GettyImages 1297059241 fad26e8381dc4e2292440324f7c66c4b

TikTok etsii uusia tapoja auttaa sisällöntuottajia rahallistamaan ponnistelunsa ihmisten viihdyttämiseksi. TikTok esitteli keskiviikkona uuden ominaisuuden nimeltä Creator Next, joka palkitsee alustan tekijät heidän ainutlaatuisesta sisällöstään. Creator Next sisältää ominaisuuksia, kuten vinkkejä, videolahjoja ja mahdollisuuden useammille sisällöntuottajille liittyä TikTok Creator Marketplaceen löytääkseen brändiyhteistyötä.

«Tiedämme, että tekijöillä on erilaiset tavoitteet, motivaatiot ja odotukset: «TikTok-videoita «vain huvin vuoksi» tekevistä niihin, jotka tekevät jotain jatkuvasti, TikTok sanoi tiedotteessa. «Tämä mielessä suunnitellut Creator Nextin ominaisuudet tarjoavat TikTok-yhteisölle erilaisia ​​tapoja palkita suosikkisuunnittelijoitaan.» Uusi Tips-ominaisuus on samanlainen kuin muut alustat, kuten Twitterin Ticketed Spaces, jossa käyttäjät voivat antaa tippiä suosikkitekijöilleen. Toisin kuin Twitterissä, TikTok-vinkeistä 100 % menee luojalle Twitterin 97 % sijaan, mutta palvelumaksu peritään silti. Video Gifts on toinen tapa TikTok tarjoaa tekijöille enemmän tapoja saada enemmän sitoutumista videoihinsa. Video Gifts -palvelun avulla käyttäjät voivat lähettää virtuaalisen lahjan, jonka tekijät voivat kerätä timantteja.

Lähikuva henkilöstä, jolla on älypuhelin, jossa on TikTok-profiili, taustalla kannettava tietokone.

TikTok selittää, että se «palkitsee tekijöille timantteja heidän videoidensa suosion perusteella, ja keskeinen mittari, jota TikTok käyttää videon suosion arvioinnissa, on sisällöntuottajan sisällölle lähetettyjen lahjojen määrä». Vaikka TikTokilla on jo LIVE-lahjoja, jotka voidaan jakaa, kun sisällöntuottaja aloittaa lähetyksen, uusien videolahjojen avulla sisällöntuottajat voivat saada lahjoja säännöllisesti julkaistuista videoistaan. Creator Next on saatavilla yli 18-vuotiaille sisällöntuottajille, jotka ovat katsoneet vähintään 1 000 videota viimeisten 30 päivän aikana, lähettäneet vähintään kolme viestiä viimeisten 30 päivän aikana ja täyttävät seuraajien vähimmäisvaatimukset, jotka vaihtelevat alueittain.

Por Markus