitain vaihteluita verkon nopeudessa jokaisen testin aikana. Periaatteessa se alkaisi noin 85 Mbps:stä ja saavuttaisi lopulta 250 Mbps 10 sekunnin testin aikana. Tämä ei todennäköisesti ole suuri ongelma useimmille käyttäjille, mutta jokaisen, joka tarvitsee tasaisen latausnopeuden, tulisi olla tietoinen tästä. Kaikki muut reitittimen osat toimivat kuitenkin ihailtavasti. Sen lisäksi, että pystyimme saamaan kiinteän yhteyden 2 000 neliöjalan kotiimme, MU-MIMO-tekniikka teki ihmeitä, mahdollistaen Netflixin suoratoiston useilla tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla samanaikaisesti. Linksys Max-Stream AC1900 hoiti sen ilman hikeä. Reititin tekee sen, mitä sen kuuluukin – tarjoaa erinomaisen suoratoistokokemuksen keskihintaan. Se ei ole laadukkain reititin, mutta se ei myöskään yritä olla. Jos etsit vain reititintä, jonka avulla kaikki kotitaloutesi jäsenet voivat suoratoistaa toisiaan hidastamatta, et todellakaan voi mennä pieleen.

Linksys Max Stream AC1900

Hinta: oikea paikka

Linksys Max-Stream AC1900 maksaa 159,00 dollaria (vähittäishinta), mikä tuntuu täydelliseltä hinnalta. Se on keskihintainen hinta keskitason reitittimelle, ja sinun on vaikea löytää parempaa suoratoistoon suuntautunutta reititintä vertailukelpoiseen hintaan, etenkin sellaisen, joka on MU-MIMO-yhteensopiva.

On vaikea löytää MU-MIMO-yhteensopivaa reititintä halvemmalla. Nyt voit todennäköisesti löytää paljon halvempia reitittimiä, mutta emme suosittele näitä vaihtoehtoja, jos asut useamman henkilön taloudessa. Mitä tulee meihin, Max-Stream AC1900 on epäilemättä markkinoiden paras hinta-laatusuhde tällä hetkellä langattomille reitittimille usean laitteen kotitalouksien suoratoistoon.

Linksys Max-Stream AC1900 vs Netgear Nighthawk AC2300

Linksys Max-Stream AC1900 saattaa olla yksi edullisimmista MU-MIMO-reitittimistä, mutta jos voit ansaita ylimääräistä 40 dollaria, voit noutaa Netgear Nighthawk AC2300:n. Se saattaa kuulostaa suurelta rahalta, mutta saat kaikki Linksys-reitittimen tarjoamat ominaisuudet, mutta nopeammilla AC2300-nopeuksilla ja enemmän ohjelmistoominaisuuksia. Jos maksat jo palkkion suurista laajakaistanopeuksista, ylimääräinen raha on sen arvoista. Jos sinulla ei kuitenkaan ole nopeinta internetyhteyttä, Linksys Max-Stream AC1900 on todella kaikki mitä tarvitset. Jälleen on vaikea löytää MU-MIMO-yhteensopivaa reititintä halvemmalla. Tutustu muihin tuotearvosteluihin ja osta parhaat langattomat reitittimet verkossa.


Lopullinen tuomio

Loistava keskitason vaihtoehto. Jos et tarvitse markkinoiden nopeinta langatonta reititintä ja etsit vain jotain, joka mahdollistaa sinun ja perheesi suoratoiston ilman keskeytyksiä, et voi mennä pieleen Linksys Max-Stream AC1900:n kanssa. Se on tarpeeksi korkealuokkainen, jotta keskivertokäyttäjä ei kohtaa havaittavia hidastuksia hintaan, joka ei saa lompakkosi itkemään. Mitä tulee keskitason reitittimiin, Linksys on saanut sen irti Max-Stream AC1900:lla.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Netgear Orbic
 • Eero Pro Mesh WiFi-järjestelmä
 • Samsung SmartThings Wifi Mesh -reititin ja Smart Home Hub

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Max Stream AC1900

 • Tuotteen merkki:

  Linksys

 • Hinta

  159,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Helmikuu 2016

 • Paino

  1,3 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  10,12 x 7,24 x 2,2 tuumaa.

 • Takuu

  Vuosi

 • palomuuri

  Joo

 • Antennien lukumäärä

  Kolme

 • Renkaiden lukumäärä

  Kaksi

 • Langallisten porttien määrä

  neljä

 • piirisarja

  Qualcomm IPQ8064

 • Alue

  Keskikokoiset talot

 • Vanhempien valvonta

  Joo

Por Markus